Da li zaista razumete da je sve oko nas HOLOGRAM?


Naša celokupna realnost je po svojoj prirodi hologram. Hologram se prepoznaje kada jedan deo slike sadrži celinu. Jedan piksel je kodiran informacijama cele slike.

Baš kao što stara rolna filma radi:
svetlost (svest) se projektuje kroz filter (sočivo) i stvara sliku ili film (realnost).
Naša realnost funkcioniše na isti način. Naša svest, svesnost, čista energija, usmerena je kroz sočiva naših uverenja, misli, osećanja... i stvarnost koju doživljavamo je projekcija ovih ubeđenja, misli i verovanja.

Naše celokupno spoljašnje iskustvo stvarnosti je prosto produkt i izraz našeg unutrašnjeg univerzuma... ono je u suštini MI.
Ljudi koji se pojavljuju u našem hologramu, služe našem univerzumu ili da bismo naučili nešto, da reflektujemo neka verovanja koja imamo, da nam pokažu aspekte nas samih, koje inače ne možemo da vidimo, ili da nam omoguće iskustvo da bi uživali.
Bez obzira šta radili u spoljašnjoj realnosti, ne možemo istinski promeniti okolnosti bez promene onoga u šta verujemo, mislimo i osećamo. Možemo samo da menjamo ako promenimo svoje biće i svoje stanje svesti.

Kada načinimo promenu u svesti, srećemo ljude, kreiramo iskustva i manifestujemo svet koji rezonuje sa našim stanjem svesti. Dok postajemo nova verzija sebe, celi univerzum u kome živimo i koji doživljavamo se takođe menja sa nama.
Naučio sam mnogo iz video igrica i razmišljao sam o životu kao o velikoj, multidimenzionalnoj video igrici...

 

holografski univerzum


Realnost je esencijalno kolekcija jedinica i nula na ekranu holograma, naš um interpretira podatke kako želi, a način na koji ćemo mi interpretirati te podatke,  potpuno zavisi od nas.

Ovu istinu je lako znati, pisati, reći... ali kada bi se istinski razumela i živela onda bi to dozvoljavalo nekome da postane gospodar sopstvene realnosti i doživi svet.

Kakav bi vaš život bio ako bi tretirali novac kao jedinice i nule? Kako bi reagovali kada bi znali da je vaša kuća samo projekcija vašeg uma, kolekcija misli koje imate i koje su projektovane od strane uma?
Kako bi razgovarali sa ostalim telima i ostalim karakterima u svom svetu kada bi znali da su oni izraz VAŠE svesti i da čitaju scenario VAŠEG kosmičkog filma?
Kako bi vam se ishrana promenila, kada bi znali da je  hrana beznačajna kodirana informacija kojoj su reči i jezik dali vrednost?

 


Istina je, ako bi živeli svoj život kao da je sve jedinica i nula, čisti beznačajni podaci, mogli biste da dobijete sposobnost da kreirate sopstvena značenja za podatke.
To bi bilo kao kad pogledate u oblake i možete da kreirate slike za sebe, koje su bazirane na onome šta želite da vidite i šta odaberete da vidite.
 

flower of life

 


Život je isto takav, belo platno... značenje koje mu mi dajemo je jedino značenje koje ima. Kada dozvolimo drugim ljudima, vladi, našim roditeljima, našoj deci, strukturama kontrole, medijima itd. da našem životu daju smisao... opet je to onda naš izbor da ovim entitetima dozvolimo da daju smisao našem životu. Mi još uvek pravimo taj izbor.

Vratite svoju realnost i budite jedini vlasnik svog života. Dozvolite sebi da budete kreator svog iskustva i dozvolite sebi da izaberete značenje svog života. Izaberite kako hoćete da vaše jedinice i nule budu prikazane.


Autor:
Imran Hossain, www.cellularenlightenment.com
Prevela: Jelena Nakić

 

 

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE