Paklena pomorandža ~ RETRO LETO 2018 - III deo


Vrhunac trilogije RETRO LETO 2018. je opis najduže i najsnažnije lunarne eklipse ovoga veka. Pomračenje punog meseca 27. jula 2018, biće kraj jednog perioda u životima svih nas, upravo zbog povezanosti Sunca i Meseca sa retrogradnim planetama. U trenutnoj konstelaciji planeta na nebu stiže nam pun mesec, to jest,  „Krvavi mesec“ ili „Paklena pomorandža“.

Pomračeni crveno - narandžasti mesec doneće pregršt izazova koji deluju kao finalni ispit koji je pred vama. Pitanja za završni ispit dobićete od samog univerzuma. Univerzum će pitati, a vi odgovorite!

Najduže pomračenje meseca ovoga veka desiće se 27. jula 2018. u 21h. Našim nebom će se oslikati „Paklena pomorandža“ od punog meseca. Ljudi ga zovu „Krvavi mesec“, zato što će zemljin satelit promeniti boju u crveno - narandžastu.

Tu boju dobija upravo od planete Zemlje koja će obojiti pun mesec, jer u toku pomračenja Zemlja staje između Sunca i Meseca. Zbog koloritne atmosfere naše planete, Zemlja svojom senkom menja sunčevu svetlost koja osvetljava pun mesec i oslikava ga nijansama crvene boje.

 

Ovaj događaj totalnog pomračenja meseca će trajati 1 sat i 43 minuta, što je najduže pomračenje meseca ovog veka. To će biti veličanstven događaj koliko za oči, toliko i za erupciju emocija i osećanja koja će se tada osetiti.

Lunarna eklipsa je uvek fokusirana na emocije, na intimne odnose muškarca i žene, na vaš dom i porodicu.

Najduža lunarna eklipsa ovog veka će imati najsnažniji uticaj na vaš privatni život, to jest na bliske odnose sa partnerima i prijateljima. Ovo će biti pomračenje meseca koje će nam pomoći da pustimo mnoge događaje i ljude iz prošlosti, koji će se pojaviti da bi bili otpušteni od povezanosti s nama. Ovo će biti promena svesti u svima nama, koja će nas voditi ka svetlosti novog života.

Budite spremni za astrološki vrhunac leta 2018. Spremno dočekajte uzvišeni momenat u kome vam sudbina otkriva tajne univerzuma, tako što ćete vi razotkriti samog sebe. Pred samim sobom morate biti iskreni, i priznati sebi ko ste i šta ste. Morate biti strpljivi i smireni. Osluškujte i primećujte svoje emocije, jer one su vaš psihološki barometar. Taj barometar vas sada vodi kroz mnoge izazove.


Ovo je priča o najtamnijoj noći ovoga veka. To će biti noć kada stavljate tačku na jedan period vašeg života, kao i na period u istoriji čovečanstva. Dobićete novu frekvenciju života koja će vam se otvoriti kao nova svest.

„ Čak će se i najtamnija noć završiti, i sunce će izaći“ - Viktor Igo.

 

pun-mesec

 

Najduže pomračenje meseca u poslednjih 100 godina kada je mesec obojen bojom „krvi“. Takođe, planeta Mars će tada biti najbliža planeti Zemlji u poslednjih 15 godina. Mars nam ovog leta 2018. donosi povratak na emotivne teme, koje su kao fragmenti prošlosti ostale duboko urezane u vama, a nijednom tehnikom isceljenja niste mogli da ih izbacite iz sebe.

Posle punog meseca u junu „Vidovdanska sloboda“, retrogradni Mars opet uzima stvari u svoje ruke i prema zakonu fizike nam pokazuje kako svaka akcija ima povratnu reakciju koju niste očekivali.

Dan pred lunarnu eklipsu, 26. jula 2018, Merkur kreće retrogradno, što je još jedan u nizu uticaja prošlosti kroz raprave i tešku komunikaciju na teme od ranije.

Uran u Biku se sprema da 7. avgusta 2018. krene retrogradno, a on sam ima ogroman uticaj na pomračennje meseca i našu „Paklenu pomorandžu“. Očekujte iznenađenja u sledeće dve nedelje.

Pomračenje meseca uključuje konjukciju sa retrogradnim Marsom, što se može opisati kroz situacije kao da sedite na „ivici noža“. Crvena planeta Mars predstavlja akciju, agresiju, ljutnju, i nalazi se tik uz „krvavi mesec“ u Vodoliji. Sunce će nasuprot njima biti u znaku Lava. Ovo će pojačati seksualne aktivnosti, sportsko nadmetanje i težak rad kao način da se agresivna energija Marsa kanališe.

Nebo će se zapaliti „Paklenom pomorandžom“. Pun pomračeni mesec i retrogradni Mars donose snagu, hrabrost i seksualnost kao vrhunac međuljudskih odnosa između mušarca i žena. Sada će taj odnos biti na „ivici ključanja“. Možda ćete biti napadnuti, ali odbranićete se svim silama uz pomoć hrabrog instinkta i borbenog duha koji vam je donela solarna eklipsa „Samurajski kodeks“.

Može se desiti da uskočite u neke seksualne kombinacije, ali tajne će biti razotkrivene, što dovodi do iznenadnih i neočekivanih nesrećnih momenata koji mogu rezultirati ožiljcima na srcu ili na licu. Događaji koji slede će vam prema nepisanom pravilu postaviti mnoštvo pitanja od strane samog univerzuma:

Da li ste nesrećni u trenutnom odnosu i imate emotivne probleme? Da li vam neko nedostaje?

Da li osećate nešto prema vašoj prošlosti kada ste se osećali srećno? Da li ste bili iskreni prema osobi koju ste voleli?

A možda je i dalje volite i zato vam se sada vraća osećaj „vatre“ i zavisnosti od prošlosti?

Da li vam nedostaje deo vašeg ličnog univerzuma da biste bili kompletni? Da li želite da zagrlite vaš univerzum?

Odgovore na pitanja koje vam postavlja univerzum nađite u susretu sa stvarnošću.Krvavi mesec“ lunarna eklipsa govori o mladalačkoj težnji da živimo sadašnji trenutak, da živimo sada, i da budemo rob privlačnih zadovoljstava koja nam se nude.

 

tinejdzeri

 

Mlade osobe žele da im se u životu dešavaju stvari „odmah i sada“, ne razmišljajući o posledicama. Pomračenje meseca će nam doneti osećaj da saznamo pravu vrednost odloženog zadovoljstva. Lunarna eklipsa 27. jula će nas naučiti da se obećanje ispunjava kroz žrtvovanje, da biste na kraju bili veličanstveno nagrađeni. Strpljenje, mirnoća, opuštenost protiv iritacije, frustracije, agresije.

Pored retrogradnog Marsa koji sa pomračenim mesecom pravi konjukciju u Vodoliji, u igru se uključuje i Uran iz Bika.

Kako deluje Uran u Biku?

Znak Bika pre svega voli da poseduje nešto. „Ja imam“ uvek kaže Bik, ili „To je moje“. Osobe sa brzim planetama u znaku Bika (naručito Mesec ili Venera), mnogo vole novac i da poseduju nešto ili nekog. Takve osobe bi mnoge stvari učinile upravo zbog novca i posedovanja. Sada se provlači tema intimnog odnosa sa poslovnim saradnicima da bi se na siguran način zaradio novac kroz posao.

Uran u znaku Bika donosi upravo to, brze „krevet“ kombinacije koje su vezane za novac kroz posao. Drugim rečima, to su seksualne kombinacije zarad poslovne dobiti. Što bi se reklo kada dobijete posao ili produžetak ugovora, uslugu isplaćujete u naturi.

Muškarci uvek nude takve opcije, ili bivaju zavedeni da takve poslovne usluge čine zarad seksualnog užitka. Žene pak, dobijaju poslovne ponude da bi isplatile uslugu kroz krevet, a u suprotnom slučaju zavode svoje poslovne saradnike ili prijatelje koji im mogu učiniti uslugu koju će preko posla naplatiti.

Epilog je uvek isti. Brze „krevet“ kombinacije zarad posla koji donosi novac, što se zove poslovna prostitucija. Tako radi Uran iz Bika, i svima koji su u takvim kombinacijama sada će se pomrsiti konci.

Kada se desi pomračenje „krvavog“ meseca, Uran iz Bika će biti glavni „krivac“ za sve emotivne probleme, za „ispadanje iz koloseka“ planirane egzistencije, za gubitak posla, za otkrivanje tajni, za impulsivne reakcije i opasne rizike. To će vas terati da izgubite živce i da nemate fokus. Uran je u kvadratu sa pomračenim mesecom i retro Marsom što donosi „vulkansku reakciju“ na svaku provokaciju, kao što vi lično postajete butovnik ukoliko ste ograničeni pravilima ili ljudima.

U konstelaciji planeta Uran iz Bika pravi T-kvadrat (jednakostranični pravougli trougao) sa punim mesecom i retrogradnim Marsom u Vodoliji, a s druge strane sa Suncem u znaku Lava.  To je veliki izazov koji stoji pred vama. Izazovi će primoravati ljude da urade nešto iz nervoze i besa,  što može dovesti do tragičnih posledica, jer je visok rizik od nesrećnih slučajeva. Iznenađenja će biti neprijatna.


To su problemi u kući, zbog dece, materijalnog stanja, bivših partnera. Vaš dom može postati mesto erupcije. Previše adrenalina, a premalo strpljenja. Ukoliko ste na putu, može vam se desiti kvar na kolima ili sudar u nekoj nervoznoj situaciji. Ne gledajte u telefon dok vozite!
 

pomracenje-meseca


Ukoliko prisustvujete nekom događaju na javnom mestu, može se desiti da budete viđeni kako ulećete u seksualnu kombinaciju sa nekim ko je iz druge države ili vere, i opet bivate raskrinkani. Drama, neočekivani obrti, jurnjava, neko vam lupa na vrata, agresija... šta uraditi pa sve ovo izbeći?

Opet, mogući epilog impulsivnih reakcija će rezultirati sa mnogo suza i plakanja, uz vatromet loših emocija koliko u dnevnoj, toliko u spavaćoj sobi.  Posle svega navedenog to može dovesti do neočekivanih trudnoća koje će se završiti (nažalost) abortusima, ili neočekivanih spontanih pobačaja, do brzih operacija i zahvata koji će ostaviti ožiljke.

Šokantno, buntovničko i nervozno ponašanje dovodi do mentalnih poremećaja u vašem emotivnom životu. Najbolje je u ovom slučaju ne preduzimati apsolutno ništa od već navedenih primera.

Savet je: sedeti mirno na zelenoj livadi i mirisati svoje cveće, kao Bik Ferdinand.

 


Nastavak teksta „RETRO LETO 2018 – III deo ~ „Paklena pomorandža“ objavljujemo sutra!


U sutrašnjem nastavku pročitaćete :

-kako retrogradni Merkur utiče na „Krvavi mesec“,
-kako prevazići izazove koji se otvaraju lunarnom eklipsom,
-kako je „Paklena pomorandža“ događaj opisan kroz proroke pre više od 200 godina.
Ostanite uz Novu Svest!

 

 

 

 

Autor: ASTRO LAPIS LAZULI, link ka fejsbuk stranici


Ukoliko želite da zakažete ličnu astrološku konsultaciju ili da saznate više o ovoj temi, možete kontaktirati autora teksta putem mejla astro.lapis.lazuli@gmail.com

 

 

PROČITAJTE OSTALE TEKSTOVE OVOG AUTORA:

 

Pun mesec u Ribama - anđeoski snovi
Mlad MESEC u LAVU - Vatreno SRCE

Mesečev bluz za PLES BOGINJE usred BORBE BOGOVA

MLAD MESEC - 15.jul - BITKA ZA NAŠ DOM

Pun mesec 1. jul 2015 - Emotivni tobogan ili vatromet?

40 DANA - Period čišćenja Duše i Srca

Pun mesec u Raku - ISTINA JE U SNOVIMA

Mlad mesec u Jarcu – Prihvatili smo SMRT da bi došli do ZVEZDE

Pun mesec u Lavu - VUČIJA SREĆA

Mlad mesec u Vodoliji ~ 12 MAJMUNA

Pomračenje Meseca u Ribama - BURE BARUTA

Mlad MESEC u Škorpiji ~ Rejv VAMPIRA!

Pun MESEC u Blizancima - Planetarni PINOKIO

Mlad mesec u Strelcu ~ MESEČEVA TORTA

Veličanstveni Balkan I deo ~ Od mladog meseca u Jarcu do Vodolije

Smrt VELIČANSTVENIH ~ Astro analiza za BALKAN u 2018. godini

Veličanstveni Univerzum ~ BALKANSKA granica Jarca i Vodolije

Retro LETO 2018 - I deo ~ Vidovdanska SLOBODA!

Samurajski KODEKS ~ Retro LETO 2018 – II deo

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE