EFT transformaciona radionica ~ VOĐENI grupni tretmani

EFT je sjajna alatka za mentalnu higijenu UMA. Sprovoditi mentalnu higijenu uma znači OSLOBODITI se emotivnih tereta prošlosti, uverenja, obrazaca i sistema verovanja koji nam prave emotivni naboj i uvode nas u stres.

 

Svrha rada na sebi sa EFT tehnikom je da prepoznate svoje OKIDAČE koji izazivaju izliv emocija i uvode vas u stres.

 

Kada prepoznamo okidače putujemo u svoju prošlost, tražimo koren okidača koji u pozadini ima EMOCIJU. Oslobađajući se emocije smanjujemo liniju osetljivosti iste i to nas uvodi u duhovni mir. Suština je da imamo svoj mir u kojoj god situaciji da se nalazimo. Naš istinski unutrašnji mir nas vodi na viši stepen razumnosti i svesnosti. To je  adekvatan put ka našoj spiritualnosti.

 

Grupni EFT tretmani predstavljaju veoma dobar način osvešćivanja koliko imamo uticaja jedni na druge.


Tuđa iskustva, koja izražavaju emotivne blokade, služe nam kao okidači i pomažu da se povežemo sa sopstvenim blokadama. Grupnim radom, lakše se oslobađamo tih blokada. Uzroci problema zbog kojih su nastale blokade mogu biti različiti, ali u osnovi emocije su slične.

 

Grupni tretman je izuzetno povoljan i za one koji imaju problem sa govorom u javnosti zbog sopstvenih blokada. Te osobe ne moraju da se eksponiraju, iskazuju, a svakako će se osloboditi svojih emocija na kojima žele da rade.

 

 

VODITELJ RADIONICE:

 

Dušanka Marinković je akreditovani  praktičar  EFT - Tehnika Emocionalne Slobode.

EFT tehniku aktivno primenjuje  na sebi devet godina. Isto toliko i u radu sa klijentima kako u individualnim tako i u grupnim tretmanima.
          
Poseduje više različitih sertifikata o odslušanim predavanjima iz različitih oblasti energetske psihologije i srodnih oblasti:

Smiljan Mori - BIGu Akademija Slovenija,

Bob Proktor - motivacioni govornik u organizaciji Edukom,

Tomislav Kulješ - Zagreb u organizaciji Roditeljstvo Novog Doba,

Rob van Orenberg - Holandija - Poremećaj u komunikaciji i ponašanju Holandija,

Jasmina Kovačević - Uvod u META zdravlje, I nivo META zdravlja, Svesno roditeljstvo, Tajna je u vama, Uticaj prošlih života na sadašnji, Dobro došli u svoju budućnost...    

  

VREME:  >> SUBOTA <<  29. jun, od 11 – 15h


ADRESA: FLOW centar, Maršala Birjuzova 41a

BROJ MESTA JE OGRANIČEN, PRIJAVE PUTEM EMAILA:

seminar@novasvest.com


Kotizacija: 2000 din

INFO: 064/ 247 8494 ; 063/ 309 359

 


 POVEZANI TEKSTOVI
SEMINARI & RADIONICE