Program rasta i razvoja “OKRUGLA DUGA”


Ovog proleća imate priliku da prisustvujete seriji vrhunskih edukacija i transformacija u domenu ličnog i profesionalnog razvoja koje vodi naša, a svetska, Jasmina Kovačev.

 

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com
 


Celodnevni Grupni EFT tretmani
3.april,  27. april i 23. jun Zemun
17. april Novi Sad

Higijena uma je svakom potrebna, jer um kreira našu realnost. Oslobodite deo svog  emotivnog i mentalnog dela podsvesti.Ostavite deo svog tereta iza sebe, bilo da su u pitanju emocije, bolovi ili limitirajuća uverenja kako bi krenuli napred u pravcu realnosti koja vama više odgovara i više vam koristi.
 


Dvodnevni trening  EFT osnovni nivo
18. i 19. april i 6. i 7. jun Zemun


Osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizičkog bola i postizanje unutrašnjeg mira. U okviru ovog treninga naučićete i sistematski pristup za “čišćenje” svoje prošlosti i postizanje ličnog mira. Naučite kako da pomognete sami sebi na osnovnom nivou samopomoći, savladajte najefikasniju alatku današnjice ličnog rasta i razvoja.
 


Seminar i radionica ,,Dobro došli u svoju budućnost”

4. 5. i 6. april Zemun


Kroz ovaj seminar upoznajemo bolje sebe i otkrivamo kako biti u skladu sa samim sobom.
Zadatak svih nas je da živimo u skladu sa svojom svrhu. Da li znate koja je vaša? Ako ne znate, ovo je prvi korak koji treba napraviti, a ako znate, ovaj seminar-radionica će vam pružiti veći stepen jasnoće na vašem životnom putu i doprineti pomaku na vaš sledeći stepen usklađivanja sa samim sobom.
 


Seminar ,,Svesno roditeljstvo”

25. i 26. april Zemun

 


Seminar namenjen za mame, tate, bake, dede, tetke… Naučite kako da Vaše dete odraste u zdravu, zadovoljnu i uspešnu  ličnost punu samopouzdanja. Saznajte mogućnosti EFT-a u uspešnom roditeljstvovanju. Naučite kako da komunicirate sa svojim detetom.
Čak  i ako niste roditelj, ovaj seminar vam pruža mogućnost da sagledate sebe i prepoznate poreklo Vaših obrazaca koje možete korigovati sa EFT-ijem i promeniti svoj život na bolje.       
 

 


Program “Imam kancer, pa šta? Biram život”

15.,16., i 17. maj Zemun
Emotivno mentalni transformacioni program obolelim od kancera


Program je dizajniran po uspešnom modelu kancer ritrita koji Jasmina Kovačev drži na Novom Zelandu. Na neki način predstavlja mini program ritrita i održava se u Srbiji u vidu celodnevnih grupnih radionica. Cilj programa je emotivno mentalna podrška obolelim od kancera i poboljšanje kvaliteta života, bez obzira koji put lečenja su izabrali. Takođe je namenjen i onima koji ih podržavaju i onima koji su preživeli kancer.
Ova tri transformaciona, edukativna, inspiraciona i motivaciona dana su komplementarna svakom odabranom pristupu lečenja i pojačavaju efekat procesa isceljenja.
 


Poludnevna popodnevna radionica “Otpustite blokade novcu”
22. maj  Zemun

 


Negativne a time i sabotirajuće programe o novcu stičemo od prvog dana života kroz sve što čujemo oko sebe. Da bi promenili svoju finansijsku situaciju, jedan od prvih koraka je rešiti negativne programe podsvesti vezane za novac. Ova poludnevna radionica je namenjena rešavanju upravo takvih blokada i uspostavljanju novog odnosa prema novcu i sa novcem.
 

 

uspeh

 


 Transformaciona radionica “Tajna je u Vama”

23. i 24. maj  Zemun

 


Ovo je zaista jedinstven seminar-radionica,  idealna prilika za pojedince, prodajne timove, MLM organizacije i za sve druge koji učestvuju u direktnoj prodaji proizvoda, usluga, informacija  i  predstavljanju sebe. Polaznici kazu da je ovo izuzetan seminar ličnog razvoja. Posle seminara-transformacione radionice ličnog razvoja postaje se produktivniji i postižemo bolje poslovne rezultate nego pre seminara. Pored edukacije, direktno radimo na uklanjanju najčešćih bolokada na putu ka uspešnosti – što god za vas znači uspešnost.
            

                               
Seminar  “Uvod u META-Zdravlje”
13. i 14. jun Beograd


                           

Puno puta smo se pitali zašto sam ja bolestan i zašto sada?
Na takva pitanja u ovom segmentu edukacije  u domenu ličnog razvoja dobijamo odgovore. Ne samo da dobijamo odgovore na ova pitanja nego shvatamo koliko je lični rast i razvoj tesno povezan sa zdravljem.
Pogodan za svakog ko se bavi zdravljem, i konvencionalno edukovanom medicinskom osoblju a i alternativcu, kao i svima kojima je zdravlje bitno. Edukacija počinje sa 2 dana Uvod u META ZDRAVLJE, a za sve koji se profesionalno bave zdravljem (konvencionalno ili alternativno), mogu nastaviti proces edukacije ka praktičaru META-Zdravlja ili Master praktičara.
 


Trening od 2 ili 3 dana EFT srednji nivo

20., 21. i 22. jun  Zemun
 


Proširuje i produbljuje znanje sa osnovnog nivoa i dalje nadograđuje blaže pristupe neprijatnim sećanjima, menjanju limitirajućih uverenja i daje prva znanja za rad sa drugima. Za solidan nivo samopomoći preporučuju se oba nivoa. Takođe, oni su i prvi korak u sticanju znanja za profesionalnu primenu tehnike na drugima. Oni koji pohadjaju srednji nivo isključivo u cilju napredne samopomoći bez namere da rade sa drugima, mogu pohađati samo dva dana.
Treći dan je obavezan za sve koji nameravaju raditi sa drugima van najužeg porodičnog kruga i sticati sertifikaciju praktičara. Tu spadaju i oni koji nameravaju pridodati EFT drugim tehnikama koje koriste u radu sa drugima.
 

 


Letujte sa nama na Pašmanu
(letovanje, edukacija i transformacija na Jadranu)


Harmony program se održava na prelepom Jadranu, na ostrvu Pašman. Ovaj međunarodni edukativni letnji kamp je za sve one koji žele da žive zdravim načinom života.
 

Program letovanja pogledajte na sledećem linku: http://tehnikaemocionalneslobode.com/home/harmony/
 

Kao agenti Harmony programa pozivamo vas da nam se priključite u bilo kojoj nedelji leta 2015. Za one koje interesuje nedelja u kojoj Jasmina Kovačev drži nedelju ličnog razvoja, prijavite se za period 26.06. do 03.07.

O svemu gore navedenom opširno možete pročitati na:

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com
 

Sve informacije možete dobiti na telefon 063/1608116 ili se prijavite online!

 

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE