Steve Parker u Beogradu ~ Aktivacija magnetnog polja srca i svetlosnog tela na ćelijskom nivou

Orian Centar iz Beograda u saradnji sa Theta Centrom iz Zagreba organizuje gostovanje Steve Parkera.

Ovim procesima mogu pristupiti svi. Nema preduslova. Nije potrebno znati ThetaHealing  niti bilo koju drugu tehniku. Nema ograničenja ni kada je starosna dob u pitanju.

Za one koji se sada prvi put susreću sa Aktivacijom magnetnog polja srca, radi se o procesu koji budi našu svest i proširuje je, otklanjajući pritom razne podsvesne blokade bez da je potrebno direktno raditi na njima.

Ovi procesi isceljuju na nesvesnom nivou, izvan kontrole našeg ega.
 BEOGRAD: 28.04.2018. od 18 do 21h, Branka Radičevića 2, Beograd-Zemun

PRIJAVA: prijave za aktivacije su obavezne na e-mail: orian.centar@gmail.com

CENA: 4.400 dinara za Aktivaciju magnetnog polja srca i 2.600 dinara za Aktivaciju svetlosnog tela.

 Steve Parker  je osnivač HeartGrid-a & ThetaHealing Master instruktor i praktičar s preko 15 godina međunarodnog iskustva. Dobitnik je priznanja Certificate of Science, najviše nagrade koju dodeljuje Theta Healing Institute of Knowledge (THInK). Aktivno podučava seminare ThetaHealing-a širom sveta. 

 

Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica  i seminara je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i najvažnije, veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično deli sa svim polaznicima.RASPORED:

Aktivacija magnetnog polja srca počinje od 18h i traje do 20h, svi nivoi aktivacije. Samom procesu će prethoditi uvodno predavanje, za sve koji budu došli prvi put. Između dva nivoa aktivacije potrebno je da prođe barem mesec dana, kako bi se promene integrisale u život osobe. Iz tog razloga, moguće je primiti samo jedan nivo aktivacije po susretu.

Oni koji su već bili na aktivacijama ranije, a dolaze na naredni nivo, mogu besplatno ponoviti sve prethodne nivoe.

merkabaNakon Aktivacije magnetnog polja srca moguće je pristupiti i drugom procesu. Radi se o Aktivaciji svetlosnog tela na ćelijskom nivou.


Ovaj proces je temeljen na starim vedskim zapisima i koristi svetu geometriju. Pre početka meditacije, Steve će objasniti i ovaj proces kroz kratko uvodno predavanje. Ova meditacija počinje posle 20h.

Moguće je proći obe Aktivacije, jer se međusobno ne isključuju. 

 

 

Kratko objašnjenje 6 nivoa aktivacije magnetskog polja srca


1. Prvi nivo aktivacije pojačava vaše sposobnosti za manifestovanje u životu i čini da izađete iz pozicije žrtve na nesvesnom nivou. To drastično menja vašu svest i spoznaju i omogućava vam jedan drugačiji, lakši pogled na život.

2.
Proširite svoju svest aktivacijom drugog nivoa, ona vam omogućava da sagledate strukturu prostora i vremena na drugačiji način i pojačava vaše intuitivne sposobnosti.

3. Iskusite snagu i veličinu transformacije koju donosi treći nivo, oslobađajući vaše srce starih okova i aktvirajući u vama snagu božanske ženske energije.

aura4. Četvrti nivo omogućava vam da vaš mozak radi brže i spaja nas s drevnim duhovnim znanjima aktivirajući osmu i devetu čakru i dopuštajući da se u vas ulije božanska muška energija stvarajući ravnotežu.

5. Sve to, priprema nas za peti nivo gde se naša svest povezuje s mrežom svemira kroz devetu čakru i time se jako dobro spajamo na "Sve što jeste" i odjenom nam je dostupno jako puno znanja i informacija s neiscrpnih izvora univerzuma.

6. Šesti nivo dovodi svo znanje koje je u univerzumu u nas i čini da na dubokom podsvesnom nivou shvatimo onu staru duhovnu izreku: kako je unutra, tako je i spolja. Šesti nivo je zasad doneo najinteresantnija iskustva jer integriše sve što smo dosad naučili i prošli u životu, kao i sve nivoe aktivacije pre, omogućujući nam da primenimo sve što znamo i umemo.

 

 

Po rečima onih koji su ove procese iskusili, radi se o veoma moćnim i važnim aktivacijama u ovo doba buđenja.
Pozivamo vas da dođete i otkrijete više o Aktivacijama, kako deluju i na koji način su povezane sa buđenjem svesnosti jedinstva koji prožima celu planetu.

Napomena:
Obezbeđen je prevod na srpski jezik.

Video zapise i pisana svedočanstva ljudi koji su prošli aktivacije, možete pogledati na sledećem linku:
http://www.thetacentar.com/2014/03/stephen-roy-parker-u-rijeci-14-03-2014/

Plaćanje je na licu mesta, a prijave na email orian.centar@gmail.com su obavezne kako bismo obezbedili dovoljan broj mesta za sedenje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja pišite nam na email
 orian.centar@gmail.com ili posetite našu facebook stranicu Orian centarPOVEZANI TEKSTOVI
SEMINARI & RADIONICE