Vatreno STVARALAČKA ENERGIJA LJUBAVI


Postoje brojne definicije meditacije, a evo i jedne od mojih, sasvim ličnih, onako kako ih doživljavam:

"Svako jutro upustim se u novu pustolovinu gde me čekaju najlepše avanture susreta sa samom sobom i uzvišenog vođstva božanskih i svetlosnih energija za dan ispred mene."


Čitav dom čovekove rase – planeta zemlja, prolazi kroz veoma uzbudljiv epohalni period sa pripadajućim energijama koje bude potrebu traganja za ljubavlju, za uzvišenim, lepim, za povratku izvoru, za odgovorom na pitanje - A ko sam zaista ja?

Za one koji su već odavno duhovno probuđeni najlepša avantura života se nastavlja kroz nove vibracije, upoznavanje „nevidljivih“ ali prisutnih svetova, komunikacije sa svetlosnim inteligencijama. Duhovna radost, mir i ljubav koja se oseti u meditaciji kada naše biće stupa u kontakt sa Duhom, uzvišenim sveopštim postojanjem, Izvorom – kao i razrešenje ličnih, ključnih životnih pitanja koje proizilazi kao rezultat pravilno primenjene meditacije, predstavlja blago neprocenljive vrednosti.

Dvanaest je kvaliteta duha i biće se inkarnira kroz pripadajuća dva kvaliteta duha, označena u mesecu i godini rođenja. Na osnovu ovih aspekata tačno znamo koje su naše sudbinske snage i slabosti, kako jedne uvećati a druge umanjiti, koja je naša božanska misija tj.koji je naš razlog rođenja i kako ga ostvariti. Sledeći jedan od najviših duhovnih principa - da znanje, saznanje, spoznaja treba biti dostupna,  duhovna dijagnostika koju obavljamo pri prvom kontaktu je besplatna. Kroz nju pojedinac dobija osnovne podatke o uzroku problema i pitanja od interesa, duhovno energetske karakteristike loze porodičnog porekla, kao i metode i načine razrešavanja.
 
Pravilnim odabirom meditacija na kvalitete duha, osvetljavamo, jačamo i na telesno energetsko emotivnom nivou pokrećemo, razrešavamo nama bitna životna pitanja, nastavljamo proces ličnog samorazvoja napredujući kroz Ljubav ka Svetlu.

zagrljajNa primer, tekući mesec pripada kvalitetu duha STRELA – PROGRESIVNOST. Pripadajuća mantra za ovaj kvalitet duha je OAMAO a njenom aktivacijom pokreću se samoisceljujuće sposobnosti organizma, kontakti, komunikacije, poslovnosti. Otvara aspekte za maštovitost, nova učenja i spoznaje, jača intuiciju koja joj je i element Svetla.

Onima koji su rođeni u ovom mesecu (od 10.01. do 09.02.) savetuje se bavljenje alternativom, koja im donosi sreću i uspeh na životnom putu, praktikovanje meditativnih tehnika i tehnika disanja.
Putovanja, učenja, upoznavanje novih kultura, kulinarske veštine, klasična muzika, sve uzvišeno lepo i neobično. Oni poseduju dar za mistično, ezoterično i „nevidljive svetove“. Ako se sopstvenom duhovnom razvoju kroz pripadajuće bavljenje alternativom posvete uz strogu samodisciplinu, tada postaju Svetlo koje obasjava put drugima. Kvalitet u kome Sunce lako postaje Mesec i obratno, i u kom je fenomen duhovnog stepeništa najizraženiji – da mesec preuzima snagu godine.

Naravno da pored ovih lepih i pozitivnih aspekata i odrednica, ovaj, kao i drugi kvaliteti duha, imaju i svoje negativne aspekte, tzv. sudbinske zamke. Ali ispisati ih tek tako – pripadalo bi energiji koja nije Ljubav. Jer sasvim je prirodno da se u ljudima pokreću negativne emocije i niske vibracije kada pročitaju nešto „loše“. Zato kažem, sudbinski okviri su ono što nam je dato – ali kakva će biti naša sudbina – zavisi od nas samih, od toga koliko u sebe i svoj razvoj uložimo.

Zato, uložimo u sebe i pristupimo sebi s onim najvrednijim što imamo – s Ljubavlju.

Jer Energija Ljubavi je najmoćnija vatreno stvaralačka sila univerzuma iz čije je iskre sve nastalo! Volite sebe jer ste jedni, jedinstveni i niko, baš niko kao vi, na svetu ne postoji. Nije li to prelepo saznanje koje vas obavezuje da se prema sebi odnosite s ljubavlju, nežnošću i poštovanjem! 
S ljubavlju, Ramona
 

ramona


Autor: Olivera Jevtić RAMONA – vodeći duhovni učitelj Apolonskih Svetlosnih Paralelnih Znanja
www.apollosvetlosnaparalelnaznanja.com
fb Omoromana Omoromano
fb Apolonska Svetlosna Paralelna Znanja

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE