Fokus KREIRA vaš ŽIVOT ~ Istina koja će vas PROMENITI!


Ako ste počeli sa radom na sebi, već ste verovatno čuli da fokus kreira vašu realnost, ali šta ovo suštinski znači?

Ono na šta ste fokusirali većinu svog vremena raste, razvija se. Ako ste fokusirani na pozitivne segmente svog života i pri tome osećate zahvalnost, onda ih time još više uvećavate, hranite, dajete sebi priliku da imate još više stvari na kojima ćete biti zahvalni. Ako ste fokusirani na one neprijatne stvari koje vam se dešavaju i pri tom osećate očaj, bezizlaznost, nemoć - tim načinom razmišljanja podstičete da se takvi događaji ponavljaju iznova i iznova u vašem životu. Ovo su vrlo jednostavne stvari.

Umesto da se konstantno žalite zbog onog što trenutno nemate, budite fokusirani na ono što imate i zahvaljujte na svim tim blagoslovima, ništa ne uzimajte zdravo za gotovo, jer se ništa ne podrazumeva. Imamo tako mnogo, ali najčešće ne primećujemo dok to ne izgubimo.

Prebacite svoj fokus na ono što imate: zdravlje, ljubav, krov nad glavom, hranu, posao, porodicu i šta god vam padne na pamet
. I svakim danom se zahvalite životu što pred sobom imate još jedan divan dan da sebi i još nekom učinite život lepšim i svrsishodnijim.

Samo tako pružate mogućnost da izobilje poteče ka vama
. Kada jednom pokrenete taj proces svesnog kreiranja, ostajete usklađeni sa životnim procesom i znate da se krećete u pravom smeru doprinoseći time i sebi i drugima.

 


 
Autor: Suzana Smoljić, blis.ba

 

PROČITAJTE OSTALE TEKSTOVE OVOG AUTORA:

 

Zakon PRIVLAČENJA objašnjen – Kako ZRAČIŠ, tako PRIVLAČIŠ!

Kako da PRESTANETE da se NERVIRATE zbog drugih ljudi?

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE