O prosvetljenom ZEMALJSKOM BIĆU i o DUŠAMA koje ono VODI


Na početku novog života podešavamo vreme za taj život, pridržavajući se uputstava vodiča. Telo u razvoju ubrzava u utrobi majke podstaknuto hologramskim aspektom energije duše ili jednim njenim delom. Taj deo duše u fizičkom stanju sadrži sliku u ogledalu ostatka energije duše u duhovnom svetu. Drugim rečima, energija duše u nama iste je sadržine i frekvencije kao i energija duha, nazvana više sopstvo ili nadsvest.

Često se od mene traži da objasnim kako dobijamo intuitivnu poruku o prošlim životima. Kroz trans ili izmenjeno stanje svesti desna hemisfera mozga pristupa vodičima i višem sopstvu i uključuje se u biblioteku duše. Kada kanal, ili medijum, svesno primi informaciju od svojih vodiča i duše voljene osobe, klijent koji se podvrgao regresiji duše postaje njegov ili njen kanal.

Mnoge seanse regresije ilustruju da se visokorazvijene duše ponekad istovremeno otelotvoravaju s dodatnim hologramskim aspektom energije svojih duša čak i u više od jednog tela. Pod tim hoću da kažem da na planeti postoji još neko ko je srodan aspekt iste duše, jer naša duša može da „prebiva” u dva ili više tela istovremeno i s namerom. U zavisnosti od toga da li je to deljenje posledica delimičnog preklapanja ili potpune simultanosti u naprednoj duši, ono omogućava bržu evoluciju duše i veći uticaj na planetu.

Izraz „prosvetljeno zemaljsko biće (PZB)” opisuje visokorazvijenu dušu koja je dostigla osmi nivo na skali duše ili se uzdigla još više. PZB ima razne odgovornosti i sposobnosti i dva velika cilja: da pomaže u evoluciji Zemlje i da funkcioniše kao emisar majstora vodiča stacioniran na Zemlji, vodiča koji upravljaju i koordiniraju duhovni svet.

Prosvetljena zemaljska bića uvek su kreativna kada je reč o njihovoj energiji. Molim vas da ne zaboravite da se frekvencija životne sile koja sadrži memorijski kod duše utiskuje u razvoj bebe u utrobi. Kada smo u PZB, naše više sopstvo, a često i naša svakodnevna svest, shvataju da smo ni manje ni više nego božanska energija evolucije posvećena širenju egalitarnog mentaliteta na planeti. Posao koji je svako od nas došao da uradi na Zemlji veoma je zahtevan, čak i veći od onoga što vaš um može da shvati. Zbog toga PZB često podeli energiju duše kako bi simultano živeo na Zemlji.

Za to je neophodna velika veština PZB-a. Treba održati ravnotežu moći duše u brojnim telima. Ne zaboravite, delimo ukupnu energiju duše na manje delove kako bismo doneli mrvicu moći iz duhovnog sveta, koja će nas zapaliti na početku nove inkarnacije. U zavisnosti od razvoja naše duše i posvećenosti sopstvenom životnom planu, planiramo uz pomoć vodiča koji ćemo specifični deo sile duše doneti sa sobom u svaki život.

Prosvetljena zemaljska bića dostigla su veštinu duše da služe kao učitelji manje razvijenim dušama. Svako PZB služi čovečanstvu, na ovaj ili onaj način. Da bismo smanjili strah na našoj planeti, moramo biti otvoreni prema drugima i prema sebi prilikom preispitivanja vlastitih briga u svakodnevnom životu. Ako poričemo pojedinosti svog razumevanja, podstičemo i druge da zauzmu sličan stav. Često kažemo da energija sledi nameru. Posedujemo moć da kažemo da je naša čaša dopola puna ili napola prazna, u zavisnosti od svojih stavova, misli i osećanja u odnosu na okolnosti svakodnevnog života.

PZB povremeno služe kao učitelji mlađih duša, čiju evoluciju duše podržavaju. „Vođena” duša može, ali ne mora, biti otelotvorena ili može imati dve inkarnacije.

Majstori mudrosti očekuju da duše PZB budu ponizne, da svoj posao shvataju ozbiljno, ali ne i sebe. Zbog značajnog ugovora sklopljenog pre rođenja, napredne duše postavljaju same sebi silne izazove kako bi bile od koristi na planeti u ovo vreme velike potrebe za jednakošću i saosećanjem. Duše PZB pripremaju se da služe u višim komisijama starijih duša, čija je dužnost da koriste odbrambenu taktiku kada je reč o našim višim i otelotvorenim suštinama kako bismo pročistili memorijski kod svoje duše, tako što ćemo biti iskreni u vezi sa svojim pogrešnim koracima u prošlim životima.

 

 

 

 

 

 
Autor: dr Linda Bekman, odlomak iz knjige "Evolucija duše"

Izdavač: HARMONIJA knjige, www.harmonijaknjige.rs 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE