Zakon PRIVLAČENJA objašnjen – Kako ZRAČIŠ, tako PRIVLAČIŠ!


U poslednje vreme svedoci smo da se o Zakonu privlačenja mnogo i govori i piše, ali sve što pročitate o ovom Zakonu i ovde i na drugim mestima, kritički sagledajte i ni u šta ne verujte bez provere na vlastitom iskustvu.

Ako u ovaj Zakon ne verujete, vi ste svakako opet u pravu je će vam po Zakonu privlačenja u život dolaziti ona iskustva koja će biti podudarna sa vašim uverenjem da Zakon baš za vas ne funkcioniše. Naravno, vredi i obrnuto. Zakon uvek deluje, hteli mi to prihvatiti ili ne.

Mi u svoj život privlačimo ljude, događaje, apsolutno sve, svojom dominantnom vibracijom. Ovo više nije pitanje ezoterije, nego naučna činjenica koju i najnovija dostignuća u oblasti fizike potvrđuju. Šta to onda znači za nas? Kako znamo kakva je naša vibracija? I kako se odvija to kreiranje?

Kakva će biti naša vibracija zavisiće isključivo od naših osećanja. Naša misao i uverenja iz podsvesti proizvode emocije. Najniže vibriraju emocije poput straha, nemoći, stida, krivice, a najviše emocije kao što su ljubav, entuzijazam, zahvalnost. Sve te emocije imaju svoju vibraciju koja odlazi u svemir i onda nam se ta vibracija, poput bumeranga, vraća u vidu nekih iskustava koja izazivaju ta ili slična osećanja.

Dakle, mi u svoj život privlačimo ono o čemu razmišljamo, tačnije, ono kako se osećamo. Ako smo tužni, bićemo još tužniji, ali ako prekinemo taj lanac emocija niskih vibracija i popnemo se na emocionalnoj skali, počećemo privlačiti sve više takvih iskustava koja će biti podudarna sa našom novom vibracijom. Slično uvek privlači slično. Mi uvek odašiljemo neku vibraciju u univerzum koji nam bez greške odgovara u skladu s tim.
 

privlacenje


Kada ovo suštinski spoznamo suočavamo se sa ogromnom odgovornošću. Često se pitamo: „Da li je moguće da sam privukao/la takve ljude? Pa ja nisam takav/takva. Nije moguće“.

I tako odbijamo da prihvatimo činjenicu da smo mi ti koji smo svojom dominantnom vibracijom iskreirali sve u svom životu. Međutim, dobro je znati da svoju trenutnu situaciju možete promeniti promenom misli i podsvesnih uverenja. Da bi vam se život promenio, potrebno je da se vi promenite. Ne možete raditi jedno te isto, a očekivati drugačije rezultate.

Konačno, kad spoznamo suštinu ovog Zakona, onda shvatimo da mi u stvari ništa ne privlačimo, nego svoju vibraciju podešavamo prema onome što želimo i što već postoji na drugoj frekvenciji, pa Zakon privlačenja, postaje zakon DOPUŠTANJA. Naše je da sami sebi dopustimo da nam se dese te čudesne stvari koje priželjkujemo.

  Autor: Suzana Smoljić, blis.ba/zakon-privlacenja-kako-zracis-tako-privlacis/

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE