Prof. dr Danijela Gajić

Telefon: 064/ 36 39 399

E-mail: shakti333@hotmail.com

Website: www.danijelagajic.com

Tretmani: Rekonekcija, Regresoterapija

Po završetku doktorskih studija engleske književnosti i nekoliko godina profesorskog rada, odlučuje da se potpuno posveti zovu svoje Duše i traganju za smislom i svrhom ljudskog postojanja. Istraživanje drevnih jezika, vibracije reči i njihovo delovanje na ljudsku psihu, samo su odškrinuli vrata u neke nove svetove i dimenzije.

Putujući neistraženim predelima naše planete, kroz pustinje i prašume, u tišini pravoslavnih manastira i hinduističkih hramova, u isto vreme otkriva i neistražene dubine svoga Bića. Istražuje duhovna znanja različitih ezoteričnih učenja, tradicija i filozofija. Upoznaje se sa metodama razvoja svesti i ubrzanja duhovne evolucije. Biva inicirana u istočne sisteme duhovnog razvoja.

Sve vreme proučava različite vidove isceljivanja, od ajurvede, šamanističkih tehnika isceljivanja, preko homeopatije, do najnovijih duhovno-energetskih metoda.

Danijela GajicOkreće se istraživanju fenomena svesti i oblasti gde se spajaju nauka i duhovnost, kvantnoj fizici i kvantno-informacionoj medicini.
Posle godina istraživanja i razvoja putem različitih tehnika i ličnih spoznaja, odlučuje da svoje znanje i iskustvo stavi u službu razvoja pojedinca i zajednice. U tu svrhu, počev od 2009.godine, u svom rodnom gradu Požarevcu, svakog meseca organizuje besplatna predavanja iz oblasti alternativne medicine, zdravog života, duhovnosti i uopšte holističkog pristupa zdravlju i životu.

Neki od njenih dosadašnjih gostiju bili su: dr Eric Pearl, prof.dr Vuk Stambolović, prof.dr Dejan Raković, Spasoje Vlajić, Georgij Nazarov, Dalibor Purhmajer, Dragana Bačanek, Patrik Balint, Mohanji i dr.

Uz podršku supruga, osnivač je edukativno-holističkog centra „GaDaMi, čiji je cilj podizanje svesti, isceljivanje i poboljšanje kvaliteta života na svim nivoima, ali pre svega osvešćivanje našeg Puta dok zajednički rastemo i evoluiramo u svesnija Bića.

 

Oblasti za koje je sertifikovani terapeut:

– Rekonektivni terapeut ( Rekonektivno isceljivanje i Rekonekcija )

– Regresoterapeut ( Hipnotička i nehipnotička regresija u prošle živote, Memento )

– Homeopata ( London International College of Homeopathy )

– Joga učitelj ( član Evropske Joga Alijanse i svetske joga federacije )

– Theta healing praktičar

– DP-4 procesor, Unutrašnja magija reči

– Konsultant za zdravu ishranu


Radi individualne tretmane, pre svega regresoterapije i rekonekcije, metode koje su pokazale najviše rezultata u njenom radu, kao i predavanja i radionice iz tih oblasti.

“Nema dublje religije od istine.”