TESLA METAMORFOZA ~ Za lečenje i evoluciju

POKLON ZA VAS

Pratite nas na yt  i fb da dobijete 

E-knjigu „Tesla Metamorfoza – za lečenje i evoluciju“ Anje Petrović

PRIHVATITE POKLON

  

SEMINARI TESLA METAMORFOZE 

Otkrijte kako i vi možete da koristite energije sa kojima je radio Nikola Tesla. Tesla metamorfoza je više od isceljivanja. Doživite metamorfozu sopstvenog bića. Tesla talasi, jedinstveni za ovu metodu, vam otvaraju mogućnost da uzdignete frekvenciju svesti i uspostavite multi-dimenzionalnu komunikaciju.

 

Uvodna predavanja su besplatna i svi su dobrodošli. Polaznici seminara moraju biti prisutni na jednom od uvodnih predavanja, jer to je deo seminara. 

 

Anja Petrović, osnivač Tesla metamorfoze, međunarodno priznati iscelitelj, učitelj i autor, će predavati preko Zoom-a i nadgledati praktični rad u sali. Biće prisutna sa vama tokom čitavog seminara. Nakon svakog seminara dobijate diplomu i moći ćete da radite profesionalno kao praktičar.

 

30. januar 2022. u 20h

TESLA TALASI I KOSMIČKA SVEST   PRIJAVITE SE

Tesla Metamorfoza nije samo energetsko lečenje. U ovom predavanju ćete saznati više o nivoima svesti i kako Tesla talasi mogu da pomognu da se uzdigne svest čoveka. U svojoj knjizi, The Map of Consciousness Explained, Dr David Hawkins tvrdi da je prosečan čovek na nivou ispod skale od 200.   Buda, Isus, Krišna, Muhamed, su po njemu na skali od 700 do 1000. 

 

9. februar 2022. u 20h (Besplatan Zoom vebinar) 

UVOD U TESLA METAMORFOZU    PRIJAVITE SE

 

11. februar 2022. u 19h (Belgrade City Hotel, slobodan ulaz)

UVOD U TESLA METAMORFOZU    PRIJAVITE SE

    

 11 - 13. februar 2022.  

TESLA METAMORFOZA ZDRAVLJA    PRIJAVITE SE 

Sa lakoćom ćete se uključiti u Tesla lekovite energije koje uspostavljaju savršen balans svetlosti svojstvenom za zdravu osobu, na svim nivoima.

Ove frekvencije mogu da preporode čitavo biće i omoguće vam da lečite sebe i druge. Savladaćete lečenje na daljinu.

 

Klijenti prijavljuju izlečenja „neizlečivih“ bolesti, pa čak i rekonstrukciju urođenih deformiteta i fizički oštećene kičme. Naučićete da zračite ljubav, što je neophodno za proces lečenja, a i moćna pomoć za opstanak u svakodnevnom životu. 

 

15 - 17. februar 2022.  

TESLA KOMUNIKACIJA DUŠE  PRIJAVITE SE

Otkrićete sopstvene sposobnosti kojih niste bili svesni. Moći ćete da prevaziđete prostor i vreme i da uspostavite komunikaciju sa klijentom na nivou svesti, podsvesti i nivou duše! Ovaj proces lečenja je podjednako koristan i za klijenta i za praktičara. Može da vam pomogne da bolje upoznate sebe, da otkrijete smisao i vašu ulogu u ovom životu. 

 

18 - 20. februar 2022.  

TESLA METAMORFOZA SVETLOSNOG TELA   PRIJAVITE SE

Ovaj proces nam omogućava da dostignemo svoje potencijale, unapredimo talente i umeća, i pomaže da se pripremimo za velike promene u evoluciji svesti.  Naučićete kako da ga radite.

 

 

 

Posetite U MEDIJIMA da pogledate Anjine intervjue širom sveta.

 

https://teslametamorphosis.com/

 

Informacije: event@TeslaMetamorphosis.com  

Lokalni saradnik: Ljiljana Cenić, +381 63  325 239

 

POKLON ZA VAS

Pratite nas na yt  i fb da dobijete 

E-knjigu „Tesla Metamorfoza – za lečenje i evoluciju“ Anje Petrović

PRIHVATITE POKLONPOVEZANI TEKSTOVI
SEMINARI & RADIONICE