AUTOTERAPIJA i SAMOISCELJENJE ~ Online program u JUNU

Naše telo je inteligentno i ono teži samoisceljenju ukoliko smo spremni da mu damo priliku da odahne, udahne i pokrene ugrađene mehanizme kako bi uspostavilo ravnotežu u zdravlju. Ovaj seminar objedinjuje mnoga područja i svakodnevne jednostavne prakse čijom primenom je moguće pokrenuti procese isceljenja.

Seminar uključuje individualnu aktivaciju kojom ćete stimulisati vašeg unutrašnjeg iscelitelja.

Kome je program namenjen:

♥ Osobama koje traže pristupačne metode kojima na dnevnoj bazi mogu poboljšati kvalitet života i opšteg stanja
♥ Osobama koje osećaju da je njihovo telo inteligentan mehanizam koji teži isceljenju
♥ Svima koji žele unaprediti kvalitet odnosa u životu, jer da bismo imali kvalitetne odnose s drugima prvo ih moramo uspostaviti sa sobom
♥ Osobama koje bolest posmatraju kao signal organizma da je vreme za promenu
♥ Svima koji žele uvesti navike kojima će redukovati stres i ojačati imunitet
♥ Osobama koji žele spremnije i sa većim nivoom energije da dočekaju svakodnevne izazove

Postoje jednostavni i dragoceni svakodnevni koraci koje možemo primenjivati u našim životima i koji nam omogućuju da se osećamo bolje, poletnije, svesnije za susrete s izazovima kojih, pogotovo u današnjem vremenu, ne nedostaje.

Ovaj seminar je deo programa damanhurskog Univerziteta dugi niz godina, a možda je danas potrebniji i aktualniji nego ikad pre. Globalna situacija nas “primorava” da promišljamo o svom zdravlju čak iako nismo bili skloni nekim zdravstvenim problemima ranije.

 

Tempo života je ubrzan, ali i istovremeno za mnoge vrlo statičan, promene su konstantne, brzo se izmenjuju naša unutrašnja stanja sa spoljnim neizvesnim situacijama i potrebno je znati postaviti se u takvim okolnostima kako bismo zadržali ravnotežu zdravlja ili pokrenuli procese samoisceljenja.

Jednostavni koraci, ponekad gotovo banalni i baš zbog toga često zanemareni, zaboravljeni i odgađani za hipotetsko sutra, mogu vam pomoći da otvorite kanale komuniciranja sa samim sobom, sa telom i date mu novi set uputa za pravilno funkcionisanje.

U sklopu seminara pokrićemo sve aspekte: od hrane, načina spavanja, a posebno sanjanja, održavanja redovne fizičke aktivnosti pa sve do aspekata ponašanja i karaktera koji su često vesnici “slabosti” – prvo intimne, a onda i fizičke.

Usmerićemo pažnju na znakove koji dolaze od našeg tela kako bi poboljšali stil života pri svakodnevnom stvaranju našeg zdravlja.
Važna napomena: ovaj seminar nije zamena za medicinsku dijagnostiku ili tretman.

RASPORED PROGRAMA

4 online susreta uživo / 4 nedelje
PETKOM 19:00 – 21:00h
DATUMI: 11.06., 18.06., 25.06. i 02.07.


• učestvuje se putem Zoom platforme (link se šalje prijavljenima)
• susreti se snimaju i ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete možete pogledati snimak koji je dostupan do sledećeg susreta.
• prevod na hrvatski jezik je osiguran
 


PRIJAVE I PLAĆANJE

Prijave su obavezne na info@damanhur.hr
Puna cena programa – 890,00 kn / 120 eur
Posebna pogodnost za rane uplate do 04.06. – cena programa je 750 kn / 100 eur
Podaci za uplatu na kunski/devizni račun
Damanhur Hrvatska, Vlaška 81a, Zagreb
SWIFT: ESBCHR22
IBAN: HR2024020061100411609
(Model: 99)
Svrha: autoterapija


Za uplate iz inostranstva moguća je uplata i putem Pay Pal-a.
Kontaktirajte nas: info@damanhur.hr ili 00385 95 9016 883
https://damanhurhrvatska.org/dogadjaji/2021/06/autoterapija-i-samoiscjeljenje-online-program-u-lipnju/
 

VODITELJKA PROGRAMA Antilope Verbena

 

Po struci medicinska sestra, Antilope se, zahvaljujući Damanhuru, susrela s drugačijim načinima i pristupima lečenju tražeći solucije za vlastite zdravstvene tegobe za koje moderna medicina nije nalazila odgovarajuće rešenje.

Iako skeptična u početku, upoznala se s raznim tretmanima koji su doneli zadovoljavajuće rezultate što je odvelo na put eksperimentisanja te je i sama postala duhovna isceliteljka, a danas je rektorka damanhurskog Univerziteta i instruktorka mnogobrojnih seminara.

Polaznicima nudi znanje i iskustvo stečeno kroz više od 35 godina istraživanja i edukovanja sa pojedincima i grupama širom sveta.


Više o organizatoru ovog seminara Damanhur Hrvatska Centru Talej u Zagrebu i Damanhuru u Italiji možete saznati na:  O NAMAPOVEZANI TEKSTOVI
SEMINARI & RADIONICE