Radionica ~ ZRAČI LJUBAV da PRIMAŠ LJUBAV


Imate priliku da prisustvujete na PRAKTIČNOJ RADIONICI zasnovanoj na naučnim istraživanjima i programu HeartMath Instituta iz Kalifornije.


Radionicu vodi Anja Petrović, međunarodno priznati iscelitelj, učitelj i autor, osnivač Tesla metamorfoze. Živi u Australiji, ali većinu godine putuje svetom i drži seminare i predavanja. 

VREME: >> NEDELJA <<  7. maj, od 12 – 15h


ADRESA: Centar lepih umetnosti Guarnerius, Džordža Vašingtona 12

Ulaz: 500 din

BROJ MESTA JE OGRANIČEN, ZBOG TAČNE EVIDENCIJE PRIHVATAJU SE SAMO PRIJAVE POSLATE NA EMAIL: prijava@beogradsebudi.com


INFO:
064/ 247 8494 ; 063/ 309 359

 


 

«Bog je Ljubav», čitamo u Svetom pismu.  Svako od nas, u svojoj suštini, je Ljubav.  Dozvolite božanskom u sebi da zrači i obasipa sve u okruženju. Kada zračite ljubav, primaćete ljubav.

Kada zračite ljubav, minimalna je mogućnost da vas neko ili nešto napadne. Ljubav je najveća moć i najbolji modus za opstanak.


ŠTA UČIMO NA RADIONICI:

 

Na ovoj praktičnoj radionici ćete naučiti kako da zračite ljubav. Vežbe su zasnovane na naučnim istraživanjima i programu HeartMath Instituta iz Kalifornije sačinjenom za spuštanje nivoa stresa i podizanje nivoa koherentnosti. Kada, prateći metodologiju HeartMath instituta, dostignemo stanje koherentnosti, onda idemo korak dalje, u zračenje ljubavi.

U okviru radionice će, nakon što naučimo kako da zračimo ljubav, neko raditi vežbu, a svi prisutni u sali će moći da prate na ekranu kako se kroz vežbu spušta stres i kako preovlađuje blaženstvo.


VODITELJ  RADIONICE:  Anja Petrović je međunarodno priznati iscelitelj, učitelj i autor, osnivač Tesla metamorfoze. Živi u Australiji, ali većinu godine putuje svetom i drži seminare i predavanja. Govorila je na „Međunarodnoj konferenciji Tesla istraživača“ u Filadelfiji, na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi, gostovala je na TV i radio programima u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Kanadi, Americi, Švajcarskoj,  Italiji i Australiji.

Imala je premijernu promociju svoje knjige «TESLA METAMORFOZA – za lečenje i evoluciju» na Međunarodnom kongresu «Nikola Tesla – istorija  budućnosti» u Sava centru prošle godine.

Pročitajte intervju sa Anjom za magazin Sensa:
Metamorfoza Teslinim talasima

 


 

 >>NEDELJA  <<  7. maj, od 12 – 15h

Centar lepih umetnosti Guarnerius, Džordža Vašingtona 12

 

BROJ MESTA JE OGRANIČEN, ZBOG TAČNE EVIDENCIJE PRIHVATAJU SE SAMO PRIJAVE POSLATE NA EMAIL: prijava@beogradsebudi.com

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE