Mai Tri isceljivanje sa Svami Mohana Baktanandom

Mai-Tri isceljivanje je veoma sveta tehnika isceljivanja u kojoj iscelitelj koristi moć i energiju Mohanđija kao izvor za isceljenje. U ovom isceljivanju koriste se uzvišena isceliteljska svojstva najčistije milosti koja protiče kroz Mohanđija, koja potom teče duboko unutar primaoca isceljenja, ciljajući na najsuptilniji sloj našeg postojanja – kauzalno telo, u kome su uskladištena semena karmi.

 

Jedinstvenost Mai-Tri isceljivanja je u tome što cilja na najsuptilnije telo u kome je sadržan sam izvor svih problema – kauzalno/karmičko telo.

 

Ako je samo energetsko telo isceljeno, karma tog iskustva s vremenom može ponovo kreirati to iskustvo. Ako je isceljeno samo fizičko telo, i dalje postoji mogućnost da će snažne impresije u astralnom telu kreirati i manifestovati bolest ponovo. Ali ako je efekat karme premošten unutar samog karmičkog tela, ono filtrira naniže i uklanja efekte koji sede u preostalim telima i samim tim dovodi do krajnjeg isceljenja i na fizičkom nivou. 

 

Važno je naglasiti da u ovom procesu mi ne kršimo suptilne zakone Karme. Namera je takva da se uklone samo one blokade koje su karmički dozvoljene da se uklone, tj. da dođe do isceljenja na mentalnom, emotivnom, fizičkom i duhovnom nivou samo onoliko koliko je karmički dato.


Isceljenje će održati Svami Mohana Baktananda iz Južne Afrike.

Svami je prvi iniciran od strane Mohanđija pre dve godine. Duboko je povezan i potpuno predat Mohanđiju. Poznat je po tome što širom sveta putem Skajpa održava Mai-Tri Isceljenje, i kroz enegiju Mohanđija isceljuje pojedince onoliko koliko je karmički dozvoljeno. 

 

Isceljivanje sa Svami Baktanandom je jako intenzivno: učesnike napušta bes, ljutnja, zarobljenje emocije, strahovi, entiteti itd. Pripremite se da uđete u svoj prostor i da, ne obraćajući pažnju na druge, otpustite ono što je karmički dozvoljeno.

 

 

mai-tri isceljivanje

 


Učešće je donacija od 500 dinara (ili više, po želji).

Sav prihod odlazi u svrhu sprovođenja projekata Mohanđi Udruženja Srbije. 

Možete poneti svoje jastučiće u slučaju da vam to odgovara. U zavisnosti od veličine grupe, Isceljivanje može trajati nekoliko sati pa vas molimo da se organizujete u skladu sa tim jer se Isceljivanje ne sme prekidati.

 

Isceljivanje počinje tačno u 17h, u subotu, 22. aprila 2017. godine.

 

Potrebno je doći 30 minuta ranije kako bismo se smestili i upisali imena. Vrata se zatvaraju i ulazak neće biti moguć posle 17h. Broj mesta je ograničen, pa će se popunjavati na osnovu prve prijave. Tokom celog isceljivanja biće prevod sa engleskog na srpski. 

Prijave su OBAVEZNE slanjem SMS-a na dati broj telefona u skladu sa gradom. U SMS-u napišite ime i prezime kao i grad gde ćete prisustvovati. 

U BEOGRADU


UnitySpace, Bulevar Kralja Aleksandra 95, 6.sprat, stan 17. 


Kontakt: 064/441-8307, 064/384-5253POVEZANI TEKSTOVI
SEMINARI & RADIONICE