Koja je uloga SRODNIH DUŠA u našem KARMIČKOM ČIŠĆENJU?


Iz života u život susrećemo se sa istim dušama, samo pod različitim maskama i ulogama. Srodne Duše imaju važnu ulogu u našem karmičkom čišćenju. Kada neki odnos ispuni svoj zadatak, osoba se udaljava iz našeg života.

Srodna Duša je trajno vezana za nas ne samo zbog karme već zato što zajedno sa našom Dušom stvara duhovnu celovitost.

Prvi kontakt sa nekom osobom je vizuelni, ali do privlačenja zapravo dolazi na podsvesnom, intuitivnom nivou, gde naš karmički zapis “prepoznaje” karmički zapis druge osobe koja ima kreativnu ulogu u našem duhovnom čišćenju i napredovanju.

Počinje zaljubljivanjem, fizičkom bliskošću, što je nebitno, jer se tako ne ispoljava naša duhovna suština.

SUKOBI sa bliskom osobom su nemerljivo vredniji jer imaju moć da iz naše maskirane podsvesti, karmičkog mulja, izvuku na površinu sve potisnute negativne obrasce ponašanja i trauma iz naših prošlih života.

Posebno važne osobe u našem životu, bilo da su dobre ili loše, poseduju karmički ključ koji otvara sećanja na traume duboko zakopane u našoj Duši.

Šta je tu karmičko? Isceljujuće proživljavanje određenih emocija sa osobom koja se u davnoj prošlosti isto tako osećala zbog nas. Karma nije kazna, već učenje o bezuslovnoj ljubavi i duhovnoj harmoniji. Cilj je da postanemo JEDNO u Duhu.

 

 


 
Autor: Zorana Dabić

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE