Korona VIRUS & kakve GLOBALNE i civilizacijske PROMENE nam donosi


Šta su virusi? Čemu nam služe? Šta je pandemija? Šta je Korona virus? Zašto se pojavio sada? Zašto deca retko oboljevaju, a najviše su pogođene starije osobe? Zašto se Korona virus prvo pojavio u Kini?
Ko je napravio Korona virus? Odgovor na ova, kao i na mnoga druga pitanja, pogledajte u ekskluzivnom videu Biljane Quaan!

Svetlosna transmisija - kodovi počinju od 44.44 minuta videa.


Biljana Quaan
je diplomirani farmaceut, herbalista, praktičar prirodne medicine i kreator bio-informacionih i nanotehnoloških proizvoda. Biljana Quaan živi i radi na Novom Zelandu, a širom sveta održava redovna predavanja, seminare i grupne seanse isceljivanja, kanališući energije "Uzdizanja" i utelovljujući ih u ljudsko društvo.

"Pravo isceljenje moguće je jedino kroz podizanje SVESTI. Ja sam posvećena procesu Uzdizanja (Ascension) svim svojim srcem, mogućnostima i znanjem. Služim kao otvoreni kanal za Božanski plan, kao deo duhovnog reda Čaraka Apana koji je postojao na Lemuriji, kao zvezdano arkturijansko seme i glasnik Zvezdanih Nacija, i konačno kao utelovljenje Quaan Yin MA - kosmičke Božanske Ženske Energije koja se ponovo uspostavlja na Zemlji preko otvorenih portala na Novom Zelandu. Rastite, sijajte, delujte u energijama UZDIZANJA!" - Biljana Quaan
 

 

Izvor: Quaan Balkan / Quaan Balkan YT kanal

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE