Seminar ŽIVETI BEZ KONFLIKTA ~ učenje i praksa Marshall Rosenberga


Da li želite da razumete svako "Ne" vašeg deteta, bez da vas nervira i da se osećate krivima?
Da li želite da kažete partneru da vas boli što vas optužuje ili ignoriše, a da to ne preraste u svađu?
Da li želite da kažete majci da vas njena briga opterećuje, a da je ne povredite?
Da li želite da kažete nadređenom da ste opterećeni poslom bez straha od otkaza ili neprijatnog razgovora? 
Da li želite da vaše potrebe i potrebe vama dragih ljudi, budu zadovoljene tako da nijedna strana ne bude oštećena i da se ne odričete sebe?


Da li želite da naučite da komunicirate otvoreno i direktno, bez konflikta?

Ukoliko ste odgovorili potvrdno, dobrodošli ste na seminar koji se zasniva na principima učenja Marshall Rosenberga - "Nenasilna komunikacija" sa integrisanim iskustvima i znanjima Marine Ostojić, koja je poslednjih 20 godina posvetila podršci ljudima u njihovom rastu i razvoju.
 


Na ovom seminaru naučićete:

• Kako da izgradite kvalitetne međuljudske odnose,
• Kako da jasno izrazite svoje mišljenje bez osude i napada,
• Kako da slobodno izrazite svoje stavove i osećanja bez straha, krivice i konflikta,
• Kako da na pravi način pošaljete poruku koju želite,
• Kako da bolje čujete i razumete drage ljude koji vas okružuju u privatnom i poslovnom okruženju
• Kako da ostvarite svoje potrebe bez sukoba.

Ovo su važne životne veštine koje možete da primenite u svom svakodnevnom životu, u komunikaciji sa svojim detetom, roditeljem, partnerom ili kolegom.

U program seminara uključene su vežbe tokom kojih ćete kroz individualan rad, rad u paru i rad u grupi imati priliku da iskusite i isprobate sve tehnike koje će vam biti objašnjene
.

Moći ćete da na konkretnom primeru vidite rezultate i način primene nenasilne komunikacije bazirane na učenju Marshall Rosenberg programa.

Ovaj seminar je prilika da cele porodice dođu, iskuse i nauče kako da uspostave harmonične odnose. Povedite svoje drage jer je ovo upravo mesto da razumete ono što do sada niste i da rastete zajedno.
 VREME: >> NEDELJA << 18. novembar, od 11 – 18h

ADRESA: Unity Space, Bulevar kralja Aleksandra 95, interfon 17
Ulaz: 3000 din

PRIJAVE NA EMAIL: seminar@novasvest.com

INFO: 064/ 247 8494 ; 063/ 309 359

 
VODITELJ SEMINARA: 

Marina Ostojić, pedagog, sa više od 20 godina iskustva u razvijanju programa koji za cilj imaju osnaživanje kvalitetne komunikacije bazirane na razumevanju i empatiji.

Sertifikovani je voditelj programaČuvari osmeha, Reči su prozori ili zidovi, Nenasilna komunikacija, Saznanje o sebi i drugima, Jezik žirafa, Medijacija, Profesionalna orijentacija, Razvoj kompetencija i Karijerno vođenje i savetovanje.

Koautor je mnogobrojnih nacionalnih i međunarodnih akreditovanih programa za decu i odrasle iz oblasti: životnih veština, saznanje o sebi i drugima, medijacija, profesionalna orijentacija, a u cilju podrške ličnom i profesionalnom razvoju i unapređenju kvaliteta života.
 


Sa velikim zadovoljstvom i radošću pozivamo vas da nam se pridružite na jednodnevnom seminaru, da zajedno razvijamo i unapređujemo veštine i razmenjujemo znanja koji život čine bogatijim i lepšim!

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE