Healing Days Promo Event @FoRRest Belgrade


Lokacija: Neretvanska 18, Zvezdarska šuma, Beograd.

Programi: Shakti Bliss Meditacija, Cacao Ceremony + Live Hang Drum, Ecstatic Dance DJ Set.

Datum i vreme: 25.05.2024. Početak u 15h, završetak u 1h posle ponoći.

Ulaznice: 1500 dinara u pretprodaji, 2100 dinara na ulazu (broj ulaznica je ograničen).

 

Putovanje ka unutrašnjem miru

U srcu Beograda, u Zvezdarskoj šumi, ušuškano između zelenila, čeka vas magično iskustvo – Healing Days Promo Event. Pripremite se da zakoračite u prostor za rast, gde ćete se povezati sa sobom i okolinom na jedinstven način.

 

Započnite svoje putovanje sa Enom Lej, uz Shakti Bliss Meditaciju. Duboko zaronite u svoje unutrašnje biće i dozvolite da vas vodi na putovanje oslobađanja i prosvetljenja.

Nakon toga, Ksenija Lea Ronai će vas pozvati na Kakao ceremoniju, gde ćete se povezati sa srcem i dušom, dok će zvuci hang drum-a Anamamanaa-e stvarati magičnu atmosferu koja će vas podići iznad svakodnevnih briga.

 

Nakon što se oslobodite tereta, Yelisaveta će vas povesti na plesno putovanje kroz Ecstatic Dance DJ set, uz podršku Đorđa Baštovanovića. Dozvolite svom telu da se oslobodi ograničenja i prepusti ritmu koji će ga voditi do same suštine postojanja.

 

Ovaj jedinstveni događaj započinje u 15 časova i traje sve do jedan sat posle ponoći.

Broj ulaznica je ograničen, stoga ne propustite priliku da budete deo ovog iskustva.

 

U pretprodaji putem Gigstix-a možete obezbediti svoju ulaznicu po ceni od 1500 dinara, dok će na ulazu cena biti 2100 dinara. 

KUPITE KARTU ONLINE

 

Healing Days Promo Event je samo uvod u ono što vas čeka na predstojećem Healing Days festivalu (6. – 8. avgust 2024.) na planini Rtanj, u okviru Pyramid Festivala.

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE