15 poruka Univerzuma ~ Evo šta znače neočekivani susreti i SINHRONICITETI


Vi niste izolovano biće, odsečeno od ostatka sveta. Vi ste povezani sa svemirom na bezbroj zamršenih načina – nitima koje su utkane u vaše biće. I kroz te niti svemir vam može slati poruke.

Nema sumnje da ste naišli na mnoge od njih u svom životu, a ponekad možda čak i niste shvatili šta su. Možda ste ih smatrali slučajnošću, ali postoji dobra šansa da su znakovi iz svemira osmišljeni kako bi vas vodili na jedan ili na drugi način.

 

Ovde su 15 takvih načina na koja vam svemir može slati poruke.

 

1. Ponavljajuća iskustva

Primećujete li ponekad da vam se ista stvar događa iz dana u dan? Možda stalno prosipate  piće, udarate se u prst ili gubite telefon – svaka od tih stvari može imati dublje značenje koje nije očito na prvi pogled.

 

2. Snovi

Vaš nesvesni um je deo vas koji je najčešće duboko ukorenjen u širem svemiru i većini je otvoren za primanje poruka.

Poruke se često prenose posredstvom snova. Kada spavamo usklađujemo se s našim nesvesnim umom  dovoljno dugo da bi mogli da apsorbujemo poruku koju nam je svemir poslao.

 

3. Životinje

Prirodni svet ima mnogo načina na koje može da pošalje poruku Svemira, a ništa nije važnije od životinja. Kada konstantno viđamo određenu životinju ili životinjsko ponašanje, to može ukazivati na neispunjene želje ili na predstojeće događaje.

Na primer, ako stalno primećujete jata ptica koje lete visoko na nebu, to može biti znak da osećate potrebu za putovanjem i begom na neko vreme.    

 

4. Obrasci brojeva

Dok sami brojevi mogu biti ljudska tvorevina, oni još uvek mogu da budu oblik komunikacije sa svemirom.

Ponavljanje brojeva kao 11:11 ili uzastopni brojevi – 1, 2, 3 mogu imati skrivena značenja; sve što morate da učinite je – da ih dešifrujete.

 

5. Sinhronicitet

Sigurno ste doživeli ovo mnogo puta – razmišljate o nekome malo pre nego što vas ta osoba nazove, pošalje vam poruku ili naletite na nju lično.

Najčešće, to je znak da ste na pravom putu. To je način na koji vam svemir potvrđuje da su vaše misli savršeno usklađene sa vašom budućom stvarnošću. Svemir vam daje veliko “da” kako bi potvrdio da idete u pravom smeru.

 

6. Gubljenje/pronalaženje/razbijanje predmeta

Naš odnos sa stvarima koje posedujemo je vrlo jak i nije čudno da nam svemir može slati poruke preko njih. Kada nešto izgubimo, nađemo ili nešto razbijemo, to može značiti razne različite stvari.

Pronalaženje stvari je često dizajnirano da osnaži memoriju unutar vašeg uma, a razbijanje predmeta često je znak da morate nešto otpustiti.

 

7. Ponavljajuće reči/fraze

Slično kao kad se ponavljaju iskustva u kratkom vremenskom razdoblju, kada često nailazite na određenu reč ili izraz, to obično znači nešto.

To bi mogla biti vrlo specifična poruka,  razmislite o tim  rečima kao o tragovima kako bi mogli da shvatite o čemu se radi.

 

8. Bol i bolesti

Bol ne mora uvek biti direktna posledica određenog incidenta, te bolesti ne moraju nužno imati očigledan izvor. Ipak, nije neuobičajeno za obe ove stvari da simbolizuju nešto drugo u vašem životu.

Lokacija bola ili vrsta bolesti može imati skriveno značenje, nešto na šta biste trebali obratiti pažnju.

 

 

komunikacija

 

 

9. Pesme/Muzika/Reči

Jeste li se ikada probudili s pesmom  u glavi? Ili ste se bavili nečim i odjednom začuli određeni deo pesme?

Naši umovi često stvaraju složenu povezanost između muzike i naših emocija. Svemir tada može koristiti određene pesme ili reči kako bi nam preneo važne informacije.

 

10. Vremenske prilike

Vremenske prilike u određenom području su nešto što mnogi ljudi doživljavaju u isto vreme pa se možda pitate kako to eventualno može biti poruka iz svemira.

Nisu vremenske prilike u celini ono što je važno, već ono šta ćete da primetite i kada ćete da primetite. Dakle, ukoliko  vašu pažnju privuče grmljavina, to je znak da treba uzeti pauzu od onoga što radite.

 

Isto tako, ukoliko žudite za određenom vrstom vremenskih prilika, to vam može puno reći o vašem stanju uma. Ako zaželite oluju, na primer, to bi moglo značiti da osećate potrebu da sperete nedavne događaje, da se očistite od njih.

 

11. Neočekivani susreti

Jeste li se ikada slučajno susreli s nekom osobom koja vam može pružiti idealnu pomoć vezano za vaše trenutne nevolje? Možda ste upravo odlučili da date otkaz na poslu kako bi postali lični trener i onda na zabavi koju je organizovao vaš prijatelj sretnete osobu koja je to isto učinila nekoliko godina ranije.

Na ovaj način svemir vam govori je li to ili nije pravi put za vas (zavisno o savetu koji vam pruži druga osoba).

 

12. Emocije

Naši osećaji mogu biti vrlo važni glasnici i ponekad nam govore stvari od najveće važnosti.

Tako, na primer, ako ste na sigurnom mestu, ali odjednom vas savlada osećaj neobjašnjivog straha i strepnje, možda postoji dobar razlog da budete naročito oprezni.

 

13. Neobične/nove reči

Svemir vam možda želi preneti određenu poruku i tako odabere da vas izloži neobičnim, novim rečima koje će vas zaustaviti na trenutak.

Kad naiđete na reč kojoj ne znate značenje ili čujete reči koje niste čuli u govoru jako dugo vremena, to može biti znak da treba obratiti pažnju.

 

14. Miris

Naši umovi će povezati određene ljude ili događaje sa različitim mirisima tokom trajanja naših života. Možda nećete biti svesni da uopšte postoje te veze dok ne naiđete na neočekivani miris koji ostavlja snažnu sliku u vašem umu.

 

Kada naiđete na više neobičnih mirisa, možda svemir pokušava da vas podseti na nešto ili nekoga ko ima poseban značaj za situaciju s kojom se suočavate u sadašnjosti.

 

15. Osećaj iz stomaka

Valja ponoviti da je vaš nesvesni um usklađeniji s univerzalnim vibracijama od vaše svesti. Dakle, kad shvatite da je vaš osećaj iz stomaka još jedan potencijalni glasnik na kojeg treba obratiti pažnju, to bi se trebalo odvijati prirodno.

Vaš instinkt i intuicija često se izražavaju kroz osećaj u stomaku i ti osećaji su proizvodi aktivnog nesvesnog uma koji prenosi poruku iz onostranog.

 

 

 

 

Izvor: aconsciousrethink / atma.hr 

Preuzeto sa: adekvatnostivo.blogspot.rs

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE