Gde su nestale Facebook OBJAVE omiljenih stranica koje pratimo?! EXPLORE FEED eksperiment u Srbiji!


Sigurni smo da je nova Facebook promena zatekla i vas, evo o čemu se radi!

Explore Feed je novo mesto gde Facebook „kači“ sve objave vaših omiljenih stranica, pa više takve postove nećete moći da vidite u vestima koje su ponuđene kada uđete u svoj nalog.

Po novim pravilima, automatski će vam se prikazivati samo postovi vaših prijatelja, a sve ostale objave omiljenih stranica, magazina, poznatih ličnosti, brendova i drugih medija moraćete da potražite u Explore feedu

Facebook je odvojio stranice, brendove i poznate ličnosti u novi odeljak, koji se nalazi pod ikonicom rakete u aplikacijama za iOS i Android sistem.

Omiljene stranice koje ste "lajkovali" i dugo pratili, sada su prebačene u Explore Feed, zajedno sa slikama, video prilozima, MEME objavama i drugim sadržajem, koji ste označili kao zanimljiv ili da ga volite, a ne dolazi direktno od vaših prijatelja (njihove objave i dalje ostaju u okviru News Feed sadržaja koji vam se automatski prikazuje po ulasku na Facebook nalog).

 

explore feed

 


Explore feed je tu da ostane i biće vam nametnut da se na njega naviknete, jer Srbija je trenutno jedna od 6 zemalja u svetu gde se sprovodi ovaj veliki eksperiment. Ostalih pet su Šri Lanka, Kambodža, Slovačka, Bolivija i Gvatemala.

Explore feed će ubuduće biti mesto na kojem ćete čitati većinu dnevnih stvari koje volite, a ne potiče od vaših „živih“ prijatelja.


Javite nam utiske o ovoj Facebook novini, baš nas zanimaju. Čekamo vaše komentare ispod vesti!


 

Izvor: mondo.rs

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE