U susret SVETLOSTI - SATSANG sa Bramariši MOHANĐIJEM i Sunyogijem UMA ŠANKAROM


Dragi prijatelji,


Dobrodošli na duhovni događaj godine!
Sa željom da potpomognemo proces dizanja svesti na našim prostorima, došli smo na ideju da spojimo dva velika Majstora na jednom mestu.

Po prvi put u našoj zemlji imaćete priliku da uživate u prisustvu i direktnoj interakciji sa dva istinska Majstora koji dolaze iz različitih tradicija, ali su ujedinjeni u iskrenom i predanom radu za dobrobit čovečanstva.


Reč “satsang” znači biti u dobrom društvu, u društvu Istine. Glavna tema ovog satsanga biće upravo iskustvena duhovnost, istina našeg bića van okvira religije, nacije, kulture i sl., te suštinske razlike između religioznosti i duhovnosti.


Pored pitanja i odgovora tokom satsanga, imaćete priliku da iskusite i vođenu meditaciju od strane Mohanđija, kao i meditaciju koju će voditi Umašankar, sve uz simultani prevod.


Lokacija: Opera i teatar "Madlenijanum" Zemun, Glavna 32.
Vreme: 20. maj 2017, 18h - 21h.


Okupljanje počinje od 17h u holu teatra. Molimo vas da dođete do 17.30 kako bismo počeli tačno u 18h.


Ulaz
na ovaj nesvakidašnji događaj će biti u vidu energetske razmene u obliku umetnički izrađene narukvice sa kristalima, blagoslovljene energijama Majstora u zamenu za 500 dinara.


Broj mesta je ograničen!


Da biste osigurali mesto, pošaljite mail sa vašim imenom i prezimenom na
ususretsvetlosti@gmail.com

 

Ukoliko prijavljujete više osoba, molimo vas da pošaljete i njhov mail. Ukoliko ste sprečeni da dođete, obavestite nas kako bi to mesto bilo ustupljeno sledećoj zainteresovanoj osobi.
Ukoliko ste sprečeni da dođete, obavestite me kako bi to mesto bilo ustupljeno sledećoj zainteresovanoj osobi.Ukoliko imate bilo kakva pitanja, pišite mi.


S ljubavlju,
Marko Simić
Kordinator događaja

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE