Devi Mohan, Henry Ammar, LAOR, Una Senić i Božo Vrećo pojačavaju program Ada Divine Awakening!


Drugo izdanje Ada Divine Awakening festivala biće održano u magičnom okruženju Ade Bojane od 13. do 18. septembra i okupiće preko 30 vodećih svetskih edukatora, koučeva, iscelitelja i terapeuta iz oblasti partnerstva, svesnosti, seksualnosti i ličnog razvoja. ADA je prvi festival svesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvezda vodilja učesnika je „Povrati svoju moć“.

 

Na jednoj od energetski najjačih i najlepših destinacija Evrope okupiće se više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa lične transformacije. Najnoviji dodatak programu su i predavači Devi Mohan, Henry Amar Mayara, Una Senić, Alisa Gurova, Buddhi Dana, Pepe Danza, Julia Krakova i Niraj, koji će sa posetiocima pokrenuti proces ulaženja u sopstvenu suštinu i vraćanja sopstvene moći u edukativnom delu, a Božo Vrećo, LAOR, Praful i mnogi drugi u muzičkom.

Zbog izuzetnog interesovanja posetilaca iz cele Evrope, aktuelne cene ulaznica važiće najkasnije do 9. juna!

Ada Divine Awakening Festival 2022 | RECLAIM YOUR POWER

 Ada Divina Awakening doneće preko 70 moćnih radionica i stvoriće mogućnost za svakog pojedinca da se u okviru programa festivala upusti u traganje dušom za sopstvenom istinom, usmeri pažnju na osvešćivanje, transformisanje i lični rast.

Prvi Ada Divine Awakening festival dogodio se u momentu kada su ljudska usamljenost i otuđenost dotakle svoj zenit, osvetlio je u posetiocima neverovatnu želju za ponovnom bliskošću i toplinom, a zatim pružio znanja i uvide iz oblasti ličnog razvoja, prepoznavanja i ispunjavanja unutrašnjih potreba, emotivnih odnosa, seksualnosti i povećanja i poboljšanja intimnosti prvenstveno sa sobom, zatim i sa drugima.

Ada Divine Awakening namenjen je svima, jer je njegova misija da svaki učesnik u sebi pronađe alate pomoću kojih će poboljšati svoje unutrašnje stanje, a zatim i ono što emituje u odnosima sa drugima. ADA Divine Awakening Festival 2021 | The Official Aftermovie

 Parovi i pojedinci iz celog sveta naći će se u sigurnom i slobodnom prostoru čarobne Ade Bojane, čija je priroda jedan od glavnih motivatora za dolazak do sopstvene katarze. Nije slučajnost što se festival nalazi upravo u ovom magičnom okruženju. Svako ko je posetio Adu Bojanu, ostvario je neverovatnu konekciju sa njenom prirodom, pejzažima i neverovatnom snagom koja dolazi iz elemenata i jednako mazi, osnažuje i transformiše svojim moćima svakoga ko se na njoj zatekne.

Neki od edukatora koji će ove godine posetioce voditi putem samosvesnosti su poznata joga učiteljica i govornica, magistarka Mirovnih studija i globalna ambasadorka Mohanđi fondacije Devi Mohan iz Slovenije, holistička terapeutkinja koja se bavi kvantnom energijom isceljenja Mayara iz Brazila, profesionalna plesačica posebne forme plesa Tribal Fusion Alisa Gurova iz  Ukrajine, zatim seksualni terapeut, joga i tantra učitelj i DJ Buddhi Dana iz Izraela.

Na magičnu Adu Bojanu iz Urugvaja dolazi i Pepe Danza, koji ima veliko međunarodno iskustvo u podučavanju joge, meditacije, tantre, taoističkih praksi, a bavi se i isceljenjem zvukom i duboko veruje u to da muzika ima moćnu snagu da tranformiše čovečanstvo, zatim Julia Krakova iz Izraela, koja se kroz Human Design System podjednako posvećuje istočnjačkim i zapadnjačkim,  tradicionalnim i modernim učenjima, kao i Niraj iz Velike Britanije, koji je deo različitih tantra festivala od 2009. godine i koji uči ljude da kroz ples, pokrete i vežbe dođu do blagostanja, harmonije i motivacije.

Među već objavljenim predavačima na ovogodišnjem izdanju festivala su master kouč tantre i odnosa iz Sjedinjenih Američkih Država Luba Evans, učitelji iz polja intimnih odnosa, ljubavi i šamanskih znanja Xavier De Forceville i Hannah Knight (Francuska, SAD), zatim stručnjaci za  partnersku komunikaciju i različite vidove partnerstava Rachel Rickards i Lennart Henning (SAD, Nemačka), kao i terapeutkinja disanja i isceliteljka Sophia Magdalena (Velika Britanija). Na ADA će ove godine gostovati i edukator tantričkih veština, facilitator muških krugova i autor  Aaron Kleinerman (SAD-Bali) i predavač iz oblasti povezivanja i nenasilne komunikacije Michael Finkel (Izrael).

Program će upotpuniti i instruktorka kundalini joge Una Senić, koja se bavi osnaživanjem žena i ispoljavanjem senzualnosti kroz ples i pokret, Dragana Balić koja kroz svoje radionice tantre istražuje čežnje svoje duše, stručnjak za regeneraciju i reprogramiranje ljudskog ponašanja i podsvesti Henry Amar, Ksenija Lea Ronai predstavnica zdravog života i dodira sa prirodom. Zatim Aviv Shalem, koji će posetiocima pomoći da uspostave radikalnu vezu između sebe i goddexa, a na put do prizemljenja, zatim rasta i samoprihvatanja i ekspresije unutrašnjeg bića posetioce će povesti Boris i Djurdjina Maidanik kroz pasionirani tango.

ada-awakening-lineup


Vrhunski izvođači koji predvode muzički program festivala su fantastična LAOR, vodeći glas isceliteljske muzike, čiji pristup muzici dolazi iz pozorišta i joge, a njen specifičan vokal inspiriše ljude da dišu duboko, da se povezuju, da pevaju, plešu i da se mole, potpuno surovo i iskreno.

Zatim Praful, saksofonista, flautista, pevač, producent i kompozitor koji svoju publiku isceljuje muzikom, a u izvođenju obuhvata različite žanrove – New World Fusion, džez, soul, dens i indijsku muziku. Tokom svojih performansa stvara jedinstvene simfonije kojima donosi stanje unutrašnjeg blaženstva, i vodi slušaoce na put u introverciju i pronalazak sopstvene suštine.

Posebnu toplinu doneće Božo Vrećo, autentični umetnik čiji nastupi plene neverovatnom i veličanstvenom energijom. Kroz svoju interpretaciju sevdalinki on spaja moderno sa tradicijom i predstavlja drčni, ali i veseli duh Balkana.

Paketi po ceni od 329 evra u prodaji do 9. juna!

Ograničen broj paketa po ceni od 329 evra dostupan je do 9. juna ili ranije, do isteka zaliha. Moguće je i plaćanje na do četiri rate, a smeštaj podrazumeva pet noćenja u resortu FKK „Ada Bojana“. Sve informacije o festivalu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gde se mogu odabrati i odgovarajući paketi.

 

ada awakening

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE