Danas je MLAD MESEC u Devici ~ Šta da očekuju ZODIJAČKI ZNAKOVI?


Period Mladog Meseca u Devici, koji nam počinje 20. septembra, odličan je za meditaciju i kreativni rad. Ovo je pravo vreme da pokušate da se povežete sa nečm većim od sebe i otvorite svoju imaginaciju svim mogućnostima. U kombinaciji sa Merkurom i Marsom, prve nedelje, neće biti neobično da postanete osetljivi i svesni svoje nemoći. To je dobro! Ovaj osećaj bi trebalo da vas vrati osnovama u životu, ako ga iskoristite na pravi način. Preispitajte svoje odluke i pojednostavite situaciju u kojoj se trenutno nalazite, tako što ćete se prisetiti primarne želje koja vas je u nju i dovela. Znaćete šta vam je činiti i moći ćete da krenete ispočetka.
 


OVAN

Ovo je vreme kada treba da se osvrnete i saberete šta ste sve postigli, bilo da je u pitanju trening, rutina, dijete. Ovo je period finalne završnice na svim poljima, kada treba da uložite najveći trud i završite sve što ste naumili. A, onda, da krenete dalje. Vreme je da svoj život učinite lakšim. Možda ne bi bilo loše da krenete u teretanu.

BIK

Za ljude rođene u ovom znaku savršen je trenutak da preispitate svoju kreativnost. Prethodna godina je bila posebno romantična za Bikove, koji su konačno pažnju obratili na ljubav. Napravite pauzu i prikupite energiju za nove udarce. Preispitajte se šta želite dalje od života? Mlad Mesec u Devici će posebno uticati na vaše ljubavno polje.

BLIZANCI

Možda bi trebalo da razmislite o selidbi, ako već to niste uradili. Mesec u Devici najviše će uticati na polje vašeg doma i porodične odnose. Ne bi bilo loše da ih malo pročistite. Nabavite Čajno drvo, odličan je antiseptik.

RAK

Ne budite previše kritični i poradite na svojoj komunikaciji sa drugima. Osvrnite se iza sebe, pa pogledajte ispred sebe - otvorene su vam mnoge mogućnosti. Period za vama trebalo je da vas je navikao na dnevnu rutinu i sada će sve ići lakše, jer ste disciplinovaniji.

mesec srpLAV

Nedostaju vam resursi za vaš istančan ukus. Ako budete trezveno razmišljali, Mlad Mesec će vam doneti nove mogućnosti kada su finansije u pitanju. U znaku Device će najviše uticati na vaš novac i lični posed.

DEVICA

Ovo je nešto kao početak NOVE GODINE za vas! Mogli biste da napravite zavidne rezultate u narednih šest meseci, pogotovo ako se oslonite na ličnu kreativnost. Okrenite se sebi - fizički i mentalno, budite prirodni i sve će biti dobro za vas.

VAGA

Za vagu postoji mnoštvo novih mogućnosti. Poduhvati koji su pred vama obećavaju, krenite hrabro u njih. Osvrnite se na svoje snove i rad na sebi. Meditirajte i tražite mir.

ŠKORPIJA


Osvrnite se i pogledajte koliko imate dobre prijatelje. Bez njih ne biste bili tu gde ste danas. Mlad Mesec u Devici najviše će uticati na vaše prijateljsko polje. Držite se čvrsto uz svoju ekipu.

STRELAC

Doživeli ste preobražaj i sada počinje život jedne sasvim druge osobe. ovo je vreme da sve upoznate sa vašim novim "ja".

JARAC

Naučili ste važne lekcije, što je dosta uticalo na vaša razmišljanja i verovanja. Ne smete ih zaboraviti, jer su one presudne za vaš novi početak. Vreme je da osvojite najviše vrhove. Vreme je za putovanja i avanturu.

 

 

mesec

 VODOLIJA

Vreme je da poradite na svemu onome što ste do sada krili u ormaru. Preispitajte svoje odnose sa drugima i moći ćete da počnete sve ispočetka. Mlad Mesec u Devici posebno će uticati na vaš intimni život.

RIBE

Počeli ste ozbiljnije da shvatate veze sa drugima. Veoma ozbiljnije, toliko da se svadbena zvona već čuju. Ovo se odnosi i na polje karijere. Čeka vas prava harmonija, ali sve zavisi od vas lično - zato dajte sve od sebe u narednom periodu.

 

Izvori: starsignstyle.com, zena.blic.rs

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE