MAYA PERON ~ Moja priča o Simbolima Privlačenja


Ja sam majka, ćerka, nećaka, partnerka, prijateljica, kolega, bivša supruga, još bivšija supruga, preduzetnica, domaćica, vozač, motorciklista, predavač, ljubitelj životinja.

Poznat mi je osećaj poraza!

Znam kako je kad preko noći izgubite dom, kako je kad vam smrt oduzme nekog bliskog, kada morate da se borite za život posle saobraćajke, kada vas deca razočaraju, kada varate i bivate prevareni, kad se vaš svet mrvi u prah, kada niste u stanju da nahranite decu, kad prezirete sebe, kada ste paralisani od straha, kada ne možete da vidite nijednu svetlu tačku, kada život postane jednoličan, kada se više ne radujete jutrima, kad ne možete da se pogledate u ogledalu, kad izgubite svaku veru i nadu, kad ste toliko očajni da vam dođe da svršite sa životom.

Još uvek pamtim trenutak kada je nešto u meni puklo i kad sam sebi rekla:

„E PA, DOSTA JE BILO! OD OVOG ČASA POČINJEM DA MENJAM SVOJ ŽIVOT!“

I počela sam. Nije išlo onoliko brzo koliko sam želela jer nisam bila dovoljno zrela i nisam imala nikog da mi pokaže put i povede me.

Trijumf, sreća, zahvalnost, zaljubljenost, ljubav, poštovanje, pripadanje, poslovni uspeh, ekonomska samostalnost, samopouzdanje, ponos, poverenje, razigranost, rešenost, prihvatanje, praštanje, sloboda i iznad svega – unutarnji mir. Neka od tih osećanja su se vratila; druga sam tek morala da upoznam.
 

 

maya peron

 


Kada pogledam unazad, nasmešim se.

Znala sam kako da stvorim prilike, imala sam hrabrosti da sledim sebe, uvek sam vodila brigu o svojim devojčicama i ljudima koje volim, uvek sam pomagala svakome slabijem i gledala da sve učinim bar malo boljim nego što je bilo. Uvek sam nastojala da budem odgovorna i unesem svetlost i iskru nade u tuđe živote. Preuzimala sam rizik i ispitivala svoje granice, volela čak i slomljenog srca, mnogo puta lomila svoja krila, hiljadu puta sam padala i hiljadu i jedan put se podizala na noge. Da, učinila sam brojne greške, povredila neke ljude i osuđivala sebe zbog toga. Danas shvatam da tada nisam umela bolje.

Na kraju sam stigla do tačke u kojoj sam počela da praštam sebi, što je predstavljalo temelj koji mi je omogućio da počnem da volim sebe. Prošlo je mnogo vremena i trebalo je da dobijem priznanja i pohvale od mnogih važnih i (širom sveta) uspešnih osoba pre nego što sam makar počela da poštujem sebe. Više se ne trudim da ugodim drugima nego se trudim da sledim sebe i ostanem verna svojim vrednostima. Shvatila sam da veliki i plemeniti ljudi nikada ne upućuju žestoku kritiku, nikada vam bezdušno ne gaze snove, a pogotovo ne dušu. Oni ne moraju da se slažu sa svime što radite, ali vam pomažu na vašem putu svim svojim znanjem i iskustvom. Shvataju da smo svi povezani i da je osećanje odvojenosti čista zabluda. Snovi nikada nisu dati bez šanse da se ostvare. Prvo treba da dajete, potom uzimate.

Obilje je naše pravo stečeno rođenjem, a Univerzum je naš katalog


SIMBOLI  PRIVLAČENJA

Nada, smelost, energija i podrška Univerzuma da nađemo snagu u sebi...

SIMBOLI PRIVLAČENJA su ORUĐE za rad sa Zakonom Privlačenja. Mi smo energetska bića i energija koja nas sačinjava uvek vibrira na određenoj frekvenciji ili skupu frekvencija – to je naša vibracija. Ako su frekvencije vibriranja u sazvučju, one se međusobno privlače, a ako su neskladne odbijaju se.
 

 

simbol privlacenja

 


Svaki Simbol Privlačenja ima vlastitu vibraciju koja nam pomaže da se uskladimo sa željenom energijom i tako nam pomaže da dobijemo sve što stvarno želimo. Moramo da shvatimo da svako od nas može da dobije ono što želi, jer snovi i želje nikada nisu dati bez mogućnosti njihovog ostvarenja.

SVA OGRANIČENJA PERCEPCIJE su iluzija, čak i kada izgledaju potpuno stvarno i kada duboko verujemo u njih.

Mi živimo u Univerzumu beskrajnih mogućnosti. To što smo deo tog Univerzuma znači da imamo direktan pristup ogromnom izvoru snage. I stoga možemo da postignemo promenu u svom životu. Svojim očekivanjima i uverenjima možemo da utičemo i crpimo iz tog „polja“. To je prirođena sposobnost, sposobnost koja nam je svima data, a Simboli Privlačenja su samo oruđe da stignemo do toga.


Kada koristimo Simbole Privlačenja mi se podešavamo sa odabranom energijom i istovremeno preusmeravamo tu moćnu energiju pažnje sa problema na rešenje.Simboli privlačenja ne mogu da obave posao umesto vas!

vilinski simboliNaša pažnja i pozitivno usmeren fokus su sile koje aktiviraju i podstiču njihovo funkcionisanje i značajno doprinose željenim rezultatima. Ono što opažamo kao fizičku stvarnost je posledica načina na koji svojim čulima tumačimo energiju. U našoj ljudskoj fizičkoj formi mi doživljavamo stvari kao FIZIČKE ukoliko su one u određenom rasponu frekvencija.

Što je frekvencija viša, stvari su za nas sve manje „vidljive“. Na primer, misli vibriraju na mnogo višoj frekvenciji nego knjige i nevidljive su za oko. I pored toga, NIKO NE SUMNJA U POSTOJANJE MISLI.

Zakon Privlačenja takođe objašnjava kako energija deluje.
Ona funkcioniše uvek i svugde i uvek odgovara na našu vibraciju. Nije bitno da li svesno pokušavamo da nešto privučemo ili ne. Važno je to da smo u rezonanciji sa onim što želimo da imamo u svom životu.

Sve što doživljavamo na svesnom nivou i podsvesno sastoji se od sklopa naše energije i svaka, čak i najmanja nijansa te energije stvara našu vibraciju.
 
Autor:
Maya Peron

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE