Deset dana do ČAROBNOG ŽIVOTA - besplatan online proces


Uz pomoć božanskog Izvora, kristalnih majstora i Centra Svijesti, u ponedeljak, 12.12.2016, započinjemo desetodnevni program ZAHVALNOSTI i davanja koji će nas dovesti do otkrića kako deluju zakoni Svemira.


Vreme je rastvaranja i stvaranja.
Vreme je kraja i početka godine.
Vreme je kraja jednog devetogodišnjeg ciklusa i početka novog.
Vreme je kada dani dolaze do svog najkraćeg i onda se na solsticij počinju produžavati.
Vreme je kada tama dolazi do vrhunca i onda počinje slabiti uzmičući pred svetlom.
Vreme je slavlja i radosti.
Vreme je umiranja i rađanja.
Vreme je davanja i darivanja.


Vreme je zahvalnosti i davanja.

Prijavi se da učestvuješ u desetodnevnom online procesu uz direktno vođstvo Ivana Bavčevića, gde ćeš primati dnevno duhovno i energetsko vođstvo te vizualizacije i meditacije, kako bi deset dana bila u aktivnom procesu i osećaju zahvalnosti.

Zahvalnost i davanje su čarobni štapići rajskog života na Zemlji. To su alati u rukama najmudrijih i najsretnijih pripadnika ljudske vrste kroz istoriju. Pridruži se stotinama i hiljadama probuđenih pojedinaca koji su vekovima živeli zadovoljno i ispunjeno, bogato i veselo, zdravo i opušteno.

Zahvalnost ima sposobnost da manifestuje i materijalizuje i ono čega još fizički nema u našem životu. Brzina zahvalnosti je nemerljiva, a njena učinkovitost potpuna.

Ovaj online proces je Ivanov poklon svim učesnicima programa. Ovo je znak zahvalnosti za sve primljeno i proživljeno. 

Iskoristi ovaj period i ovaj poklon.
Stvori sebi život o kojem dugo maštaš.

Imaš bezuslovno pravo na ljubav.
Imaš urođeno pravo na mir.
Imaš božansko pravo na sreću i radost.
Imaš božje pravo na bogatstvo i izobilje.
Imaš univerzalno pravo na svetlo.
Imaš pravo na sebe i na svoj život.
Upotrebi svoja prava.


Za potrebe ovih 10 dana smo na našem web portalu postavili stranicu posvećenu samo porukama i vođstvu za svaki od tih 10 dana.

Možeš svaki dan odlaziti na tu stranicu da vidiš šta je postavljeno za taj dan, ali možeš sebi još više olakšati i sa jednim jedinim klikom 
ovde ažurirati svoje podatke kako bi svaki dan u svoj inbox primio ili primila podsetnik, vođstvo, nadahnuće ili majstorsku poruku za taj dan. Ovih 10 dana možeš imati svog ličnog životnog, duhovnog i energetskog vodiča.

Veselim se što ćemo ovih deset dana provesti zajedno sa stotinama ljudi koji će nam se pridružiti u snažnoj nameri. Imaćemo sinergijski učinak ovog posvećivanja.

Ako smatraš da je ovo kvalitetno, korisno i od pomoći za sve ljude, pomozi tako što ćeš podeliti na društvenim mrežama ili proslediti dalje. Samo klikni na neki od linkova ispod.

 

prijavi se      

Klikni na sliku da se prijaviš za primanje dnevnih poruka i vođstva za 10 dana.

 

 

fibonaci

FIBONAČI DISANJE

Ovo je snimak audio vođenog procesa disanja i meditacije koji te usklađuje s kretanjem Svemira, čisti od zablokiranih emocija i dovodi u prošireno stanje svesti.

 

Zajedničko će za svaki dan biti kraće Fibonačijevo disanje koje smo prilagodili procesu zahvalnosti i darivanja. Takođe ćemo deliti poruke svetlosnih majstora koje primamo za određeni dan te druge savete i vođstva koja će spontano dolaziti kako napredujemo kroz proces.

Uvek smo vam dostupni na telefon, email ili putem komentara na web stranici ili Facebooku.

 

 

S ljubavlju,

Ivan i Centar Svijesti

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE