Isprobajte ANĐEOSKO ISCELJIVANJE planete LJUBIČASTIM PLAMENOM!


Molimo vas, probajte. Ovo je zaista lako!

Isceljujući Zemlju, mi isceljujemo sebe, svoje voljene i čitavo čovečanstvo: svaku svest, svaku dušu i svako telo na ćelijskom nivou.


Svet Anđela razradio je za nas formulu pomoću koje svojom voljom možemo smeštati svoju planetu u kosmički bazen s ljubičastim plamenom
, za potpuno isceljenje planete i svega živog na njoj, uključujući i nas same. Tada ćemo svi mi, kao jedno biće, doživeti isceljenje i preobražaj.

Tada ćete osetiti njeno nežno i dobro srce. Dodirnućete njenu magičnu silu i u tim trenucima će se dogoditi grandiozne promene i transmutacija na ćelijskom nivou.Tada pružate neprocenjivu nevidljivu pomoć i podršku, koja u pravi čas dolazi hiljadama ljudi, stotinama dece, očevima i majkama kojima je pomoć preko potrebna, koji su se našli u kritičnoj situaciji i sada gube nadu za spasenje. Pomoćićete sebi, svojim voljenima, svim nesrećnim ljudima i drugim živim bićima.

Ne čekajte bolji trenutak. Učinite to već sada. Upravo je sada taj najbolji trenutak!


VIBRACIONA FORMULA

Izgovarajući naglas navedeni tekst mi slobodnom voljom stvaramo moćnu nameru i aktiviramo jedinstvene posebne vibracije, koje u određenom redosledu pokreću potrebne Anđeoske energije i Božanske Sile, koje momentalno preuzimaju isceljivanje planete i svakog na njoj.

andjeliSvaka reč je skup vibracionih elemenata koji zajedno čine jednu moćnu Anđeosku isceljujuću formulu. Čak i ako nismo sigurni da svojim ljudskim umom možemo kompletno objasniti svaku reč i svaki pojam, Svetlost se pokreće, formula se momentalno aktivira i naša uzvišena namera isceljivanja planete istog trenutka stupa na snagu.

Koristite ovu verbalnu formulu ujutru (ili kad god budete mogli) za isceljivanje Zemlje.

♦ Izgovorite naglas (ne mora biti glasno) tekst formule koji sledi;


♦ Nakon toga mirujte 1-2 minuta (ili duže ukoliko vam prija) zamišljajući da veliki moćni Anđeli uzimaju Zemlju u svoje ruke i smeštaju je u nebeski bazen ispunjen Ljubičastim Plamenom. To je nežna, fina, svilenkasta, topla supstanca. I čudo počinje! Preobražaj za vas, za vaše voljene, za sva živa bića i ljudski rod;

♦ Po završetku izrazite zahvalnost svojim rečima;

♦ Ukoliko nemate vremena da mirujete minut, možete nakon izgovaranja formule izraziti zahvalnost i nastaviti sa svojim aktivnostima.


FORMULA

Ja JESAM u ime Ljubavi i Mira u svemiru, prizivam Anđele-Galaktičke-Služitelje-Iscelitelje zvezda i sunca, galaksija i planeta, iz Hrama Atlantis koji se nalazi u zvezdanoj kristalnoj kolevci Arktura.

piramida atlantisZapovedam s pravom najvišeg zakona Bezuslovne Ljubavi i Slobodne Volje otelovljenog ljudskog bića, da moja planeta bude smeštena ovde i sada u arkturijanski rezervoar Ljubičastog Plamena za potpuno isceljenje i transmutaciju ekologije čitave Zemlje.
 
Za alhemijsko preobraženje svih negativnih informativnih zapisa planete, svih otrovnih supstanci koje truju Zemlju, za potpuno oslobađanje polja, svih nivoa i tela planete od svega što nije uskladu s najuzvišenijim oblicima i uzorima savršene kreacije misli, ideje, forme i reči.
 
Molim da se moja planeta smesti u rezervoar Ljubičastog Plamena, na tačno 12 noći i dana od trenutka izgovaranja mog priziva.


Izvor: UDRUŽENJE REIKI SRBIJE

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE