Svako je tamo gde treba da bude, niko NIJE ZA ŽALJENJE!


Dostići stanje mira, ljubavi, blagosti nije nimalo lako. To je svakodnevni rad na otklanjanju programa, navika i svega onog što smo živeći ovaj život nakupili.

Divno je kad neko taj proces započne u mladosti, ali uvek je pravo vreme, nema greške, nego manje je nagomilanog đubreta koje zaklanja unutrašnje biće da dođe do izražaja, do svog punog potencijala.

Svako ko je doživeo trenutak promene svesti započeo je put prosvetljenja. Nije to nešto što od nas odmah napravi prosvetljenog majstora, ali čim krenemo tim putem nema nazad, jer iako često nije lako, uviđamo lepotu putovanja.

Svako ko je doživeo duboku patnju teške bolesti došao je do mogućnosti iskoraka iz tame, ali mnogi nisu predodređeni da to učine. To ne umanjuje njihovu vrednost. Svako živi u skladu sa misijom i razvojem duše.

Svako je tamo gde treba da bude, niko nije za žaljenje, jer svako sam kreira sve ono što živi i sve je uvek onako kako treba da bude.

 

To ne znači da ne treba preduzimati akciju i postati statičan, već naprotiv, treba biti miran u sebi, verujući da smo voljeni i podržani u svakom trenutku bistvovanja.

Zato uronite u dubine svoje... Živite, volite ❤️

 

 


 Autor: Jelena Novović, autorka knjige
"JEDNO"

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE