Uzmite stvar u SVOJE RUKE, živite ŽIVOT A NE STRAH!


Postanite praktičar PEATA, radite  na sebi po metodi psihologa Živorada Slavinskog.

Kurs se održava 20. i 21. aprila 2019. godine.

 


PEAT, sistem duhovnog rasta i razvoja nam pomaže da aktiviramo novi nivo sebe, koji nam omogućava da autentično stvorimo život kakav želimo i kakav zaslužujemo.

Svaki put kada podignemo sopstvenu vibraciju rešavamo se programa i uverenja koja nas ograničavaju. Kako to radimo?

U tome nam pomaže  PEAT alat koji nas podržava u spajanju polariteta,  odnosno svih suprotnosti u nama, odnosno  dobrog i lošeg u nama samima. Na taj način se rešavamo loših naboja koje nosimo u sebi. Čišćenjem tih programa postajemo  otvoreni za promene i kreiranje radosti, blagostanja, strasti i divnih odnosa.

PEAT je metod koji nam koristi za unapređenje života. On je najcelovitiji do sada. Sadrži tehnike pomoću kojih se korak po korak, idući sve dublje, dolazi do samog korena problema. Kada dođemo do  osnovnog uzroka problema, on nestaje zauvek.

Svakodnevno se nosimo sa raznoraznim izazovima, kao što su na primer finansijski, partnerski, poslovni i dr. Živimo pod velikim pritiskom koji itekako utiče na kvalitet našeg života.

Vreme je da se rešimo blokada i kreiramo balans!

Naučite praktikovanje PEAT tehnike. Ovom metodom se brzo i efikasno uklanjaju negativna uverenja koja imamo o sebi. Oslobađamo se trauma i dolazimo do vrlo dubokih duhovnih iskustava. Sa druge strane  PEAT metoda nam pomaže lakše prevazilaženje stresnih situacija na dnevnom nivou. Samim tim osetićete se slobodnije, srećnije, zadovoljnije i opuštenije.

Prihvatimo sebe u celosti! Ispoljimo ono što zaista jesmo i to bez straha. PEAT nas vodi do suštinske promene ličnosti i duhovnog razvoja. PEAT će vam omogućiti da dospete do najdublje srži svoga Bića, do svojih Praiskonskih Polariteta ili Ličnih Kodova.Više informacija možete dobiti

na telefon +381 63 55 22 44

ili slanjem poruke u inbox fb Dubravka Stojković PEAT

 

peat-kurs-dubravka-stojkovic

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE