Mesec dana za DUHOVNI SKOK


Danas ne slavimo samo Dan planete Zemlje, već primamo od nje veliki poklon. Period između dva puna meseca, od petka 22.04. do 21.05.2016. je vreme snažnih duhovnih sila i podrške planete Zemlje. U ovom periodu će zemljina sila teže omogućiti smanjeni pritisak misli i misaonih obrazaca na naše umove i živote, pa ćemo to olakšanje moći da iskoristimo za veliki duhovni skok i istinsku transformaciju i buđenje.

Neki Majstori sa Istoka nam govore da je ovaj mesec kulminacija i kraj ciklusa transformacije koji je započeo krajem 2012. godin
e.

Za potrebe ovih 30 dana je na web portalu Centar Svesti postavljena stranica posvećena samo porukama i vođstvu za svaki od tih 30 dana.


Ivan Bavčević će svakodnevno objavljivati kratke poruke, audio poruke, nadahnuća, vođstvo ili bilo šta što je bitno za taj dan. Ovaj mesec možete provesti skupa sa mnogim ljudima u intenzivnom duhovnom procesu, iz udobnosti svog doma, bez napora putovanja. Svakako možete i učestvovati na meditacijama uživo u gradovima gde se to bude organizovalo.

Možete svaki dan odlaziti na tu stranicu da vidite šta je za taj dan postavljeno, ali možete još više sebi olakšati i sa jednim jedinim klikom ovde ažurirati svoje podatke kako bi svaki dan u svoj inbox primiili podsetnik, vođstvo, nadahnuće ili majstorsku poruku za taj dan. Ovih 30 dana možete imati svog ličnog životnog, duhovnog i energetskog vodića.

Veselimo se što ćemo ovih mesec dana provesti zajedno sa stotinama ljudi koji će nam se pridružiti u snažnoj nameri. Imaćemo sinergijski učinak ovog posvećivanja.

Ako smatrate da je ovo kvalitetno, korisno i od pomoći za sve ljude, pomozite tako što ćete podeliti na društvenim mrežama ili proslediti dalje.

Preuzeto sa: Centar Svijesti, Ivan Bavčević

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE