Pridružite se programu isceljenja na Pyramid Festivalu 2024!


Dobrodošli u Program isceljenja Pyramid Festivala - oazu holističkog blagostanja i transformacije.

Verujemo da prava magija festivala nastaje kada negujemo ne samo naša tela i duh, već i naše umove i srca. Zato sa uzbuđenjem pozivamo iscelitelje i praktičare iz celog sveta da budu deo ove transformativne avanture.

Zašto se pridružiti našem programu isceljenja?

Podelite svoje darove: Pyramid Festival je živopisno okupljanje tragača, umetnika i istraživača. Kao iscelitelj, imate jedinstvenu priliku da podelite svoju metodu isceljenja i mudrost sa raznovrsnom i otvorenom publikom.

Stvorite oazu isceljenja
: U okviru energetske atmosfere festivala, imate priliku da stvorite svetilište isceljenja - prostor gde posetioci festivala mogu doživeti duboku relaksaciju, obnovu i unutrašnju harmoniju.

Budite deo zajednice:
Program Pyramid Festivala je više od samo skupa pojedinačnih iscelitelja; to je zajednica istomišljenika koji cene holističko blagostanje i transformaciju.

Kako se pridružiti našem programu?

Popunite prijavu: Da biste postali deo našeg Programa isceljenja, molimo vas da popunite obrazac za prijavu. Ovaj obrazac prikuplja osnovne informacije o vašoj praksi.

Recite nam o vašem radu: Podelite detalje o vašoj praksi, sertifikatima i kvalifikacijama. Obavestite nas šta čini vašu metodu jedinstvenom i kako može koristiti posetiocima festivala.

Potrebe za prostorom i opremom:
Navedite sve potrebe za prostorom i opremom za vašu praksu. Radimo na tome da zadovoljimo vaše potrebe kako bismo obezbedili udobno i prijatno okruženje za isceljenje.

Iskustvo je važno: Cenimo vaše iskustvo kao iscelitelja. Recite nam o vašem prethodnom iskustvu na događajima i podelite reference ili preporuke ako su dostupne.

Složite se sa našim uslovima:
Pregledajte i složite se s uslovima navedenim u obrascu za prijavu.
 

rtanj


Rok za prijavu: 12.12.2023.

S nestrpljenjem očekujemo raznoliku grupu iscelitelja koji mogu doprineti opštem blagostanju i transformaciji naše festivalske zajednice.

Zajedno ćemo stvoriti oazu isceljenja u energiji Pyramid Festivala 2024.

PRIJAVITE SE OVDE

Pridružite nam se u slavlju holističkog blagostanja, povezanosti i duha protoka na Pyramid Festivalu.

Radujemo se vašoj prijavi i istraživanju potencijala da postanete deo naše živopisne zajednice.

Zapratite nas na: instagramu i facebooku

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE