Trodnevni ŠAKTIPAT INTENZIV sa Janom Esmanom ~ MAJ 2018.


Sa velikom radošću vas pozivamo na jedinstveni događaj i priliku da provedete tri dana u društvu prosvetljenog Učitelja Jan Esmann-a, koji će održati majski ŠAKTIPAT INTENZIV u Beogradu.

Jan Esmann je skriveni prosvetljeni Majstor koji živi u Kopenhagenu (Danska), poznat samo uskom krugu ljudi iz sveta duhovnosti.

 

Do sada je objavio tri veoma značajne knjige koje se mogu kupiti na Amazonu, a OVDE MOŽETE PROČITATI njegovu neverovatnu životnu priču i put ka prosvetljenju.


***

 

Tokom TRI veoma intenzivna DANA, 25 - 26 - 27. MAJA, provodićemo po 8 časova dnevno u dubokim meditacijama, buđenju kundalini i snažnim duhovnim iskustvima.

 

***


Jan Esmann
je u stanju da svojim prisustvom, pogledom, dodirom ili glasom, probudi kundalini učenika i da ga inicira putem šaktipata na sveti put Šaktipat Sida joge.
 


BROJ UČENIKA KOJI MOGU PRISUSTVOVATI NA ŠAKTIPAT INTENZIVU JE OGRANIČEN
.


 

jan esman knjige

 

 

Šta je ŠAKTIPAT?

Reč „šaktipat“ u osnovi znači „silazak milosti“ ili „silazak duhovne energije“, međutim ta reč je u tantričkoj tradiciji rezervisana za posebnu vrstu milosti, koju mogu da podare samo potpuno prosvetljeni Majstori u tradiciji šaktipata: to je milost buđenja kundalini u učeniku na takav način da učenik nikada neće ozbiljno posrnuti na stazi koja vodi do prosvetljenja.

Taj učenik može da protraći jednu ili dve inkarnacije, ali moć šaktipat inicijacije će ga povući natrag duhovnom životu i težnji za prosvetljenjem.


Šta se dešava kada primite šaktipat?

Pošto kundalini u sebi sadrži mapu ili strukturu vašeg neznanja (uostalom, ona ga je i stvorila), ona takođe raspolaže i znanjem kako da se ono razgradi i podaruje vam prosvetljenje i oslobođenje. Kada se probudi putem šaktipata, kundalini će početi da uklanja vaše neznanje i iznova izgrađuje vaše ustrojstvo kako biste mogli da podržite stanja prosvetljenosti.

Taj put je poznat kao Shaktipat Siddha Yoga. To je zato što se, kada vas taj put zaokupi, nalazite na spontanom i automatskom putu ka prosvetljenju.


Iako je put Shaktipat Siddha Yoge spontan i samodovoljan, on ipak mora biti snažno podržan svakodnevnim svesnim samoposmatranjem, poštovanjem temelja yoge - Yame i Niyame (ispravnog i moralnog života), kao i življenjem nesebičnim životom (karma yoga).


Kakve su koristi od primanja šaktipata?

Samorealizacija je krajnji cilj i najpoželjnije stanje koje se može dostići, a probuđena kundalini uvodi u to stanje. Pa ipak, čak i kada je kundalini razbuđena a duhovna evolucija veoma ubrzana, nema garancije da će do Samorealizacije doći u čovekovom sadašnjem životu. Zato je ohrabrujuće znati da se mnoge opipljive koristi stiču već u početnim fazama buđenja kundalini i njenog kretanja naviše.

Buđenje kundalini ima opšte pročišćujuće dejstvo na telo i um. Na primer, aspirantovo zdravlje se često popravlja; učenik neretko oseća lakoću i energičnost; um postaje miran. Fizičke i psihičke bolesti su prouzrokovane nepravilnostima u funkcionisanju prane, koje postepeno mogu da se uklone kada se kundalini probudi.

Na naprednijim stupnjevima napredovanja kundalini, koristi su pojačane i obuhvataju suptilnija područja. Učenik može da postigne mir i mentalnu prisebnost, može da postane kreativniji, može da razvije duboko razumevanje prirode i da iskusi unutarnju radost.

Aspirant postaje snažnija ličnost, potpunija osoba koja može da funkcioniše veoma uravnoteženo i u nepovoljnim okolnostima, i u stanju je da svesno upija pranu iz svemira i usmerava je u cilju fizičkog i mentalnog zdravlja. Na kraju, učenik dospeva do sveukupne stvarnosti, apsolutne istine, znanja o Jastvu.

 

kundalini prosvetljenje

 


CENA TRODNEVNOG ŠAKTIPAT INTENZIVA JE 130e

(u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu na dan plaćanja).

 

ZA RANE REZERVACIJE DO 18. MAJA I ZA SVE REGISTROVANE ČLANOVE UDRUŽENJA NOVA SVEST

CENA JE 120e

 

ZA POLAZNIKE KOJI PONAVLJAJU INTENZIV CENA IZNOSI 100e
 

 


OBAVEZNO JE DA svoje mesto na trodnevnom Šaktipat Intenzivu REZERVIŠETE UPLATOM KOTIZACIJE OD 2400 rsd na račun Udruženja Nova Svest.

 

OSTATAK NOVCA UPLAĆUJE SE NA DAN POČETKA INTENZIVA u dinarskoj protivvrednosti, po gornjem kursu na taj dan. Zbog ograničenog broja mesta, u slučaju vašeg odustajanja, novac se vraća samo ukoliko dovedete novu osobu na vaše mesto.

 


UPUTSTVO ZA PLAĆANJE REZERVACIJE:

Svrha uplate:  kotizacija za seminar
Primalac:  Nova Svest, Ljubomira Stojanovića 30, 11000 Beograd
Iznos:  2400 rsd
Tekući račun:  160-0000000441106-32
Uplata rezervacije IZ INOSTRANSTVA moguća je na PayPal račun Udruženja Nova Svest. Za više informacija o tome pišite na seminar@novasvest.comOBAVEZNE PRIJAVE POLAZNIKA NA EMAIL:

seminar@novasvest.com

 

INFORMACIJE:

+38164/ 247 8494 ; +38163/ 309 359

 

PROČITAJTE ISKUSTVA POLAZNIKA:

Jako sam Vam zahvalan što ste mi pomogli da se odlučim da dođem na ovaj seminar. Sada znam da bi napravio veliku grešku da nisam došao. Ja se interesujem za ovakvu vrstu duhovnosti od 1974. godine. Bio sam na velikom broju seminara i radionica i mogu potvrditi da je ovo najvalitetniji i najbolji seminar na kom sam do sada bio.
Na seminaru sam poželio da traje znatno duže od tri dana i da svi zajedno uživamo u energiji i blaženstvu koju nam pruža Šakti. Radujem se  što se planira novi susret sa Janom i odmah se prijavljujem da rezervišem mesto za taj veliki događaj.
Još jednom Vam se jako zahvaljujem što ste organizirali ovako dobar seminar.
Srdačan pozdrav
Rifat Emrović
Banja Luka

-----------------------------------------

Neobjašnjivo moćno, a opet jednostavno. No, zar nisu najvrednije stvari najjednostavnije?
Ne znaš šta se dešava, odakle kreće, šta radi, niti kako - a radi baš ono što je za tvoje najviše dobro.
Može da bude i kroz suze i kroz smeh. Kako kada, kako šta, kako kome.
Jan je zaista autentični Majstor. Učitelj i prijatelj. Kako reče jedan od učesnika intenziva, pred njim se osećaš fantastično ogoljeno. U njemu gledaš sebe. On je određeni vid tvog ogledala.

Puno poljubaca,
Jelena Važić

-------------------------------------------------

Poštovani,
prezadovoljan sam iz nekoliko razloga:
- na intenziv me je prijavila supruga
- nisam ni znao o čemu se radi, mislio sam da su samo meditacije
- osetio sam da je ovo zaista pravi put ka prosvetljenju, barem za mene
- na jednom mestu skupila se zaista impresivna grupa duhovnih tragaca

Još jednom se zahvaljujem vama kao organizatorima što ste doveli ovog, po svemu, neobičnog učitelja.
Moje lično iskustvo sa ovog intenziva je jak osećaj toplote koji se javlja i stalni intenzivan osećaj rada temene čakre. Prilikom Krishna shaktipata javila se toplota i u srčanoj čakri koja se zatim premestila naviše.
Na pauzi posle primanja shaktipata javio se intenzivan osećaj toplote što je dovelo do preznojavanja u trajanju od 3-4 minute.

Svako dobro!
Dejan Milosavljevic

----------------------------------------------------

Evo me ponovo na mom radnom mestu, u Švajcarskoj.
Osećam se lagana kao oblak. Lagana i čista. Čista i mirna. Još nisam u potpunosti sletela u dimenziju "here and now" i za sad uživam u ovom feelingu.
Un caro saluto dalla Svizzera italiana,
Nataša

----------------------------------------------------------

Mnogo Vam hvala sto ste nam svima omogućili da budemo deo toliko velikog događaja, da budemo u Janovom prisustvu sa Vama, nadajmo se jednom od naših najvažnijih dogadjaja u životu.
Imate moju beskrajnu zahvalnost. Hvala vam na pomoći da otvorim srce,
Sada je na meni, svakom od nas, da nastavim put koji ste nam pokazali.

Hvala Vam, želim Vam ljubav i uspeh u Vašem ličnom razvoju.
Bojana

 


Dobrodošli na jedinstveni duhovni događaj koji vodi ka dubokoj transformaciji!
 


 

POVEZANI TEKSTOVI

 

Moj put ka PROSVETLJENJU ~ Jan Esmann

Koji sve NIVOI PROSVETLJENJA postoje?

Sve tajne PROSVETLJENJA ~ Šta je KUNDALINI, ŠAKTIPAT i Apsolutno Sebstvo?

Energija kundalini, kundalini krija i šaktipat

Devet nivoa ŠAKTIPATA

Šaktipat, Kundalini joga i buđenje Kundalini

Šiva i Šakti - njihovo pravo značenje

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE