Hitno se POZIVA MILION MEDITANATA za oslobođenje sveta i povratak BALANSA na Zemlji


NEBESKI PORTAL se otvara 5. aprila 2020. tačno u 4:45 ujutro.


Otvoreno pismo i kosmički poziv duhovnim vođama i uticajnim ljudima  širom sveta (linkovi i upustva nalaze se u tekstu pa vas molimo da tekst pročitate u celosti).Ogroman astrološki portal otvoriće se 4/5. aprila 2020. kroz koji se čovečanstvo treba UJEDINITI KAO JEDNA DUŠA, JEDNA SVEST i na taj način napraviti veliki korak prema povratku naše nezavisnosti od sistema dužničkog ropstva uspostavljenog pre 700 godina, korak prema raspadu starih svetskih struktura, uništavanju korona virusa i strahu koji ga okružuje i okončati 5G mrežu i njeno smrtonosno zračenje.

Moć koja će nam biti na raspolaganju 4. i 5. aprila zaista je astronomska u najdoslovnijem smislu, jer se planete Jupiter i Pluton tog dana udružuju na nebu!

Nameravamo iskoristiti ovo moćno astrološko poravnanje i stvoriti ogroman POMAK za čovečanstvo na najpozitivniji i najharmoničniji mogući način, no za to je potrebno MASOVNO DELOVANJE i spajanje Srca i Umova sa istim fokusom i namerom na nivou koji do sada još nije postignut na planeti Zemlji!!!

Sa svim ovim globalnim haosom koji se vrti oko nas, neophodno je da se mi Nosioci Svetlosti okupimo u globalnoj meditaciji 5. aprila i da se s dubokom iskrenom ljubavlju ujedinimo kao milion tačaka svetlosti koje će se usidriti u energiji mira, harmonije, obilja, slobode, ozdravljenja u najpozitivnijem mogućem vremenu Uzdizanja!

Bez sumnje većina, ako ne i svi koji ovo čitaju već veruju u snagu meditacije promovišući je kao oruđe za duhovni rast, izlečenje i manifestaciju. To je pohvalno.

Sada se od vas traži da proširite tu snagu tako da doprete do svih koji prate vaše stranice na društvenim mrežama i čitaju vaše knjige ili blogove i komuniciraju sa vama te da im prenesete da MASOVNE MEDITACIJE NA GLOBALNOM NIVOU treba da postanu glavni prioritet, počevši od moćnog astrološkog portala Uzdizanja koji će se otvoriti 4/5. aprila 2020. kada će do sada još neviđeni talas svetlosti (5D gama talasi) preplaviti našu planetu.

 

Postoje Legije Svetlosnih Bića koje su u ovom razdoblju ušle u našu galaksiju kako bi nam pomogle u uzdizanju i usmeravanju ove svetlosti visoke vibracije prema nama na taj važan dan.

Bez obzira na vaše lično gledište ili verovanje o uzdizanju/evoluciji u ovom trenutku, svi se možemo složiti da je krajnje vreme da se svi kolektivno uzdignemo u svesti kako bi se sva bića na Zemlji iscelila. Najbolji mogući način za to je MASOVNA MEDITACIJA! Što nas je više, to će rezultat biti bolji!!

Moramo kolektivno upotrebiti svoju snagu i okupljati se u što većem broju kako bismo što češće meditirali, a posebno na ključne datume i u određeno vreme s posebnim fokusom. To je JEDINI NAČIN na koji ćemo se razvijati i uzdignuti kao društvo i okončati svu ovu ludost!

GLOBALNE MASOVNE MEDITACIJE KLJUČ SU NAŠEG OSLOBOĐENJA I KVANTNOG SKOKA ZA KOJIM SVI TOLIKO ČEZNEMO U LJUDSKOJ SVESTI!
VREME JE DA UPOTREBIMO TAJ ČAROBNI KLJUČ!!!

Da bismo uspeli u ovom poduhvatu, moramo staviti na stranu sve razlike, stavove, mišljenja, prosuđivanje drugih, ili ono što nam se sviđa ili ne sviđa kod drugih, a posebno ne dopustiti da nas neke reči ili izrazi "pokrenu" na negativan način i spreče u okupljanju, jer su upravo ove vrste razdvajanja i podela ono što nas već dugo koči na planeti!

Od ovog trenutka odvojimo se od osoba i ličnosti, imena i etiketa, ega i ličnih agendi. Ujedinimo se i usredsredimo isključivo na krajnji cilj - ZAUSTAVITI PATNJU.

  

 


Izvor: www.globalpeacemeditation.com

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE