FIT ODMOR na TAJLANDU / 2 grupe / Radionice i programi sa POZNATIM PREDAVAČIMAloading...
GRUPA I ~ 12 DANA-9 NOĆI/ KRABI + BANGKOK / 01.03.2018 – 11.03.2018.

+

GRUPA II ~ 10 NOĆENJA - KRABI / 15 - 27. marta 2018.


 


Polazak iz Beograda 01. 03. 2018.


Avio detalji BEG-BKK-BEG:
1 QR 232 Q 01MAR BEG DOH 1135 1840 TH 320 QJRSP5RE
2 QR 830 Q 01MAR DOH BKK 2020 0655 + TH 388 QJRSP5RE
3 QR 835 S 11MAR BKK DOH 2040 0015 + SU 77W SLR2R1RE
4 QR 231 S 12MAR DOH BEG 0645 1035 MO 320 SLR2R1RE

Povratak iz Bangkoka 11. 03. 2018.


PROGRAM PUTOVANJA:

01.03.2018. Polazak sa Aerodroma Nikola Tesla, Beograd u 11:35h, okupljanje grupe na aerodromu 2 sata ranije. Let preko Dohe do Bankoka.


02.03 - Dolazak u Bangkok u 6:55h. Lokalni let za Krabi. Transfer do hotela. Prijavljivanje u hotel. Noćenje.


03.03 - Joga u jutarnjim satima. Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Hong island full day tour. Dan na divnim plažama Hong ostrva i obilazak lagune. Radionica: Mentalno emocionalni detox. Noćenje.


04.03 - Joga u jutarnjim satima. Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Four islands full day tour. Obilazak 4 najpoznatija ostrva u blizini Krabija. Radionica:  Detox bola i otrova  duše. Noćenje.


05.03 - Joga u jutarnjim satima. Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Emerald pool tour. Obilazak Smaragdnog prirodnog bazena, Hram Tigrova pećina i jahanje slonova. Radionica:  Šta mi poručuje moj simptom, bolest i kako pronaći kod zdravlja. Noćenje.


06.03
- Joga u jutarnjim satima.  Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Phi Phi islands full day tour. Niste bili na Tajlandu ako niste prošetali plažom Maya Bay gde je Leonardo Dikaprio snimao scene iz filma “Plaža”, nešto što morate videti su Phi Phi ostrva. Radionica: Šta hranite i negujete preterivanjem u  hrani, cigaretama, kupovini. Noćenje.


07.03 - Joga. Doručak.  Radionica: Pokrenite energiju uspeha i blagostanja. Noćenje.


08.03 - Doručak. Odjavljivanje iz hotela, transfer do aerodroma, povratak u Bangkok. Prijavljivanje u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Bangkok city and temple tour. Obilazak glavnog grada Tajlanda i najvažnijih hramova + Dinner Cruise by Chaophraya cruise (Večera na brodu dok plovite rekom Chaophraya i uživate u pogledu na Bangkok.). Noćenje.


09.03 - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Ayutthaya by coach and cruise. Obilazak drevnog grada Tajlanda, putovanje kroz istoriju. Noćenje.


10.03 - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Floating market tour. Obilazak najpoznatije plovece pijace i šoping. Noćenje.


11.03 - Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Transfer do aerodroma. Let u 20:40h preko Dohe za Srbiju. Dolazak u Beograd 12.03. u 10.35h. Kraj usluga.

 


FIT odmor program uključuje:

• Joga časovi

• 5 + 1 radionica predavača dr Vesne Danilovac:


Mentalno emocionalni detox;

Detox bola i otrova duše;

Šta mi poručuje moj simptom, bolest i kako pronaći kod zdravlja;

Šta hranite i negujete preterivanjem u hrani, cigaretama, kupovini;
Pokrenite energiju uspeha i blagostanja;

Radionica po izboru predavača.

Vesna Danilovac

Lekar&coach, 30 godina iskustva, radila u 8 zemalja sa preko 42000 ljudi. Individualne koučinge i edukativne treninge. Neki od njenih klijenata: Viktor Troicki, Damir Džumhur, Dušan Borković, košarkaši NBA lige i treneri... (biografija)

 

• Vođeni procesi prof. dr Danijele Gajić

danijelagajicProf. dr Danijela Gajić  je jedini licencirani regresoterapeut u Srbiji na Institutu dr Majkla Njutna, SAD, rekonektivni terapeut, joga učitelj, homeopata, osnivač Gadami Instituta gde radi na usavršavanju sopstvenih metoda isceljivanja i evolucije svesti.


Bavi se istraživanjem fenomena svesti i oblastima gde se spajaju nauka i duhovnost, pre svega kvantno-informacionom medicinom i transpersonalnom psihologijom.
Licencirana je u Americi od strane međunarodne asocijacije terapeuta – IACT (International  Association of Counselors and Therapists).


 CENA ARANŽMANA PO OSOBI JE: 1754  EUR

 

INFORMACIJE I PRIJAVE:

+381 11 344 22 18
+381 11 240 14 13

+381 63 44 33 11

 

tajland-meditacija


U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:


• Avio karta Beograd-Bangkok-Beograd (ručni prtljag 8kg, prtljag 23kg)
• Avio karta Bangkok-Krabi-Bangkok(ručni prtljag 8kg, prtljag 20kg)
- napomena taksa lokalnog leta je uključena u cenu karte odnosno aranžmana
• Transferi aerodrom-hotel-aerodrom na Tajlandu ( mini van sa ugrađenom klimom)
• Smeštaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobamana  na bazi noćenja sa doručkom:
- Grand Sathorn Bangkok (http://www.thegrandsathorn.com/)   - 3 noćenja
- The Lai Thai Krabi  (http://www.laithai-resort.com/krabi/en/ )   - 6 noćenja

• VODIČ NA SRPSKOM JEZIKU
 


U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:


• Viza  (sa uslugom agencije 45 eur)
• Putno osiguranje (12 eur za ceo period  – 30 000 eur pokriće)
• Aerodromska taksa za internacionalni let Beograd-Bangkok-Beograd (70 eur)
• Fakultativni izleti
• Individualni troskovi
 

 

GRUPA II ~ 10 NOĆENJA - KRABI / 15 - 27. marta 2018.

 

PROGRAM I PREDAVAČI

 

ZEN Cycle je sedmodnevni program koji  ima svrhu da vas nauči kako da upravljate stresom i energijom kroz praktične, jednostavne i dnevno primenjive tehnike iz koučinga i joge. Namenjen  je svim ljudima koji imaju višak stresa i manjak energije i svima nama koji želimo da idemo u korak sa savremenim ritmom života!


dragana-jovanovicUz podršku mora, sunca, prijateljskog okruženja  -  ZEN Cycle će vam pomoći da preuzmete čvrstu kontrolu nad svojim životom i prevaziđete  loše propratne efekte brze svakodnevice zahtevnog načina života. 

 
Uz ovaj jedinstveni  ciklus predavanja  naučićete moćne tehnike upravljanja stresom, tehnike brzog opuštanja i energizacije prema autorskom Body&Soul konceptu Dragane Jovanović, a prema  kojima – trenirate i centrirate i telo i dušu:


• 7 tehnike disanja za opuštanje i energizaciju; 

4 tehnike meditacije i brze relaksacije; 

program praktičnih terapijskeh vežbe iz yoga terapije  za uklanjanje bolova u leđima i vratu; teorijska znanja koja su potrebna da bi lakše sarađivali sa stresom i znali kako da stvorite, održite i zaštite svoju životnu energiju na dnevnom nivou.


Zen na Tajlandu sa Draganom Jovanović će vas naučiti kako da upravljate stresom a ne stres vama.


Kao podrška ZEN Cycle sedmodnevnom program svi učesnici dobijaju online seminar i knjiga Dragane Jovanović “ZEN in Business”!
sri-hariProgram "Buđenje LJUBAVI"


Jednosatne radionice disanja

Meditacije i metoda Tantre,

Bakti joga

Šamanizam

Javanski spiritualizam

 

 

Predavač: Sri Hari

 

 


 


DOPLATE:
Doplata za jednokrevetnu  sobu je 450 eur

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Societe Generale banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinski - uplata avansa od najmanje 50 od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, kada se rezervacija smatra potvrđenom, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska (naknadnom promenom Programa putovanja može se izmeniti način placanja) ,uplatom preko računa, na rate platnim karticama po dogovorenim uslovima.

Dokumenta potrebna za VIZU:

1. Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve prazne strane),
2. Fotokopija prednje strane pasoša
3. Fotokopija povratne avio karte
4. Popunjen visa formular – sve VELIKIM slovima
5. Kolor fotografija 4 x 6 cm
 


OSTALE NAPOMENE
:


Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska na Tajland (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje…) na web stranici ambasade Tajlanda ili lično u ambasadi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. 

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja i izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja usled nepredviđenih okolnosti (zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, štrajk, gužve u saobraćaju).

Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme leta. Nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija. Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 

krabi

Krabi


Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…). Preporučuje se putnicima da sa sobom ponesu lekove za stomačne probleme kao i sredstva za dezinfekciju.

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check - in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check - out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini - bar, TV, WiFi, klima uređaj).

Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.  Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Program putovanja je rađen na bazi od minimum 20 putnika. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. Organizator putovanja je Turistička agencija TIPO TRAVEL, licenca OTP br.02/2015. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
 

 CENA ARANŽMANA PO OSOBI JE: 1754  EUR

 

INFORMACIJE I PRIJAVE:

+381 11 344 22 18
+381 11 240 14 13

+381 63 44 33 11
 PREPORUČUJEMO
SEMINARI i RADIONICE:

loading...


Inicijalizacija u toku...
loading...
loading...