Spiritualni intenziv ~ Otvori se i budi to što JESI, uvek, već sada!


Poziv

Tokom tri dana, koristeći spiritualne tehnologije koje je razvio Živorad Mihajlović Slavinski, istraživaćemo naš unutrašnji prostor, deliti duboka i važna iskustva koja menjaju život, i najvažnije - direktno iskusiti Ko i Šta jesmo.
Kao rezultat toga, dobićemo jasne psihološke i druge benefite, međutim sam cilj i prioritet biće na duhovnom prosvetljenju.

Radionice vodi Tasos Nakis iz Grčke - tasosnakis.com.

Originalni poziv na engleskom možete pročitati OVDE.

 
Događaj je dobrotvornog karaktera u čast Živorada Slavinskog.

Poruka od Tasosa: "Živoradov rad je uticao na mnogobrojne ljude, uključujući i mene. Uticaj je bio takav da sam pre sedam godina postao trener njegovih metoda i Majstor za Intenzive. Tokom godina, posećujući Beograd često, shvatio sam da je većina ljudi iz spiritualnih krugova čula za Živoradov rad, ali mnogo njih nije imalo priliku da ga iskusi iz prve ruke.

Voleo bih da iskoristim ovu priliku da predstavim rad gospodina Slavinskog, u čast njegovog lika i dela, što se poklapa sa godišnjicom njegove smrti (5, februar).
Celokupan prihod od trodnevnog događaja biće doniran u dobrotvorne svrhe, za pomoć deci u Srbiji.

Za detalje oko humanitarne akcije kontaktirajte direktno organizatora - Udruženje Nova Svest."


 

spirit-infusion


Spirit Infusion

Ova radionica je integralna sinteza koja se bazira na "Transdimenzionalnom disanju" Živorada Slavinskog, "Holotropskom disanju" Stanislava Grofa, "Šamanskom putovanju", "Šamanskom vraćanju duše", zapadnoj teurgiji, unutrašnjoj alhemiji i Tantri.
Iskusićemo, čak i fizički, silu poznatu kao etar/prana/či/ki/orgon, našu životnu silu i životnu silu planete.


Izbacićemo traume iz nervnog sistema, kao i traumatska sećanja iz uma, i preoblikovati neželjene instinktivne reakcije. Pristupićemo delovima sebe koji su bili potisnuti i odsečeni, iscelićemo ih i pomiriti. Primićemo blagoslove i isceljenje od Gaje, Uzvišenih Kosmičkih Božanskih Majki i Božanske Majke.

(Potrebno je poneti joga prostirku i ćebe. Ukoliko želite možete poneti i maramu da prekrijete oči.)
 

gnosticki-intenziv


Gnostički intenziv
 
Ova radionica je jedna od najboljih prilika da doživite direktno iskustvo Istine, Ko i Šta vi zaista jeste. To je cilj kome streme sve velike duhovne tradicije i religije. Bilo da to zovemo "Budina priroda", čisto Sopstvo, Šiva, Braman, Tao, sve se odnosi na istu Stvarnost.


U smislu duhovnog napretka, problematično je imati samo intelektualno znanje o ovoj informaciji, jer to kreira dodatna uverenja i dodaje težinu na naše biće. Neophodno je da osoba direktno iskusi tu Stvarnost i živi život koji se zasniva na takvom iskustvu.


Ne mogu dovoljno da naglasim koliko je važno za one koji su istinski na duhovnoj stazi da dobiju iskustvo istinske meditacije i neprekidne molitve.
 

sunjata


Šunjata intenziv

Na ovoj radionici sprovešćemo veliki broj eksperimenata koji kao rezultat imaju doživljavanje Istinskog Sopstva. Sami eksperimenti traju nekoliko sati, ali njihov rezultat ima dubok uticaj. Spoznaja koja se tu ostvari računa se kao godine meditiranja ili drugih duhovnih praksi. Nepogrešivo ćete znati šta ste dobili i kako to da koristite u svakodnevnom životu.


Satsang

Neformalno okupljanje koje ima za cilj da proizvede duhovne plodove. Možete postaviti pitanja o duhovnim stazama, prosvetljenju i slično. Dobrodošla su sva pitanja, iz bilo koje tradicije Istoka ili Zapada.


Da zaključimo

Ovaj događaj je izuzetno važan ukoliko želite da:

- osetite pravi ukus Istinske Prirode
- ubrzate duhovni napredak
- pristupite prostoru u kom se svako vaše životno iskustvo može dalje razvijati
- dobijete novo, dublje znanje o sopstvu i to iskoristiti za dalji razvoj
- osetite slobodu od iluzije razdvojenosti
- iskustveno doživite jedinstvo svih bića i stvari

Ukoliko su ove reči pokrenule nešto u vama, bićemo veoma srećni da vas vidimo na događaju.
Ukoliko osećate nedoumicu ili nemotivisanost da prisustvujete ovakvom događaju, preporučujemo da je bolje da to ostavite za neki naredni put.

Ukoliko patite od bilo kakvih psiholoških problema ili poteškoća, obavezno obavestite organizatora pre prijavljivanja.


Kratka biografija:

tasos-nakisTasos ima svakodnevnu praksu da pomaže ljudima u rešavanju njihovih problema, bilo da su duhovne, emocionalne ili fizičke prirode. Da bi se tome posvetio, napustio je karijeru advokata. Nakon realizacije svoje Istinske Prirode, shvatio je da to predstavlja najvažniji cilj u svačijem životu. Stoga, ono u čemu najviše uživa jeste pomaganje drugima da iskuse svoju Istinsku Prirodu, istovremeno bivajući potpuno uronjeni u svoj svakodnevni život.

Veruje da je koren svakog problema koji doživljavamo kao individue, a posledično i kao kolektiv, iluzorni osećaj separacije koji nam daje iskustvo odvojenosti kao entiteta, nepovezanog i udaljenog od sebe, sveta i drugih ljudi.
 

Tasos takođe veruje da ispravka ovog nedostatka jedini način da ljudska bića počnu da žive u pravoj mudrosti, savršenoj sreći i nepokolebljivom miru. To je ujedno i vrhunac ljudskog postojanja, i pravo koje smo dobili rođenjem. To je prirodna posledica Gnoze, Samorealizacije onoga Ko i Šta jesmo.

Iako praktikuje i poseduje zvanje Majstora raznih duhovnih tradicija Istoka i Zapada, preferira da stvari posmatra jednostavno i spontano, oslobođeno bilo kakve dogme ili kalupa.

Živi porodičan život koji je ponekad običan, ponekad neobičan, jer ne vidi drugačiji način osim življenja i slavljenja šta god da se pojavi.Vreme održavanja:

Petak 03/02/2023 @ 17.30 – 21.00

Subota 04/02/2023 @ 10.00 – 16.30

Nedelja 05/02/2023 @ 10.00 – 14.00 & 17.00 – 19.00

 

Mesto:

Belgrade Ciy Hotel, Savski trg 7

Beograd, Srbija


Molimo ponesite joga prostirku i ćebe (samo u petak)

 

Cena:

Regularna cena: €590

Specijalni dobrotvorni događaj u čast Živorada Slavinskog: €190

Cena za rane prijave: €170 (do 15/01/2023) 
Informacije i registracije:

Za Srbiju - Hrvatsku - Crnu goru - Severnu Makedoniju - Bosnu

Nova-Svest |Tel: 063/ 309 359 | e-mail: seminar@novasvest.com

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE