Moje DUHOVNO BUĐENJE ~ Lična ISPOVEST DUHOVNOG TRAGAOCA


Bio sam previše opsesivan i zarobljen u svom mozgu i pokušavao sam da se oslobodim toga, nisam umeo da uživam u trenutku. Bio sam mentalno bolestan. Sad sam mnogo bolje.

I sva ta bol i patnja se transformisala u mir! Kada sam došao do tačke gde nisam više znao gde ću sa svojim bolom, jedini način bio je da ga otpustim i pretvorim u mir. Desila se velika promena u meni.

Shvatio sam da sam svestan van svog uma, nisam morao više da se indentifikujem sa svojim mislima, nisam više morao da verujem u ono što mi mozak govori, u sve te negativne(crne) misli, odjednom sam počeo da osećam slobodu i sreću i takođe sam odjednom pustio sve, svoju prošlost i svoju budućnost.

Kroz puštanje sam naučio šta je samokontrola, nisam morao više da kreiram taj lažni identitet i odjednom sam spoznao ko sam, svoju istinu!

Nisam morao više da tražim svoju celost, već sam bio ceo, već sam bio kompletan, ja sam večno biće izvan svog tela i svi moji strahovi su bili lažni, moje biće je prešlo iz stanja straha i smrtnosti u stanje ljubavi - a moje telo, um i duša su počeli da se opuštaju. Opuštanjem sam dobio još veću snagu i kontrolu. Što više otpuštam i predam se duhu to postajem jači i snažniji.

Osećam nove vibracije i energije koje dolaze u moje telo menjajući moje misaone obrasce. Kroz svoje buđenje spoznao sam da sam sve vreme bio i pripreman da se to desi. Osećao sam sve vreme da prolazim kroz veliku transformaciju i to osećam svakog dana i svakog trenutka, da se menjam i da rastem.

tragalacZnao sam da sam duh koji je utisnut u ovo telo, ali nisam znao koja je moja svrha, sve stvari koje sam radio, radio sam iz pogrešnih razloga. Shvatio sam da su ti razlozi u začetku mojih misli bili negativni i to je u najvećoj meri uticalo na moj život, stoga sam reprogramirao sebe i svoja verovanja, i pun radosti okrenuo se svom srcu i počeo da slušam šta mi govori.

 

Napokon sam pustio Božju energiju da uđe u mene i da teče kroz mene. Ta energija mi je osvetlila put da vidim šta treba da radim i zašto sam izabrao ovo telo.

Osećam neverovatnu i stalnu povezanost sa izvorom/Bogom. Tek od skora sam postao svestan šta mi se dešava pa mogu bar deo da prevedem u reči. Napokon spoznajem sebe i u tome leži odgovor na pitanje "ko sam ja u stvari".

Mi smo svi jedna svest, jedan um, život je refleksija nas samih, sreća je izbor, prosvetljenje je izbor, život može da bude sve što hoću/želim, samo je bitna promena percepcije. Raditi stvari za sebe a ne protiv sebe, otvoriti srce - potrebna je hrabrost reći doviđenja egu, doviđenja strahovima, i otpustiti svoju nesigurnost.

Otpuštanjem nesigurnosti proizišla je naposletku istina, istina o meni koju sebi nisam priznavao. Kada govorim istinu to Bog govori iz mene i to baš sada ovoga trenutka. Moj život je sada i ovde, ovoga sekunda, ovoga trenutka i nigde više ne postoji...

Namaste ~♡~ mir.ljubav.svetlost.


 

 

 
Autor: Ivan Ivke Đorđević, fb profil

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE