Nova Svest LETO DUHOVNE TRANSFORMACIJE ~ All Inclusive, Grčka 2018


Leto DUHOVNE TRANSFORMACIJE koncipirano je samo sa jednom idejom na umu - DOŽIVETI ISTINSKU ŽIVOTNU PROMENU I BUĐENJE SVESTI.

 

Pozivamo vas da nam se pridružite u prelepom ambijentu koji će nam omogućiti bezbrižnost i komfor, dok istovremeno zaranjamo u duboke procese transformacije svesti. Brižljivo pripremljen program cilja na duboke spoznaje i temeljna pročišćenja svih slojeva našeg bića.

Želimo da ovih deset dana budu prekretnica u svesti za mnoge ljude!KADA LETUJEMO? 8 - 19. jun 2018. godine


GDE LETUJEMO? 

Kriopigi je letovalište na Kasandri (Halkidiki) udaljeno od Soluna 90 km i smešteno na istočnoj strani poluostrva. Krase ga veličanstveni borovi šumarci, prirodne lepote i čarobne plaže prekrivene svetlim, skoro belim peskom.

 

Sam naziv mesta označava „hladan izvor“. Zaista, kada se dublje zađe u šume, mogu se naći izvori ledene vode. Sa vrha obližnjeg naselja otkriva se neverovatna panorama na zaliv Toroneos. U blizini Kriopigija (5km) nalazi se mesto Kalitea gde se može videti crkva Agios Panteleimonas, kao i ostaci velikog hrama (iz 5 og veka p.n.e.) posvećenom Amon Zeus-u.

Hotel Kriopigi Beach 4* smešten je na uzvišenju blizu sela Kriopigi, udaljen na oko 800 metara od plaže koja nosi oznaku plave zastavice. Hotelski vozić prevozi besplatno goste do plaže na svakih sat vremena.

Hotelski sadržaji: bazen, bar, grčki kafe, hidromasažna kada, wellness i spa, sala za fitnes, sala za konferencije, igrališta. Klimatizovane sobe uključuju TV sa satelitskim i muzičkim kanalima i besplatan bežični internet.

Plaža: peščana.

Usluga: ALL INCLUSIVE, sve uključeno. (Pročitajte opis ALL INCLUSIVE aranžmana)

Cena po osobi u dvokrevetnoj sobi na bazi ALL INCLUSIVE usluge  = 684 EUR (prevoz autobusom uključen u cenu)

 


CENA UKLJUČUJE BORAVAK OD 10 DANA U HOTELU OD 4* NA BAZI ALL INCLUSIVE ARANŽMANA, AUTOBUSKI PREVOZ, UČEŠĆE NA PROGRAMU "METOD STEVANOVITCH ~ UMEĆE ČIJA", PROGRAMU "ENERGIJA PROMENE", KAO I PROGRAMU VEČERNJIH MEDITACIJA!


 


UMANJENJE ZA OSOBE KOJE ŽELE DA IDU SOPSTVENIM PREVOZOM JE 60 EUR PO OSOBI.

 

POGLEDAJTE SLIKE HOTELA KRIOPIGI BEACH

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima građana. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).

Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 20 posto od cene putovanja. Ostatak može da se uplaćuje na mesečnom nivou (svaki mesec po deo aranžmana)  i da se obaveze prema agenciji izmire do 7 dana pred polazak.

Moguće je da se ostatak od 40 posto od preostalog iznosa aranžmana uplati čekovima građana na tri mesečne rate (s tim da rate mogu da idu i posle završetka putovanja - JUL / AVGUST / SEPTEMBAR).


BORAVIŠNA TAKSA plaća se posebno, a iznosi 1,5eur dnevno po osobi (15eur za 10 dana). Plaćanje boravišne takse vrši se na recepciji hotela.
 PRIJAVE ZA LETOVANJE I INFORMACIJE NA:

 

udruzenje@novasvest.com / 0642478494 / 063309359
 
PROGRAM I PREDAVAČI:


Metod Stevanovitch (L'Art du Chi) ~ "Umeće čija"


"Umeće čija" (L'Art du Chi) je telesna energetska veština orijentisana ka zdravlju i blagostanju. Bazira se na tradicionalnim kineskim veštinama, Tai Chi Chuanu i Qi Gongu koje objedinjuju tehnike taoističkog sistema u skladnu celinu sa progresivnom pedagogijom dostupnom današnjem vežbaču.

metod-stevanovitch"Umeće čija" mogu vežbati svi bez obzira na starost i telesnu kondiciju. Kroz vežbanje osvešćujemo i učimo kako da koristimo či (vitalnu energiju) u svakodnevanom životu, sistemi u telu su stimulisani i harmonizovani i kao rezultat povećava se radost življenja. Istovremeno, to je instrument za istraživanje nas samih, od našeg fizičkog tela do onoga što u suštini jesmo, celine života.

Vežbaćemo:

• tehnike istezanja
• tehnike disanja i opuštanja
• vežbe upravljanja energijom u sedećem ili ležećem položaju pod nazivom tehnike čija (meditacija)
• energetske tehnike disanja
• Qi Gong kineske vežbe za zdravlje
• samomasaža
• vežbe za percepciju čija u rukama
• učenje tehnika pokretanja či energije različitim energetskim tokovima u telu
• priprema osnovnih energetskih aspekata u Qi Gongu i Tai Chi Chuan-u
• osnovne pokrete forme 24 i 108 Tai Qi Quana, stil Yang
• traženje Tan Tiena (Hara), geometrijski centar tela i energije


ivana-grahovacPREDAVAČ:

Ivana​ Grahovaciza sebe ima ​preko 20 godina praktikovanja različitih zapadnih i istočnih duhovnih veština samorazvoja, hatha jogu, pranično lečenje, različiti sistemi zapadnog hermetizma, geštalt​, sistemske i ​porodične konstelacije.

Prvi kontakt sa Tai​ Chi Chuanom imala​ je ​u Francuskoj​ 2004. godine, pred kraj magistarskih studija violončela u Londonu​,​ kada ​odlazi da poseti svog dedu​ Vladija Stevanovitcha​ u Francusku.


Vladi je tada živeo u malom provansalskom selu na jugu Francuske gde je osnovao CIVS, Centar za edukaciju i obuku instruktora Tai​ Chi Chuana i Qi Gonga.

Vladijeva ​snažna ​želja da prenese ​Ivani ​znanje doveli su do toga da ona započne usavršavanje i edukaciju za obuku instruktor​ke​ škole “Umeće čija”.
​Ivana provodi četiri godine u Francuskoj na intenzivnoj obuci u radu sa formatorima Michele Stevanovitch, Karine Taymans, Pierre Boogaerts, Fabian Bastin i drugim gostujućim instruktorima u CIVS centru u Provansi.
Obuka u centru CIVS obuhvatila je oko 3000 sati praktikovanja Qi Gonga, Tai Chi Chuan forme, 24, 108 i 127 pokreta, vokalne energetske tehnike, tehnike disanja, kirikido, kung-fu formu i druge tehnike po metodi Stevanovitch.

Nakon obuke ostaje da živi i radi u Francuskoj kao muzičar, instruktorka škole "Umeće čija" i instruktorka hatha joge na Univerzitetu u Lionu. U međuvremenu organizuje seminare u Beogradu ​i ostalim gradovima u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori ​sa redovnim gostovanjima instruktora iz ​​Francuske, Švajcarske  Portugala i Hrvatske​.​

Na polju muzike i rada sa zvukovima, Ivana nastavlja svoje izvođačke aktivnosti kao profesionalna violončelistkinja i kompoziotorka muzike za energetske meditacije što je deo jedne posebne oblasti škole "Umeće čija" kojoj je Vladi posvetio ceo život i doveo do vrhunskog nivoa u oblasti energetske sonologije. (PROČITAJTE PRIČU O VLADIJU STEVANOVITCHU)

 
"Energija promene" je specijalno dizajniran program za one koji žele da unaprede svaki segment života otklanjajući energetske blokade koje ih sprečavaju u ostvarivanju svojih planova. Ovaj program sadrži brojne energetske tehnike sa primenom u svakodnevnom životu.
 
Naučićete metode da:

• Osvestite svoje energetsko telo
• Otkrivate i neutrališete negativna uverenja
• Identifikujte i očistite zaglavljene emocije, traume i energetske blokade
• Energizujete i isceljujete svoje telo
• Pristupite svom Višem Ja
• Kreirate novi tok


Lako je naučiti, teško je svakodnevno primenjivati. Zaborav, (ne)disciplina, nedostatak vremena, samo su neki faktori koji sabotiraju svakodnevni kontinuirani duhovni rast. Zbog toga ćemo deset dana vežbati da sve ove tehnike postanu deo vaše prirode i da ih kasnije sa lakoćom primenjujete.


nebojsa-nedicPREDAVAČ:

Nebojša Nedić, holistički terapeut, je na putu sopstvene spoznaje više od 20 godina. Izučavao je radiesteziju, bioenergiju, energiju prostora, proučavao podsvest, usavršio se u majstora Reikija i Rekonekcije.
Učio je mnoge metode energetskih tretmana od iskusnih učitelja u zemlji i inostranstvu.

Sertifikovani je terapeut za:

Spiritual Response Therapy, Advanced Clearing Energetix, Emotion Code, Timeline Healing, Reiki, Rekonekciju.

Proučavanjem  brojnih holističkih učenja i pravaca kreira svoj jedinstven pristup svakoj osobi.

Suština rada je da se pronađu i uklone korenski uzroci problema koji su po pravilu u podsvesti. Ti nesvesni sadržaji mogu biti traume iz bilo kog dela ovog ili nekog prethodnog života, uverenja, zaveti, programi, energije predaka, karmički obrasci i slično.

Kada transformišemo bol u učenje, dolazi do isceljenja.

 
Program "Večeri MEDITACIJE"
otkriće jedinstvo Svesti i Energije, Šive i Šakti, Čistog Bića koje napaja i jeste svekoliko postojanje. Kada se osećaji identifikacije istope pred naletima najčistijeg blaženstva, ljubavi i predaje, tada Ono diše, a ne mi.

Potreban je herojski zaron u sebe, bez kompromisa i straha od onoga što je pred nama, apsolutna predaja koja uliva Božansku Milost u svaku poru, čineći te ništavnim i veličanstvenim u istom trenutku. To je moguće, to se živi!

PREDAVAČ:

Milan Bojić već deset godina intenzivno putuje duhovnom stazom. Kao dugogodišnji novinar "Sensa" magazina, gde je jedno vreme obavljao i funkciju izvršnog urednika, sarađivao je sa velikim brojem učitelja različitih holističkih metoda i objavio preko 100 intervjua i članaka.

Praktikovao je mnogobrojne tehnike samorazvoja tokom početnog perioda od 5 godina, sve dok nije upoznao prosvetljenog učitelja Mohanđija 2012. godine. Bilo je potrebno 5 godina čišćenja i pripreme da bi istinski zakoračio na duhovnu stazu uz vođstvo pravog Majstora. Nakon dve godine uz Mohanđija, odlazi u Indiju i sa učiteljem provodi mesec dana gde biva iniciran u posebnu tehniku Krija meditacije, u Rišikešu, 2014. godine.

Vrlo brzo nakon toga njegova kundalini-šakti se budi i aktivira, a potom nastupa period još većeg čišćenja i predaje Bogu. Intenzivni meditativni procesi i ubrzana transformacija kroz delovanje kundalini-šakti dovode ga kod još jednog prosvetljenog Majstora, Jana Esmana, koji pripada tradiciji Šaktipat Sida joge.


Kroz rad sa Janom Esmanom, Milan otkriva potpunu predaju Božanskoj Majci i doživljava još dublja stanja sjedinjenosti sa Apsolutom. Pred njim se otvara poseban lični put razvoja koji se zasniva na tradiciji Šaktipat Sida joge, Kundalini Tantre i Krija tradicije.
 

milan-bojic-mohanji-jan-esmann


Kroz brižno vođstvo duhovnog oca - Mohanđija, i duhovne majke - Jana Esmana, procesi transformacije postali su nepovratni i prepuni blaženstva. Stanja dubokih samadija postala su svakodnevica.

Milan jednom nedeljno vodi besplatne meditacije koje se zasnivaju na učenjima njegovih duhovnih učitelja.

Urednik je internet portala novasvest.com, online magazina Awakening Times i predsednik Udruženja Nova Svest.
 
 


 

PRIJAVE ZA LETOVANJE I INFORMACIJE NA:

 

udruzenje@novasvest.com / 0642478494 / 063309359

 


 

hotel-kriopigi-beach 

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE