Dvodnevni intenziv posvećen iskustvu Shaktipat Siddha Joge


Vreme: 18/19 maj 2024, 12 - 18h

Mesto: Belgrade City Hotel, Savski Trg 7, Beograd

S velikim zadovoljstvom vas pozivam na dvodnevnu radionicu posvećenu iskustvu Shaktipat Siddha Joge, drevnog puta ka prosvetljenju koji je usmeren na buđenje kundalini energije kroz milost Božanske Majke i prenos energije (Shaktipat).

 

Šta vas očekuje:
• Meditativne prakse: Naučite kako da duboko meditirate i dostignete stanja blaženstva i unutrašnjeg mira.
• Buđenje kundalini energije: Upoznajte se sa tehnikama i praksama za sigurno buđenje i vođenje Kundalini energije.
• Proširenje kapaciteta srčane čakre: Radite na otvaranju i proširenju srčane čakre, ključa za empatiju, ljubav i isceljenje.
• Shaktipat Sidhha joga tehnike: Istražite drevne tehnike joge duha, koje vam omogućavaju širenje svesti i dostizanje viših stanja postojanja.
• Direktna energetska transmisija usmerena na buđenje kundalini energije.

Pridružite nam se na ovom izvanrednom putovanju i transformaciji, gde ćemo zajedno korak po korak otkrivati beskrajne dubine duhovnog potencijala. Radujem se što ću sa vama podeliti ovu jedinstvenu priliku za rast u ljubavi i svetlu.


Realizator radionice:
Ena Lej je praktičar i učitelj u oblastima duhovnosti, isceljenja i transformacije svesti. Njen rad obuhvata angažovanje u nekoliko duhovnih i isceliteljskih tradicija, kombinujući drevnu mudrost sa modernim kvantnim tehnikama, u cilju ličnog I sveobuhvatnog duhovnog razvoja.


Njena praksa je bogata i raznolika, proistekla iz učenjia Shaktipat Siddha joge, REIKI-ja i holističkog isceljenja. Inicirana je u Shaktipat Siddha jogu od strane Majstora Jana Esmanna, na stazu koja naglašava buđenje kundalini energije kroz milost Majstora, što dovodi do stanja Ljubavi i Blaženstva. Njena inicijacija u proleće 2016. godine označila je početak brzog razvoja svesti koji nekoliko godina kasnije kulminira u stanje Samospoznaje.

Kao REIKI888 Majstor učitelj Inicijator, Ena Lej služi kao putokaz, vodeći druge na njihovom putu ka korišćenju univerzalne životne sile za isceljenje i lični rast. Kroz svoje isceliteljske prakse, Ena Lej personifikuje integraciju duhovne mudrosti, energetskog isceljenja i kvantne nauke, nudeći sveobuhvatan put ka transformaciji i samospoznaji.

Kako se prijaviti:
Vaše prijave pošaljite na mejl elena.radionice@gmail.com ili porukom na facebook profil www.facebook.com/EnaLejDivineBliss999/

Cena dvodnevne radionice: 6000 dinara
 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE