Nemojte učiti duhovne TEHNIKE radi dodatne ZARADE


Nemojte učiti tehnike da biste postali iscelitelji (ego), pogotovo ne sa primarnim ciljem ostvarivanja dodatne zarade, već uđite u frekvencije božanskog prostranstva da biste očistili vlastite blokade, rešili lične probleme i podigli spoznaju o samom sebi na viši nivo svesti.

 

Nemojte ulaziti u tehnike da bi postali Majstori-Učitelji i iscelitelji sa ciljem da to bude vaš posao. To bi trebala biti filozofija vašeg življenja.

 

Uđite u tehniku tako da se frekvencijski doradite i vibracijski podignete na nivo koji će vam dati strukturnu osnovu za dalji napredak.

Napredak će se očitovati i u svim aktivnostima i poslovima kojima ste se bavili pre usvajanja tehnike. Promenite sebe. Osvestite sve božanske kvalitete koje nosite u sebi. Pogledajte na svoje postojanje iz perspektive višeg nivoa svesti koji stičete pravom inicijacijom i ulažite u to da se vaša životna svakodnevnica promeni na bolje.

Svakodnevne vibracije će se okrenuti u vašu korist, jer ćete uspešno odbaciti negativnosti iz okruženja. Umrežite vaše nove vrednosti tako da poslovi kojima se bavite budu kvalitetniji, jednostavniji, i da se u strukturi kojom se bavite podignete na kvalitetniji nivo. Ljudi ne razumeju da je moguće apsolutno živeti visoku duhovnost, a istovremeno boraviti u biološkom, i ispunjavati sve ono što se od nas u životu očekuje.


 Autor: Blissar, odlomak iz knjige TEHNIKE POSLEDNJE INKARNACIJE
 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE