Isceljenje ženske energije - Brisanje EVA programa


U vreme kada je čovečanstvo počelo trodimenzionalni polaritetni način života postavljen je program Eva koji je iluzorni lažni program koji je omogućio da se odvija scenario patnje, potlačenosti i pada ženske energije.

Da bi smo krenuli napred u našu novu civilizaciju neophodno je da se ovaj program izbriše i da se ponovo uspostavi primarni istiniti program Quaan - kosmičke ženske energije. Ova promena je od velike koristi i za muškarce i žene.

Šta se postiže neutralisanjem programa Eva

Harmonizacija muško-ženskih odnosa
Harmonizacija seksualne energije
Isceljivanje reproduktivnih organa i sistema povezanim sa ovim energijama
Energizacija Solarne i Grlene čakre
Isceljivanje srca

 
Menja se neprirodni odnos između muških i ženskih energija na planeti, leče se emocionalna i mentalna ograničenja, linije predaka i čovečanstvo može konačno da se oslobodi ove destruktivne energije i da se vrati u istinu.


Radionica se održava preko Zoom platforme.

Biće snimljena i kasnije dostupna za online gledanje na vašem nalogu.
 

 Brisanje EVA programa - Isceljenje ženske energije

Online Zoom webinar


Cena: 48€

Za informacije i prijavu:  KLIKNI OVDE

 


 
Napomena:  Ukoliko već imate kreiran nalog na quaan.one sajtu, obavezno se prvo ulogujte pre nego što obavite kupovinu kursa.

Na stranici gde se vrši plaćanje kursa odaberite Nova Svest, Serbia u polju RECOMMENDED BY

 

U slučaju da ne koristite online plaćanja, nemate PayPal ili platne kartice, možete pozvati 063/309-359 za više informacija o upisu na seminar.

 

O PREDAVAČU:

 

Biljana Quaan je terapeut sa preko 30 godina iskustva u polju zdravlja i holistike. Održava redovne seminare, radionice i grupne sesije isceljenja, kanališući energije UZDIZANJA koje stižu na planetu.

 

Biljana je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu na Univerzitetu svetog Ćirila i Metodija u Makedoniji, a poseduje i diplomu iz naturopatije sa Welpark College of Natural Therapies, sa Novog Zelanda.

 

U svom radu, Biljana koristi "Svetlosni jezik" koji predstavlja programski jezik Univerzuma. To je rad sa frekvencijama svetlosti i zvuka koje se koriste kao alat za reprogramiranje.

 

Kompjuterski programeri koriste binarni kod da programiraju računar. Na isti način, uz pomoć "Svetlosnog jezika", moguće je obrisati stare programe, kao i instalirati i aktivirati nove programe.

 

"Svetlosni jezik" je božanski alat za reprogramiranje, isceljenje, promenu i ujedinjenje ljudske svesnosti.

 

Transmisije "Svetlosnog jezika" su bezvremene, njihove konekcije su uvek "žive".

 

Možete ponavljati gledanje i slušanje transmisija sve dok ne osetite da su se one u potpunosti primile u vašem sistemu.

 

Više informacija na quaan.one 

 

 

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE