iBELIEVE IN MAGIC & LOVE - Žana Poliakov


Dragi prijatelji, čast nam je i zadovoljstvo da poklonimo dve najnovije knjige naše drage prijateljice, saputnice i urednice, Žane Poliakov.

Kao što je Žana veliki ljubitelj pisane reči i veoma plodan stvaralac, tako ćemo i mi nagraditi dve najlepše priče koje nam pošaljete do sledećeg petka, 23. septembra.

Pišite na temu vašeg ličnog razvoja, duhovnosti, psihologije, ljubavi, života, inspiracije, intuicije, dakle o svemu što inače čitate na portalu Nova Svest.

Tekstove i priče šaljite na novasvest@gmail.com

Sledećeg petka proglasićemo ko je to dobio Žanine najnovije knjige, i na vašu adresu će preporučeno stići mirišljave stranice pravo iz izdavačke kuće "Vulkan"!

Pustite inspiraciju da vas vodi, a onda nastavite dalje, uz Žaninu najnoviju knjigu!
 


***
 


ibelieveŽana Poliakov, jedna od najpoznatijih motivacionih spisateljica današnjice, novom knjigom iBelieve in Magic & Love otkriva priču o sebi, svom životnom putu, iskustvima i stavovima koji su joj pomogli da nauči da veruje, mašta i sanja.
 
Žana nas uči da smeh ubija strah i da je sloboda ili najskuplja stvar na svetu ili potpuno besplatna, zavisi od naše percepcije stvarnosti.
 
Ako verujemo da u svakome od nas leži čarobnjak, mi sami svojim mislima kreiramo sopstvenu sudbinu. Misli postaju realnost. „Ne morate da verujete, proverite.“ Čarobnjak pretvara negativno u pozitivno. Očarava. Začarava. Istina, ovaj svet može da bude prijateljsko mesto, ako u to verujemo. Treba pustiti mrzovoljne da mrze i naći način kako se zabavljati dok tragate za smislom svog postojanja.
 
Koristite maštu u rešavanju problema a optimizam u postizanju ciljeva.
 
Otkrijte tajnu. Otkrićete svet čarobnjaka...


 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE