Zašto je Atmananda PROSTITUTKU nazvao BOŽANSKOM ŽENOM?


Prostitutki koja se nalazila u gužvi, Atmananda je rekao:

 

“Božanska ženo, ti služiš društvu. Zbog tebe, tvoje sestre iz ovog grada uživaju u miru i sigurnosti. Zbog žena kao što si ti, druge žene mogu slobodno da šetaju, bez straha čak i usred noći. Ti si kao sveća. Ti sebe sagorevaš za dobrobit društva. Zbog tebe su usamljeni muškarci zadovoljni.

Društvo te je uhvatilo i gurnulo u ovo. Prodata si od strane svojih sopstvenih srodnika. Ti goriš iznutra i čezneš za normalnim životom žene, koji ne možeš da imaš. Nijedna žena ne bi želela da bude na tvom tako bespomoćnom mestu. Ipak, tvoje srce je čisto. Nikome ne želiš zlo. Ni prema kome ne osećaš mržnju i nemaš želju za osvetom. Tvoje srce je puno dobrote i ljubavi. Blagosiljam te.

I društvo je zadovoljno. Pošto otklanjaš frustraciju usamljenih muškaraca, društvo je čistije. Klanjam ti se, Božanska Ženo.”

 

Mnogi nisu mogli da obuzdaju svoje iznenađenje, čuvši ovo. Stiven, koji je ovo slušao rekao je sebi:

“Kako istinito. Vekovima stara profesija, a koliko je samo doprinela ravnoteži društva!!! Mentalna ravnoteža ljudi će se sigurno odraziti u ravnoteži društva, jer se društvo sastoji od ljudi. Ovaj svetac prostitutku zove “Božanska”!!! Vreme je da promenim svoje poglede. Sve je u društvu BOŽANSKO!!!”


 

 


Izvor: Mohanji Serbia fb stranica
Preuzeto sa: mohandji.wordpress.com

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE