RAJ koji nam je namenjen


Ovaj svet je stvoren da bude raj za čoveka, a kako smo svi mi krenuli u pravcu koji je sve drugo samo ne to, vreme nam je da se vratimo Izvoru!

Dakle, mi smo ti koji kreiramo svoju realnost, samim tim utičemo i na sve što nam se događa. Svi to znamo, zar ne? Pa zašto onda i dalje činimo isto?

Kada god mi neko kaže da "zaboga" neće da zatvara oči pred realnošću, ja mu kažem sledeće:

Na šta god usmerimo pažnju, to raste i događa se i dalje!

Da bismo iz toga izašli, potrebno je (i neohodno) da svaki sledeći put kada čujemo, vidimo ili izgovorimo ono što ne želimo u svom životu, promenimo fokus, a onda da čujemo, vidimo ili izgovorimo ono što želimo, umesto toga.

Reći ćete da je to mašta!

A ja kažem: Da, jeste mašta, maštanjem i stvaramo, samo što do sada tog maštanja nismo bili svesni, tačnije naša je podsvest stvarala bez našeg znanja!!

Ako želimo da i dalje živimo živote kakvi nam se ne dopadaju, onda slobodno nastavimo na isti način kao i do sada.

Ali, ako smo odlučili da nešto promenimo, onda bar pokušajmo na ovaj način (a ja konkretno tako živim već treću godinu), jer do sada sve drugo što sam pokušavao, nije "radilo", odnosno, i dalje sam živeo istim životom.

Da, sve je tako jednostavno! Samo je potrebno primenjivati iz sekunda u sekund sve dok smo okruženi onima koji i dalje žive nesvesno.
Mnogo je lakše kada i ako smo okruženi ljudima kako što smo mi, onda zajednička snaga podiže energiju i samim tim je materijalizacija jednostavno neizbežna, pogotovo kada misli udružimo u istu sliku.

Sliku Raja koji nam je prvobitno i namenjen, a u kojem SADA (ne)živimo!


 Autor: Danilo Ilić

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE