Online seminar o čovečanstvu od vanzemaljskih civilizacija i preatlanskih kultura do danas

Poreklo života seže mnogo dalje u vremenu nego što više ili manje poznata poglavlja o istoriji čovečanstva kažu. Naše avanture počinju izvan granica ove planete i vode nas kroz zvezdana carstva, galaktičke federacije, vanzemaljske vrste i civilizacije Atlandite, Lemurije, Mu i onih koje tek počinjemo da otkrivamo.

Različita poglavlja istorije čovečanstva na Zemlji počinju sa neprekidnim vanzemaljskim kolonijama koje su ostavile svoje teritorijalne i kulturne uticaje na planetu. U tim istorijskim zapisima leže mnogi odgovori na pitanja koja često postavljamo o tome ko smo, odakle dolazimo i kako smo se razvili u bića kakva smo danas.


U ovom seminaru, koji ima tri stepena, krenućete na istorijsko putovanje kroz promenljivu sreću ljudske istorije, stalnog vraćanja u ravotežu Sila koje su u to uključene, stvaranje novih savezništava između ljudi i božanstava, te poreklo različitih evolucijskih struktura ljudskog semena na Zemlji, onako kako nam kazuju damanhurska istraživanja.
 

Svemir je mnogo stariji nego što piše u našim knjigama istorije i razumevanje te priče daje nam pristup uspavanim memorijama i znanju unutar nas, što je temeljno ako želimo svesno proširiti i dovršiti evolucijski projekat unutrašnjeg buđenja u kojem danas kao ljudska vrsta svi mi učestvujemo svesno ili nesvesno.
 

1. stepen
Vanzemaljske civilizacije i preatlanska istorija: Da bi ispravno ispričali priču o našoj vrsti moramo početi od početka: zvezdana carstva, galaktičke federacije i vanzemaljske vrste sa kojima smo ukrstili puteve. Od tog istorijskog temelja krećemo dalje u vremenu tražeći odgovore na pitanja: kako je ova planeta bila kolonizovana i od koga? Koje tehnologije smo nasledili od naših predaka i saveznika? Koja je uloga ljudi?

 

2. stepen
Istorija Atlantide: Još se u staroj Grčkoj pričala priča o utopijskom ostrvu bogatom duhovnim i naučnim svetom čiji tragovi vode u nemerljivi period vremena. Otada je svaka važnija kultura tražila znakove ove visoko razvijene civilizacije. Što ako je Atlantida stvarno postojala i mi čujemo samo njene odjeke jer se trenutno nalazi na drugoj vremenskoj grani? Kroz istraživanje, ekskluzivne slike i priče o neobičnim iskustvima otkrićete sećanja i znanja ove drevne kulture.
Preduslov: Drevne civilizacije čovečanstva, 1.stepen
 

3. stepen
Od Atlantide do savremenog doba – Evolucijski projekat čovečanstva: Kakva je korist od kopanja velikih misterija ako ne ponovno osvajanje znanja i ponovno buđenje razumevanja velikog evolucijskog projekta planiranog za čovečanstvo? Kroz razumevanje naše kolektivne istorije i razvijanja naših ličnih moći možemo ponovno složiti komadiće neophodne da izgradimo novu, svesnu i stvarnu civilizaciju koju neumorno tražimo.
Preduslov: Drevne civilizacije čovečanstva, 2.stepen

Online seminar Drevne civilizacije i nepoznata istorija čovečanstva 1. stepen održaće se u 4 susreta četvrtkom 18:30 – 21h u terminima:
01.4.2021.
08.4.2021.
15.4.2021.
22.4.2021.

 

Seminar se održava putem Zoom aplikacije, simultani prevod sa italijanskog jezika.
PROMOTIVNA CENA Online seminara
Drevne civilizacije i nepoznata istorija čovečanstva - 1. stepen
iznosi
100 eur.


Prijava i informacije na +385 95 9016-883 ili info@damanhur.hr
https://damanhurhrvatska.org/dogadjaji/2021/04/vikend-seminar-drevne-civilizacije-i-atlantida-1-07-i-08-03-2020-3/

Voditelj seminara: Crotalo Sezamo


 

Crótalo Sésamo (Alessandro Zattoni) rođen je u Torinu 1970. godine. Prvi kontakt s Damanhurom ostvario je sa 18 godina zahvaljujući interesovanju za prirodnu medicinu i paranormalne aktivnosti. Nedugo zatim priključio se životu u damanhurskoj zajednici u kojoj i danas živi.
 

Specijalizirao je na području duhovnog isceljivanja i drevnih civilizacija, te je instruktor mnogih seminara među kojima su:

Astralno putovanje, Istraživanje prošlih života, Unutrašnja harmonizacija, Selfička tehnologija, Kontakt sa biljnim svetom. Izgradnja spirale od kamena, Kako osnovati uspešnu zajednicu i dr. Osnovao je damanhursku Mystery school koja privlači duhovne tragače iz celog sveta. Podučava u Damanhuru, Hrvatskoj i mnogim zemljama Evrope, te u USA, Kanadi, Australiji, Mexicu, Brazilu, Egiptu i Argentini.
 POVEZANI TEKSTOVI
SEMINARI & RADIONICE