Poslušaj GLAS SRCA da dostigneš MUDROST BOGOVA - Radionica sa Anjom Petrović

Kada sam bila u Peruu, jedan šaman sa Anda mi je rekao: “Poslušaj neverbalne mudre poruke svoga srca, da dostigneš mudrost bogova!“


Sada su u HartMath institutu u Kaliforniji naučnici konačno došli do saznanja koja su drevne civilizacije imale već stolećima: svest srca ima daleko veći uticaj na to kako shvatamo svet i kako reagujemo na njega.

Svest srca ima direktniju komunikaciju sa Univerzalnom svešću, ili Poljem, ili Zapisima akaše, ili Aktivnim eterom, kako je to nazivao Nikola Tesla. Utvrđeno je da oko 80 odsto informacija ide od srca ka mozgu i ostalim delovima tela, a samo oko 20 odsto od mozga ka srcu i ostalim delovima tela.

Mozak ne samo da prima, već i poslušno izvršava naloge srca, bez obzira da li smo mi svesni toga ili ne.
Ljudi koje nazivamo genijima su imali sposobnost da primaju informacije kroz svest srca. Nikola Tesla je rekao: „Moj mozak je samo prijemnik. Postoji jedno jezgro u univerzumu iz koga crpimo svo znanje, inspiraciju i snagu.“ ŠTA UČIMO NA OVOJ RADIONICI?

Od malena su nas učili da se oslanjamo na naš logični um. Sigurna sam da je svako od nas bio u prilici da ga je unutrašnji glas vukao da nešto uradi, a logični um je imao 1001 logični razlog da se to ne uradi. Na kraju se ispostavilo da je trebalo poslušati „unutrašnji glas“ koji je, u stvari, glas svesti srca.

Na ovoj radionici ćemo raditi vežbu koja će nam pomoći da naučimo kako da prebacimo fokus sa svesti mozga na svest srca. Saznaćemo kako to možemo da koristimo u svakodnevnom životu. To će pokrenuti i našu vezu sa sopstvenom svešću srca, probuditi intuiciju i neke urođene sposobnosti koje su potisnute načinom kako smo vaspitavani (sa najboljom namerom).

 


 

VREME: >> NEDELJA <<  21. april, od 11 – 15h


ADRESA: Belgrade City hotel, Savski trg 7

Ulaz: 2000 din

 

BROJ MESTA JE OGRANIČEN, ZBOG TAČNE EVIDENCIJE PRIHVATAJU SE SAMO PRIJAVE POSLATE NA EMAIL: seminar@novasvest.com


INFO: 064/ 247 8494 ; 063/ 309 359


 VODITELJ RADIONICE

Anja Petrović je međunarodno priznati iscelitelj, učitelj i autor, osnivač "Tesla metamorfoze". Živi u Australiji, ali većinu godine putuje svetom i drži seminare i predavanja. Njen život se sasvim promenio otkako joj se ’dogodio Tesla’. Ove godine će predavati u Beogradu, Londonu, Pertu, Melburnu, Sidneju, Zagrebu, Njujorku i Torontu.

anja-petrovicAnja je govorila na „Međunarodnoj konferenciji Tesla istraživača“ u Filadelfiji, na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi, gostovala je na TV i radio programima u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Kanadi, Americi, Švajcarskoj,  Italiji i Australiji.

Imala je premijernu promociju svoje knjige «TESLA METAMORFOZA – za lečenje i evoluciju» na Međunarodnom kongresu «Nikola Tesla – istorija  budućnosti» u Sava centru.

Diplomirala je Jugoslovensku i svetsku književnost na Beogradskom univerzitetu, završila postdiplomske studije na Australijskom koledžu za primenjenu psihologiju, a učila je i slikarstvo. Dobitnik je tri Oktobarske nagrade, za zbirke pesama i naučni rad na polju književnosti.

 

Pročitajte intervju sa Anjom za magazin Sensa: Metamorfoza Teslinim talasima

 

PRIJAVITE SE NA SEMINAR "TESLA METAMORFOZE" KOD ANJE PETROVIĆPOVEZANI TEKSTOVI
SEMINARI & RADIONICE