Muškarac sa ENERGIJOM SUNCA pravi od žene BOGINJU


Pokušavam doći do šanka. Gužvu sam probila, ali buka i dim su neprobojni. Čekam svoje piće okružena ljudima koji se stapaju u jednoličnu masu. Na momenat sam se osetila posve izolovanom od cele ove gungule. Kao da sam odvojena nekim nevidljivim balonom. A onda osetim nešto na potiljku. Mogla bih se zakleti da je to toplina. Ugodna. Okrenem se da vidim odakle dopire. I tamo, gde sam pogledala, uhvatim jednu zraku - pogled muškarca.

U masi besprizornih likova, deluje mi kao Sunce. Muškarac sa energijom sunca retka je ali duboko preobražavajuća pojava. Toplinu njegovog ulaska u život moguće je osetiti čak i s leđa. On u sebi ima takvu snagu i sigurnost da žena u njegovoj blizini automatski počne da se opušta. To znači da u ženi budi poverenje. Kroz odnos sa celovitom muževnošću, žena se oslobađa svog kritičnog i kontrolišućeg uma, te se harmonizuje sa svojim bićem. To je MIR.

Na magnetizam njegove muževnosti telo žene odaziva se u potpunosti. Ono se otvara na sam njegov pogled. Glas. Miris. Dodir. Ili tek misao o njemu. A ta misao zaustavlja svaku drugu misao. Njen se izvor počinje ispunjavati toplinom i pulsirati svetlom.

zenaU njoj se budi celi buket ženskih struja. Ženstvenost se pokreće na svim nivoima: od hormonalne do sakralne. Ona počinje snažno da se polarizuje. Počinje da oseća zadovoljstvo seksualne primopredaje. Sve doživljava intenzivnije. Postaje prisutnija. Živa! Stvarna! Energija se u nju toči preobiljem.

Njeno srce postaje nuklearka. Toplina joj isijava iz grudi, a sjaj iz očiju. Dok stoji uz njega kao diva uz diva - oseća se nepobedivo! I spremna je za njega dati život. I daje ga. Ali još više života prima u sebe. I puni ga smislom...

Samo, ima tu jedna kvaka.

Jednom kada sretneš muškarca od sunca koji te čini boginjom, nakon toga više ne možeš podneti nikoga i ništa što te čini babuškom. 
Preuzeto sa fb stranice - Daniela Uzelac: Put boginje

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE