Tehnologija BIRANJA ~ Kako postati BIRAČ i ostvariti majstorstvo u manifestovanju


Da bi neko u potpunosti ovladao manifestovanjem kao tehnologijom kreiranja stvarnosti, nije dovoljno samo misliti, fokusirati se na svoju želju pa tražiti od božanske energije ostvarenje kroz molitvu, vizualizaciju, osećaj ili na neke druge načine.

Ukoliko želimo da postanemo majstor manifestovanja, potrebno je da se aktivira status "BIRAČ" i da se nauči TEHNOLOGIJA BIRANJA.

To je viši nivo ovladavanja manifestovanjem, čiji je cilj kreiranje života koji je u podudarnosti sa frekvencijama mape želja srca.
Potrebno je da se nauči kako omogućiti svom srcu da ispuni svoje želje.
 
Postoji velika razlika između statusa "svesnog birača" i dosadašnjeg učenja "svesnog naručioca", i to je ključna karika koja nedostaje da se ovlada višim znanjem manifestacije.
Biti "birač" je viši nivo u odnosu na "naručioca".

Novi nivo manifestovanja produbljuje stanje zahvalnosti u stanje uživaoca.
 
Seminar će vas naučiti kako da uz pomoć TEHNOLOGIJE BIRANJA odaberete svoju destinaciju i putovanje svrsishodno toj destinaciji.
Ovo se ostvaruje instaliranjem SVETLOSNIH KODOVA putem SVETLOSNOG JEZIKA. To je vrsta vibratornog programiranja putem zvuka i glasovnih vibracija, tako da se u telo, energiju i svest čoveka usađuju novi programi.

Dobija se novi program BIRAČ.
 
Od trenutka kada se primi SVETLOSNO KODIRANJE, svako je vođen iznutra sa svojim procesom da dođe do ispunjenja. Kod nekih ljudi rezultati su vidljivi odmah, dok je kod drugih potrebno da se prvo pokrene proces oslobađanja od starih uverenja, isceljenje, detoksifikacija ili neka druga vrsta procesa neophodna da se novi program BIRAČ u potpunosti aktivira.


Božanska energija prvo daje SVETLOSNE KODOVE, a onda počinje proces koji je neophodan za određenu osobu da bude u potpunoj mogućnosti korišćenja tih kodova.

Kada osoba kreira i manifestuje iz stanja BIRAČA, onda svi neophodni koraci i postupci koji su potrebni da bi se manifestacija ostvarila, postaju veoma jasni i prirodni. Ne gubi se vreme na stranputice koje nastaju pogrešnim procenama i postupcima.
Program BIRAČ predstavlja kariku koji nedostaje u svim učenjima o manifestaciji.

Radionica se održava preko Zoom platforme.

Biće snimljena i kasnije dostupna za online gledanje na vašem nalogu.

 Tehnologija BIRANJA ~ Kako postati BIRAČ i ostvariti majstorstvo u manifestovanju

 

Online Zoom webinar


Cena: 55€

 

Za informacije i prijavu:  KLIKNI OVDE

 


 
Napomena:  Ukoliko već imate kreiran nalog na quaan.one sajtu, obavezno se prvo ulogujte pre nego što obavite kupovinu kursa.

Na stranici gde se vrši plaćanje kursa odaberite Nova Svest, Serbia u polju RECOMMENDED BY.

 

U slučaju da ne koristite online plaćanja, nemate PayPal ili platne kartice, možete pozvati 063/309-359 za više informacija o upisu na seminar.

 

O PREDAVAČU:

 

Biljana Quaan je terapeut sa preko 30 godina iskustva u polju zdravlja i holistike. Održava redovne seminare, radionice i grupne sesije isceljenja, kanališući energije UZDIZANJA koje stižu na planetu.

 

Biljana je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu na Univerzitetu svetog Ćirila i Metodija u Makedoniji, a poseduje i diplomu iz naturopatije sa Welpark College of Natural Therapies, sa Novog Zelanda.

 

U svom radu, Biljana koristi "Svetlosni jezik" koji predstavlja programski jezik Univerzuma. To je rad sa frekvencijama svetlosti i zvuka koje se koriste kao alat za reprogramiranje.

 

Kompjuterski programeri koriste binarni kod da programiraju računar. Na isti način, uz pomoć "Svetlosnog jezika", moguće je obrisati stare programe, kao i instalirati i aktivirati nove programe.

 

"Svetlosni jezik" je božanski alat za reprogramiranje, isceljenje, promenu i ujedinjenje ljudske svesnosti.

 

Transmisije "Svetlosnog jezika" su bezvremene, njihove konekcije su uvek "žive".

 

Možete ponavljati gledanje i slušanje transmisija sve dok ne osetite da su se one u potpunosti primile u vašem sistemu.

 

Više informacija na quaan.one

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE