MAGNETIC MOMENTS i SUSRET DUŠA sa Viktorom Truvianom





Victor Truviano će napraviti poslednju svetsku radionicu "Magnetic Momements" u Beogradu, Srbiji - 23.05.2015.

Nekim ljudima je teško da zamisle da postoje oni koji žive samo od Životne sile ili Prane. Da, to je zaista moguće. Kroz vekove, postojali su mudraci, mistici, jogini i duhovni mastori različitih porekla i tradicija, koji su mogli da žive od Prane. Prana, još je poznata i kao Či, Ki, Životna sila, Životna energija ili Svetlost. To je jedinica svesnosti u struji fotonske energije koja prožima SVE ŠTO JE ŽIVO. Kroz različite napredne duhovne tehnike, određeni ljudi širom sveta umeju da žive slobodni od gladi, bolesti i patnje. Šta više, ova praksa i ovi alati dostupni su čitavom čovečanstvu.

Pre nešto više od dve godine, imao sam to zadovoljstvo da upoznam ovakvo izvaredno biće, Viktora Truvijana iz Argentine. U to vreme, Viktor je živeo bez hrane i tečnosti već 4 godine. Sada, kada je prošlo više od 5 godina od kako je breterijanac, Viktor ima dar da podeli to sa svima koji dođu sa njim u kontakt.

Kako živeti od Prane? Kako transformisati i isceliti naša tela, ćelijski matriks i memoriju, utisnute u naše biće i kako postati svetlost koja jesmo?


Kako je to moguće? Na koji način se dešava ova transformacija? Kakvog ukusa je Prana? Šta dobijamo ovim? Gde možete otići i šta možete uraditi? Kako živite? Koliko dugo živite? Da li smo besmrtni? U kom pravcu ovo vodi našu kolektivnu svest? Na koji način možemo da integrišemo ovo moćno učenje u naše živote? Na koji način pomeramo naše strahove iz prošlosti i ograničena uverenja u naš pun potencijal? Koje su prepreke na našem putu?

Ovim ali i MNOGIM drugim pitanjima ćemo se baviti tokom ove radionice!

Određeni unutrašnji uslovi sadrže degeneracije, koje se dešavaju zbog različitih blokada. Ove blokade pojačavaju magnetni momenat. Pokretom situacija pod naponom na magnetnom nivou, sebi i situaciji koju trenutno doživljavamo privlačimo određene aspekte.

Predstavljeni su nam različiti magnetni momenti, u okviru raznih situacija koje doživljavamo u svojoj stvarnosti. Za svaku od ovih situacija je moguće pronaći magnetni momenat, isto kao i za svako od mnogih fizičkih stanja, grčeva ili bolesti. Ovi magnetni momenti prevazilaze koncepte dobrog ili lošeg, oni su sastavno svojstvo unutrašnjosti čestica. Magnetni momenat je zasnovan na činjenici da nam magnetne čestice dolaze zajedno, na slučajan način, kroz sitzacije pod naponom „u pokretu". Ove situacije pod naponom su često dosta udaljene od naše suštine, i onoga što zaista možemo biti. Na taj način ostajemo izvan situacija u kojima bismo mogli da otvaramo svoja srca.


Bez izuzetka, neutralne čestice postoje (kao neutron) u svakom magnetnom momentu. Na tom mestu možemo dozvoliti i izabrati zanimljivo otkanjanje blokada. Radimo kroz fizičko telo, svesni Zakona privlačenja. Ovaj Zakon je čista fizika: privlačiš ono što je u tebi... Dakle, zbog sopstvene dobrobiti, otklanjanjamo sav magnetizm, koji ne želimo na svestan način.

Za ovaj rad koristimo neutralni napon – kroz magnetizam fizičkog tela i vibraciju glasa. Naši glasovi vibriraju u svakom delu tela, pojedinačno.

Radionica Magnetic Moments, se održava u nedelju, 23. maj 2015. Tačno vreme i mesto i cena održavanja će biti objavljeno naknadno.

Biće još iznenađenja i noviteta – ostanite na vezi – pratite objave!
 


Za informacije i rezervacije se obratite na:

063-726-1099

margareta.radomirovic@gmail.com


susret dusaNakon seminara "Magnetic moments" održaće se radionica "Susret duša"!


Juče sam imala veliko zadovoljstvo da se čujem sa Victorom putem skypea, i njegova velika želja je da tokom svog boravka u Srbiji napravimo sesiju SUSRET DUŠA!
Ulaz je slobodan, uz preporuku da se ostave donacije, što je namenjeno dečijim fondovima.

Susret Duša se održava u subotu, 23. maja, od 16.30 do 17.30 po rasporedu.

Sve vas molim za strpljenje, jer je moguće da odstupimo malo od satnice, obzirom da je pre toga seminar Magnetni momenti, i da Viktor praktično odmah nakon Susreta Duša ide na avion.

Svi ste pozvani i svi ste dobrodošli! I šta je još moguće za beskonačno biće?!

Mesto održavanja je na Dedinju. Svi koje se prijave, najbolje na e-mail-a: margareta.vesna@gmail.com, ili sms telefonski 063-726-1099, dobiće adresu održavanja.

Ovo je izuzetna i jedinstvena prilika da zaista osetimo Dodir Duše. Viktor to ume da probudi u ljudima, znam da meni jeste. Hvala, i kako može još bolje?

Na seminaru se uči tehnika otpuštanja i brisanja polariteta uz pomoć glasa, radi se u paru i u grupi, i potpuno je divan efekat. Ukolko ste ikako u mogućnost, iskoristite ovu zaista jedinu i jedinstvenu priliku, jer seminare Viktor više neće održavati.

 

 







POVEZANI TEKSTOVI




SEMINARI & RADIONICE