Južnoamerički šamani meditiraju ZA SPAS SRBIJE! Pridruži se i ti!


Fakat je da je peruanski predsednik Alberto Fudžimori došao na vlast 1990. godine kao veliki reformator peruanske posrnule ekonomije, kome je u prvih nekoliko godina vladavine pošlo za rukom da značajno podigne standard peruanskog stanovništva. Nedugo zatim, ponesen uspehom i poverenjem narodnih masa, naročito neukog stanovništva sa sela, Fudžimori je upao u ralje kožnih fotelja, mermernih holova, neograničene vlasti i ratničke retorike, i skliznuo u glib nezapamćene korupcije. Korupcija u Peruu tih godina bila je institucionalizovana tako da je svaki pokušaj prijave korupcije ili davanja mita, završavao u kanti za đubre i naravno otkazom onoga koji se usudio da zlo prijavi.

Legenda zbori da su ogorčeni šamani Miguel i njegov saborac iz Pukalpe, Pedro, odlučili da organizuju ceremoniju ajahuaske samo sa jednom namerom, a to je da se u astralu obračunaju sa Fudžimorijem.
Odmah na početku ceremonije Migel i Pedro kapiraju da je Fudžimori (kao i većina državnika u Južnoj Americi) sebi obezbedio jaku energetsku zaštitu (firewall) koju su u naponu sve vreme držala četvorica uglednih šamana Perua koji su za određenu sumu novca pristali da svoje sveto znanje upotrebe za zaštitu korumpiranog poglavice.

Migel i Pedro završavaju tu prvu ceremoniju neuspešno, ali ubrzo zatim organizuju drugu ceremoniju sa namerom da se obrate za pomoć Svetim Ocima
(Učiteljima) koji u astralu čuvaju kapije apsolutnog Znanja – čitaj - apsolutne Ljubavi. I Migel i Pedro obavljaju svoj šamanski poziv savesno više od trideset godina, te su kao takvi “provereni” kadrovi imali otvoren prolaz kod Svetih Otaca, kojima saopštavaju kompleksnost problema zbog kojeg su došli.


Sveti Oci donose odluku da sazovu Vrhovno Veće astralnih učitelja (ima ih dvadesetčetvorica) na kome bi se donela odluka da li da se interveniše u slucaju Fudžimori. Astralni učitelji samo u izuzetnim slučajevima odobravaju intervenciju u materijalnom svetu iz prostog razloga da bi ljudska rasa naučila da sama diluje sa svojim problemima koje je sama i produkovala, i tako ne prekidaju normalni tok evolucije ljudske rase.

U slučaju Fudžimori intervencija je odobrena iz razloga da bi zaštitili od nezasitog Fudžimorija svekoliku ezoteričnu baštinu Perua pohranjenu u amazonskoj džungli i Andima, i da se četvorica vrhunskih šamana koji su pristali da prodaju svoje usluge Fudžimoriju, liše moći koji su im Sveti Očevi podarili.

 

vece staraca

 


Maestro Miguel i Pedro ohrabreni odlukom Vrhovnog Saveta odlaze u kabinete nekoliko ministara u Fudžimorijevoj vladi gde im saopštavaju odluku Vrhovnog Saveta (ovi su to uzeli veoma ozbiljno) u nadi da će potonji preduzeti nešto, ali strahovladavina Fudžimorija bila je tolika da ministri nisu imali hrabrosti da bilo šta preduzmu.

Migel i Pedro organizuju novu ceremoniju tokom koje se ponovo obraćaju Svetim Ocima koji stvar preuzimaju u svoje ruke i organizuju hiljade mikro i makro koincidencija (saobraćajni incidenti ključnih službenika u vladi, gramatički propusti u važnim tekstovima administracije, prehlade i sitne bolesti službenika policije i sudstva itd.) i pojačano rade u astralu na podizanju svesti naoko sporednih ali bitnih igrača u Fudžimorijevoj administraciji i pojedinih novinara. Od intervencije astralnih Učitelja do pada korumpirane vlade prolazi nepunih godinu dana, a Fudžimori danas služi kaznu od 25 + 6 godina.


Njegova ćerka Keiko Fudžimori je prošle godine potrošila rekordnu cifru (mislim, ali nisam siguran da se radi o 75 miliona US$) u istoriji Perua na predsedničku kampanju i protiv svih anketa i istraživanja koja su govorila u njenu korist, izgubila je trku za manje od 2 u odnosu na protivkandidata.

Trenutno su u Srbiji na vlasti najveći hejteri Srbije i ako im se suprotstavimo hejtovanjem igramo na njihovom veoma ograničenom terenu, a svima je poznato da te budala prvo spusti na svoj nivo, a onda te dobije na iskustvo. Tu za nas leba nema i ovaj tekst pišem ne da bi se širile legende niti poznati fakti, već je ovo otvoren poziv na osnivanje SSS-a, Srpske Spiritulane Službe koja će biti višestruko efikasnija od nemačkog SS-a, iz razloga što će SSS kao glavni alat u svojim metodama za “mučenje” koristiti - Ljubav.


Držim se po strani političkih zbivanja ne zato što sam apolitičan ili imun na nepravdu, već zato što je politika tako jadna i bezvezna rabota, da bih svako uplitanje u istu smatrao činom sopstvene maloumnosti. Ali pošto je u domovini đavo odneo šalu, prelomio sam i odlučio da se aktivno uključim u borbu za promenu vlasti i vratim starom kljunovskom zanatu, ali ovog puta u astralu, gde korumpirani đilkosi još uvek nemaju svoje botove, uhode i prislušne uređaje. Ako i neko energetski štiti ovu garnituru raspikuća i glodara, to mogu samo biti Baba Kurana ili u najboljem slučaju stari transvestit Dule alijas Kleopatra (ako je još živ) koje ćemo zajednički oduvati kao perut sa revera.

Rečnik koji koristi vladajuća banda je rečnik ljudskog taloga, likova sa margine, ali i oni koji ih napadaju tim rečnikom, mržnjom i otrcanom nacionalističkom retorikom, su marginlaci takođe ali se šatro nalaze u opoziciji, tako da i ako dođe do promene vlasti - sjahaće jedni, a uzjahaće drugi i rezultat će ostati nepromenjen, ili još gori, kako se pokazalo u svim slučajevima od promena 2001. pa na ovamo.


kosmicka meditacijaMožda borba koju propagiram zvuči dečije naivno intelektualcima i ljudima apsorbovanim sopstvenim umom i pokaznim svetom, ali ja sam se više puta uverio u magične moći energija i zato insistiram da svi koji se budu uključili u proces deluju samo iz polja ljubavi.

Onima kojima nije teško da smažu pola prasete i popiju gajbu piva ili pola litre rakije na slavi, nadam se da neće biiti teško da otvore Bibliju i podsete se ključnih Isusovih reči o ljubavi prema neprijatelju. Znam i ja da nije lako doći do tog stadijuma, al` na kraju krajeva, svako veliko blago se čuva iza debelih gvozdenih vrata zaključanih sa sedam brava.

Pitanje je da li u zemlji Srbiji postoji alternativa bulumenti koja trenutno drži poluge vlasti, a ako ne postoji, onda nam je vreme da se gasimo kao narod jer ne zaslužujemo prelepo parče planete koje trenutno naseljavamo, koje se zove Srbija.

Zemljaci dragi mislim da je krajnje vreme da se rastreznimo i da se polako sa neba spuštamo na zemlju, jer od `91-e se obraćamo dragom Bogu u nadi da će nam pomoći, ali činjenice na terenu pokazuju da su naše molitve ostale neuslišene i svakim danom je sve crnje i crnje. Dragi Bog ne greši i ne voli ulizice ni poltrone, a svesrdno pomaže hrabrima i mudrima, tako da treba iskreno priznati da je greška u nama. Nada na španskom jeziku znaci Ništa, tako da hajde da skupimo jaja i probudimo u sebi Prleta, Tihog, Valtera, Boška Buhu, Sirogojna, Cikala i ostale junake iz detinjstva i krenemo u akciju.

Predlažem vremenski sinhronizovane polučasovne meditacije/molitve svih koji imaju znanja i iskrene volje da tokom istih ili po završetku, gađaju ljubavlju pojedine ličnosti iz vrha vlasti, a to su po pravilu oni koje najviše preziremo, i na taj način im se navodimo ljubavi sa majkama, sestrama i kćerima, a može i sa besnim sinovima, i ako se potonji ne prilagode, samo će potonuti na mesto gde zaista pripadaju.


Večeras imam ceremoniju u Tarapotu sa grupom od još 10-12 Srba pa ću pričati sa njima i videti šta i kako. Današnja grupna meditacija je zakazana za 12 časova po srpskom vremenu i trajaće do 13 časova. Krajem februara ću da se vidim sa maestrom Migelom i direktno ću tražiti pomoć ako može da razgovara sa Svetim Učiteljima.

Pretpostavljam da je neinteligentno što se oglašavam o svemu ovome preko Fejsbuka, ali treba probati sve načine da se nešto promeni, jer svi mi intuitivno osećamo da se više na radi o ličnim sudbinama već o spašavanju srpske nacije.
Srbija nikad u svojoj istoriji nije bila u jadnijem položaju sa vladom koja od srpstva ima samo državljanstvo i koja krčmi našu dedovinu nekim Arapima, strancima ili biznismenima sumnjivih prošlosti. Ako su razne turske paše, dahije, Krigeri i ostali zlikovci proterani iz naših krajeva, ne vidim gde je zapelo da se najure ovi nesposobnjakovići koji nemaju ni deseti deo inteligencije gorepomenutih osvajača u pokušaju.
 

 

meditiranje

 


Vidim da svi vole da se kurče slavnim pobedama srpske vojske iz daleke ili bliske prošlosti, ali to danas ništa ne znači, i mislim da bi i mi trebali da ostavimo neku bitku budućim naraštajima kojom bi se ponosili. Ostavite Solunce da počivaju u miru, red je došao na nas, jer neki među nama još pamte dedove i očeve koji su tukli slavne bitke, ali ne verujem da će se naši potomci ponositi čukun ili čukun-čukun dedovima čije crno bele fotografije ni kompjutersko restauriranje nije moglo da sačuva od zaborava. Pitaće se šta su radili naši dedovi i očevi pa nam ostaviše ovakav jad i čemer od domovine?

Danas ne moramo da ginemo kao naši preci, vreme je suptilnije i postoje mekanije metode. Ali to ne znači da će bitka biti lakša i bez krvi i znoja!
Rezulultat naših meditacija/molitvi će zavisti od brojnosti pripadnika SSS-a i naročito od iskrenosti i ažurnosti tokom metoda “mučenja”. Kontrolu rada će sprovoditi sopstvena svest, etika i moral. Ako budemo složni u našoj nameri, siguran sam da će Sveti Učitelji priteći u pomoć.


I ne zaboravite staru dobru pesmicu:


“…ali pamtim još,
one livade one reke,
one šume i puteljke,
staru majku što se smeje,
i ognjište što me greje…”


 

  

Autor: Zli Poručnik Kljunowsky aka Aleksandar Bilanović , www.latinoffroad.com

   

PROČITAJTE OSTALE TEKSTOVE OVOG AUTORA:


Seks & politika - jutranji razgovori sa zlatoustim Manuelom Rojasom

Emocionalna teretana

V.I.P - assana: Savršenstvo aktivne neaktivnosti

Monah u CIVILU

Droge i RAZVOJ SVESTI

Ishrana i svest

Vipassana

Podsvest, Svesnost, Prosvetljenje

PUTOVANJE I RAZVOJ SVESNOSTI

Ceremonije Perua ~ Kambo, Biofotonska, Ajahuaska

Imperio INKA - tajna drevne civilizacije

DOSADA I SLOBODA

Čobanizacija vremena i prostora i mekani PROCES UČENJA

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE