Raskidanje TOKSIČNIH ODNOSA i ULOGA ~ Intenzivna radionica

Svi igramo različite uloge i važno je da otkrijemo koje od njih vladaju nama. Najčešće uloge koje koristimo a nisu zdrave su kontrolor, otirač, žrtva, onaj koji svima ugađa.

Uz vođene procese provešćemo učesnike kroz crtanje simbola za sadržaje iz podsvesti koji nas kontrolišu preko uloga koje igramo. Zatim ćemo pokrenuti procese raskidanja svih toksičnih odnosa i uloga.


PROGRAM CELODNEVNE RADIONICE:
 

• Filis Kristal metoda, kada i kako je nastala, uloga podsvesti u našem životu, simboli i njihova uloga u radu sa metodom.

• Povezivanje sa Višom svešću, unutrašnjom mudrošću, učiteljem i isceliteljem.

• Toksični odnosi.

• Raskidanje vezanosti sa simbolom, susret sa Kosmičkim roditeljima i Unutrašnjim detetom.

• Vežba "Peščani sat" - stvaranje nove, pozitivne navike i podrške Više svesti za nove načine ponašanja.

• Vežbe  "Otvaranje lotosa srca" i "Majsko drvo".

• Odgovori na pitanja.

 VREME: >> NEDELJA << 12. avgust, od 11 – 18h

ADRESA: Belgrade City Hotel, Savski trg 7
 

Ulaz: 3000 din

PRIJAVE NA EMAIL: seminar@novasvest.com

INFO: 064/ 247 8494 ; 063/ 309 359
 

VODITELJKE RADIONICE:

Ljiljana Ilić je predsednik Karuna Reiki centra Srbije. Od 1987. do 1997. godine je proučavala komplementarnu medicinu, radiesteziju, bioenergiju, vegetarijanstvo, fitoterapiju, zdravu hranu, meditaciju.

Sa metodom Raskidanje vezanosti se upoznala 1994. godine, i sa dozvolom i blagoslovom Filis Kristal radi grupne i pojedinačne seanse.

Verica Sekulić Opačić je studirala paralelno engleski jezik i literaturu i Akademiju za vaspitače. Završila specijalizaciju iz oblasti psihologije stvaralaštva.  Ona je Reiki učitelj Usui Shiki Ryoho Reiki sistema, kao i Karuna Reiki majstor 1. stepena. Praktičar je Filis Kristal metode.

Ljiljana i Verica su ugostile Filis Kristal u Beogradu 2012. i 2014. godine, kada je  ona održala dva izuzetna seminara i inicirala rad sa ovom metodom na našim prostorima. Od tada njih dve kontinuirano rade sa ovom metodom, organizuju grupe, kao i individualne seanse i produbljuju svoje znanje.

U svom radu kao oslonac imaju saradnju sa Fondacijom Filis Kristal, kao i superviziju njenih dugogodišnjih terapeuta.POVEZANI TEKSTOVI
SEMINARI & RADIONICE