Marina Grubić

Telefon: 065/ 516 1690

E-mail: biljnaishrana@gmail.com

Website: www.biljnaishrana.com

Tretmani: Nutricionizam

Nakon završetka srednje medicinske škole, gde je uporedo završila dva smera, smer za fizioterapetskog i kozmetičarksog tehničara, Marina je shvatila da nema interesovanja za medicinu i upisala fakultet engleskog jezika i književnosti. Tada nije mogla ni da pretpostavi da će se u vreme kada bude diplomirala na ovom fakultet, susresti sa naukom Prirodna higijena.

 
Marina je etički vegan od 2005. i entuzijastični promoter veganske ishrane u svojoj zemlji Srbiji, ali i u Engleskoj gde je volontirala kao predavač i promoter veganske ishrane. Kada je počela da uči o Prirodnoj higijeni i ishrani za vrstu, ne samo da je oberučke usvojila niskomasnu vegansku ishranu, nego je počela i da zagovara istu.

 
Marina je završila kurs „Plant Based Diet Course“ („Kurs o biljnoj ishrani”), zasnovanom na Kineskoj studiji Dr.Kolina Kambel (Dr.Colin Campbell) na univerzitetu „Kornel” („Cornell“), prevela „Ishrana 80 10 10“ Dr. Daglasa Grem (Dr. Douglas Graham), prošla praksu Dr. Daglasa Grem na Kosta Rici, radila kao šef kuhinje na festivalu „Fresh Food Festival” u Danskoj i odžala mnogobrojne radionice, govore i seminare.

Marina nastavlja da promoviše ishranu za vrstu i zagovara ishranu zasnovanu na voću za koju veruje da je ishrana za miran, zdrav i srećan svet.

 
Pored obučavanja ljudi o ishrani, Marina drži fitnes časove, časove Viniasa joge, školicu crtanja i radi kao glumica u putujućem pozorištu za decu.